miras diego Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 cus, v noci mi nekdo ukradl zadni sterac na fabii 1,musim koupit novy,nevite jestli tam jde sterac z fabie II,nemuzu ho nikde na netu sehnat komlet s raminkem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Prisaham, ze nikdy v zivote nepochopim ako moze niekto nazvat temu tak ako ty... Nikdy. Zelam ti aby si v najblizsom case potreboval nieco najst a aby si sa prehrabaval v temach nazvanych: "POMOC, PORADTE MI, HELP, NEVIEM SI RADU...." a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras diego Vloženo 5. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 mozna jsem to blbe napsal......... potrebuju vedet cislo dilu -zadni sterac kompletni fabia II- diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 (editace) ramínko 6Y6955707 230kč matice N01508312 4kč krytka 6Y6955435 60kč stirací lištu dle libosti pokud máš combi, tak u ramínka a krytky je ještě "A" na konci kódu edit: proč chceš na F2, když se prodává i na F1? ale pokud po něm toužíš, tak 6Q6955707C za cca 350kč (aero) Editováno: 5. Duben 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras diego Vloženo 5. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 diky za kody,tak to novejsi vypada lepsi......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 (editace) jj, přidá minimálně 20koní a 200kg přítlaku na zadek Editováno: 5. Duben 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras diego Vloženo 7. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 minimalne,ale 125kw s cipem neni taky zadnej zazrak......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 A proč chce AERO stěrač z FII na FI?? Protože je hezčí.. tižší... lepšíííí :D když mu starej čorli, tak proč tam cpát zas tu starou potvoru.. jj přidá nejméně 20koni.. stejně tak jako chromové čudlíky a sportovní koženej volant.. je to jen o stylingu, tak proč ne, zadek fábie I to docela omladí.. Pěkná a užitečná výměna, za mě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.