Publikováno Duben 3, 201114 r Prosim vas poradte mi vcera mi zacala blbnut moja Fabia 1.2 htp benzin,lpg 160 tis. km. motor ide jak keby na 2 valce trha nema tah ani pri zoslapnuti pedalu na doraz co stim je ma niekto skusenost? PORADTE. dik
Duben 3, 201114 r svítí ti check? Je to 6V nebo 12V verze? Co VAG? Může to být cívka, ale chce to v každém případě dignostiku.
Duben 3, 201114 r Autor ano check mi svieti ale to sa mi rozsvietilo aj ked som dlho jazdil na lpg. potom to zhaslo po jazde na benzin , je to verzia 12v, 47 kw nemozu to byt aj sviecky? Upraveno Duben 3, 201114 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Září 28, 201113 r caute, mam Fabiu 1.2HTP 47kw a potreboval by som vediet kolko km sa este da urobit na palivovej rezerve. Poradte prosim.
Září 29, 201113 r Tak 70-100 km odvtedy, ako sa rozsvieti kontrolky rezervy. Ja väčšinou, keď už ukáže dojazd 0 km, tak najazdím 90-100 km a potom ešte určite 20 km, ale to nerobím moc rád. V tých trubkách ešte čo to zostane,aj keď pc ukazuje dojazd 0 km.
Září 30, 201113 r Cerpadlu je to fuk, spis se muze stat ze na hladine v nadrzi plave nejaky ten bordel za ty roky a jak to docucnes do konce, tak muzes prisat i nejaky ten maras a zadelas si na vymenu pal.filtru. Ovsem neni to pravidlo, zalezi kdo tam pred tebou co lil atp. Ale stava se to. Nastesti u benzinu nehrozi zavzdusneni systemu, takze pokud by to nahodou dojelo tak tam pak caknes benzin a frcis dal bez nejakych problemu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.