Publikováno Duben 3, 201114 r Zdravím, chci se zeptat, jestli nevíte, jak vypnout funkci souběžného nastavování el. zpětných zrcátek? Když chci nastavit polohu levého zrcátka, tak se mi automaticky nastavuje i poloha pravého zrcátka. V návodu je, že se to dá v maxíkovi vypnout, ale já nemám maxíka, pouze MFA. Dík za radu.
Leden 23, 201411 r Jak fungují elektricky sklopná zrcátka. Mám menší futra v garáži a tak pro jistotu si ručně jedno zrcátko sklopím. Jestli bych si koupil nového Yetiho, tak bych uvažoval o el. sklopných zrcátkách. Jde to tlačítkem sklopit když budu projíždět přes futra. A pak zase zpátky do normální polohy?
Leden 24, 201411 r Sklopná zrcátka fungují stejně jako u OII FL. Sklopit se dají ovladačem (otočením kolečka ovl. zrcátek co nejvíc vpravo na symbol sklopení a až projedeš futrama tak otočíš zpět vlevo a zrcátka se zase vrátí do normální polohy). Z venku se sklápí zrcátka krátkým přidržením zamykacího tlačítka na dálkovém ovladači a pak se odklápí při zapnutí zapalování nebo při otevření řidič. dveří -dle kódování.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.