Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hele nemusí, už jsem se o tom přesvědčil sám, když po minimálně půl roce co se oficielne prodávala f2rs tak sloupky nesli objednat, krytky na fordu mi přišli až před 14 dny a do té.doby prostě nesli.

Vloženo

mirekdusek: Modelovy rok 2012 zacina v cervnu 2011. Cili uz tak dlouho cekat nemusis :)

Navic se staci jednoduse zeptat v servisu, jestli je uz mozne ty cerne prvky objednat nebo se podivat do aktualni Etky.

• o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak upřímně přímo tenhle výraz jsme neřešili ale při objednání mi technik říkal že to už na fabii přímo on měnil za černý světla z monte carla a že v tom není žádný problem tak nevím ale věřím že ví co dělají, montáž se vším všudy cca 1,5 hodiny.

Ale tak pro mou informaci co přesně myslíš tou změnou na svazku?

• o 1 rok později...
Vloženo

I když nejde o RS, black vision tenhle model má.

Jen mě zarazilo, že tato Fabie Monte Carlo má černá kola Line 15" v kombinaci se stříbrnou linkou na okraji. Barevné řešení také není úplně typické.

26647174.jpg 26647174.jpg

Vloženo

A hele, na tu jsem se včera díval, taky se mi zdá "jiná" Ale podobnou jsem viděl několik týdnů zpátky i v nějakém katalogu přímo od škody..Možná na tom něco bude :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...