Přejít na obsah

Franta8

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Franta8

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. A jsou LED žárovky do světel pro Škodovku? Třeba Yeti?
  2. Jak fungují elektricky sklopná zrcátka. Mám menší futra v garáži a tak pro jistotu si ručně jedno zrcátko sklopím. Jestli bych si koupil nového Yetiho, tak bych uvažoval o el. sklopných zrcátkách. Jde to tlačítkem sklopit když budu projíždět přes futra. A pak zase zpátky do normální polohy?
  3. Jak vypadá tato barva? Není moc tmavá?
  4. Hoj! Mám 1.2 TSI YETI EXPER.( 17/225/50) Jezdím s ním PP2 za 6,0 litrů. Nový Yeti v El. už koupit s 1.2 nepůjde. Jsou tam už jen 1.4. Kuš kurnik šopa kolik bude žrát ta 1.4. Trochu se jí bojím. Nebo lepší ubrat na výbavě a raději mít 2TDI 81 kw? Kolik ta žere? Nebude to línější než 1.4? Jezdím většinou kratší trasy a více po městě. Vyplatí se ta TDI81kw. Mě vždycky prodejce od dízla odrazuje.
  5. Ahoj mě taky něco bouchá z té levé strany ve předu.Vypadá to taky na ty gumové dorazy.21 jdu s tím do servisu, tak uvidím co mi řeknou.Ukážu jim to akutální sdělení.Jak by to nepomohlo, tak jdu za šéfem, jsem jeho stálý zákazník.Ještě když mám hodně zatočeny kola doprava a přejedu přes koleje, tak se taky ozývají rány od levého kola. Co by to mohlo být?
  6. ...Mi taky už jednou restartovali rádio a po čase opět přestal maxík ukazovat radiostanice,čím to teda je.
  7. ..Je zajímavé že skoro v každé FII něco vrže !Měl jsem před FII FI 1.4 74kw a tam nevrzlo za tři roky ani "Ň"! Asi šla Škoda z kvalitou interiéru FII proklatě nízko co?
  8. ...Tak mi něco HRKÁ v pal desce.Já jsem od novoty přesvědčený že to dělá ventilátor.Něco jak by byl vent. uvolněný nebo se hýbal.Dělá to při průjezdech nerovností,nebo taky když bouchnu do volantu,tak se ozve zvuk. Nebo když hodím spátečku tak to zesílí.Když ventilátor úplně vypnu tak se to zlepší,ale stále to hrká ale méně. Když jsem jim to předváděl v servisu tak sice říkal že to jsou někde káble uvolněné,ale já se přiklaním k tomu ventil. Pak mi řikal že by musela jít palubka ven.Tak asi si to nechám udělat při roč. prohlídce. jó je to FII elegance. 1.4
×
×
  • Vytvořit nový...