suchos Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Nevíte jak dostat dolu folii z oken? Mam jí na sklech už pěkně dlouho a přestalo se jí to líbit… Zvlněla se a je tam pěkně přilepená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Tohle se tady už také probíralo. Opatrně v kraji naříznout a strhnout. Na skle zůstane lepidlo a to pak musíš sundat. Pořád a stále mít mokré a opatrně seškrábat. Já používám plastovou žiletku nebo nerezovou jemnou drátěnku. Nikdo ti ale nedá záruku na nepočkozené vyhřívání. Musíš počítat s tím, že ti možná nebude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchos Vloženo 5. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 To bude asi pěknej ... Ona ta folie je totiž už nějaká zdegenerovaná. Zkoušel jsem to strhávat na krajích a vždy jsem strhnul tak max 1cm. Ale díky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Zajeď do firmy co to dělají, mají na to lepidlo speciální prostředek. Chtěli po mně 100kč za jedno okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 syntetika ředidlo potřeš necháš tak 30 sekund pak potřeš znova a za 15 sekund to jde pěkně lepidlo naboptná ... já to vemu plastovou stěrkou po směru topení a oškráby velkou vrstvu pak čistím hadrem a ředidlem sklo doladím stačí S6006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Ředidlem bych to určitě nedělal, možná tak ve 120citce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.