Publikováno Duben 8, 201114 r Lid mám na Vás prosbu..mám Fabii r.v. 2000 1.4 MPi 50 Kw..již má nalítáno cca 100tis km. Dneska ráno po nastartování a jízdě přestal ukazovat ukazatel rychlosti a s tím i palubní pc..pc přestal ukazovat aktuální rychlost, průměrnou spotřebu atd..všechno co se přepíná nechodí.. ukazetele paliva, teploty a otáčkoměr frčí tak jak mají..má s tím někdo zkušenosti čím by to mohlo být?popřípadě jak to spravit ? jinak na VAGu jsem ještě nebyl..ten se chystá, jde mi jěn o to zda-li již měl někdo podobný problém, byť na jiném vozidle..
Duben 9, 201114 r Lid mám na Vás prosbu..mám Fabii r.v. 2000 1.4 MPi 50 Kw..již má nalítáno cca 100tis km. Dneska ráno po nastartování a jízdě přestal ukazovat ukazatel rychlosti a s tím i palubní pc..pc přestal ukazovat aktuální rychlost, průměrnou spotřebu atd..všechno co se přepíná nechodí.. ukazetele paliva, teploty a otáčkoměr frčí tak jak mají..má s tím někdo zkušenosti čím by to mohlo být?popřípadě jak to spravit ? jinak na VAGu jsem ještě nebyl..ten se chystá, jde mi jěn o to zda-li již měl někdo podobný problém, byť na jiném vozidle.. Zdar, měl jsem něco podobnýho. Mám úplně stejný typ jako ty. Mě osobně nefungovala celá pravá půlka přístrojovky tj. tachometr a palivoměr (ten sice ukazoval stav paliva, ale při průjezdech zatáčkou se ručička vychylovala jako u škodovek 120). Na VAGU mi to vyhodilo chybu snímače G22, ten je na převodovce. Mě osobně pomohlo jeho odpojení vyčíštění kontaktů a dotažení. Od tý doby mám klid. Tak to prubni a uvidíš ;-) PIC.
Červen 22, 201114 r Dnes mě potkalo to samé, přestal ukazovat rychloměr a restartoval se palubní pc. Tak jsem prostříkl čidlo na rychlost a zkontroloval pojistky. Zítra to vyzkouším, snad to bude ok, příští týden vyjíždím na dovču.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.