ivanpav Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Ahoj, dnes som chcel menit letne pneu a hladal som miesto na podopretie zdvihakom. Na plastovom kryte prahu su sipky oznacujuce miesto.No nie je mi jasne, ci mam zdvihak dat na vysoky pozdlzny prieznik, ktory je hned za plastovym krytom, alebo az na vodorovne plochy za priecnikom. Skuste prosi, poradit, pripadne foto. Nerad by som nieco poskodil na novom aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikas Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Nejsem si teď zcela jist, ale mysilm, že jsem viděl něco v manuálu kam přsně se má umístit hever. Nemám ho teď u sebe,takže nemůžu potvrdit, ale jestli můžeš tak se zkus podívat tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanpav Vloženo 3. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 V manualu je len spomenute, ze v spodnom plaste su sipky, ktore som aj nasiel, no kde presne sa to ma opriet uz spomenute nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 no zrovna včera jsem to taky měnil, a hever jsem dal zespodu na ten plech. U vectry to je stejné, jen je na tom plechu důlek pro hever. Jen jsem to nemohl dát přesně k šipce, protože tam ten plech má svár a ten se nevleze do drážky na heveru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki53 Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Mám olejový hever a opírám ho přímo o ramena poloos. Je to asi nejlepší, jelikož se zvedá přímo kolo a ne celý vůz. Takže stačí jen trochu přizvednout. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Myslíte, že hever z Octavie bude pasovat i na Yeti? Nebo musím koupit hever přímo určený pro Yeti? Hever z Octavie bych si totiž mohl v případě potřeby půjčit ze služebního auta, budu ho potřebovat max dvakrát ročně na výměnu kol (letní a zimní pneu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 A nemyslíš, že bys si ho teda pujčil (ze služ.auta) a vyzkoušel ho. Pravděpodobně to bude rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 a až pichneš tak si ho taky půjčíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Mam v aute od vyroby opravnou sadu bez rezervy, kdybych nekde pichnul, tak by mi byl hever bez rezervy k nicemu, nepotrebuji si ho pak pujcovat, pouziji opravnou sadu a dojedu do pneuservisu. Fajerak: Take moznost, ale v tehle zime se mi to testovat nechtelo, chtel jsem se tomu vyhnout, auto je take strasne spinave, musim ho nejdriv umyt, abych vespod neco videl. Kazdopadne to asi pasovat nebude, protoze jsem koukal, hever na Yeti ma jine objednavaci cislo, nez ty hevery, co mame ve sluzebnich Octaviich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubinj1 Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Ahoj, asi uplne pasovat nebude. Kdysi jsem to zkousel (ovsem yeti 2009) a hever z Octavie mel uzsi a nizsi zarez na ty vanicce heveru. Zvednout to slo, ale uplne spolehlive to nebylo... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 před 15 hodinami, osobne napsal: .... pouziji opravnou sadu a dojedu do pneuservisu. zdaleka ne vždy se píchne tak, aby ta sada byla k něčemu... Yeti má stejný hever se Scoutem - zřejmě kvůli vyšší světlé výšce. V případě nouze se dá u klasického zvedáku použít cihla či kus silného prkna jako podložka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Hmm, tak jsem zkoušel hever z Octavie na Yeti a asi to nepůjde, úzký a nízký zářez na vaniččce heveru, jak psal kubinj1. Bál jsem se, že poškodím nátěr prahu. Je lepší koupit originál hever 1T0011031D nebo o dost levnější hydraulickou panenku? Tou panenkou bych to pak asi musel zdvihat za něco jiného než za prahy co? Půjde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 já mám na to dřevěný špalek se žlábkem a pak zvedám za práh. Pokud to chceš, ale jen na výměnu pneumatik, tak je to zbytečné - i když při kombinaci se s vhodným heverem velmi satabilní - řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Možná by to šlo, tak jak psal miki53, zvedat za ramena poloos? V 20.04.2011 na 6:50, miki53 napsal: Mám olejový hever a opírám ho přímo o ramena poloos. Je to asi nejlepší, jelikož se zvedá přímo kolo a ne celý vůz. Takže stačí jen trochu přizvednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 (editace) V chytré knize se k tomuto nápadu píše následující: Editováno: 25. Únor 2017, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.