Přejít na obsah

Nefunkční ukazatel rychlosti a Pc

Jims1

Doporučené příspěvky

Lid mám na Vás prosbu..mám Fabii r.v. 2000 1.4 MPi 50 Kw..již má nalítáno cca 100tis km. Dneska ráno po nastartování a jízdě přestal ukazovat ukazatel rychlosti a s tím i palubní pc..pc přestal ukazovat aktuální rychlost, průměrnou spotřebu atd..všechno co se přepíná nechodí.. ukazetele paliva, teploty a otáčkoměr frčí tak jak mají..má s tím někdo zkušenosti čím by to mohlo být?popřípadě jak to spravit ? jinak na VAGu jsem ještě nebyl..ten se chystá, jde mi jěn o to zda-li již měl někdo podobný problém, byť na jiném vozidle..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lid mám na Vás prosbu..mám Fabii r.v. 2000 1.4 MPi 50 Kw..již má nalítáno cca 100tis km. Dneska ráno po nastartování a jízdě přestal ukazovat ukazatel rychlosti a s tím i palubní pc..pc přestal ukazovat aktuální rychlost, průměrnou spotřebu atd..všechno co se přepíná nechodí.. ukazetele paliva, teploty a otáčkoměr frčí tak jak mají..má s tím někdo zkušenosti čím by to mohlo být?popřípadě jak to spravit ? jinak na VAGu jsem ještě nebyl..ten se chystá, jde mi jěn o to zda-li již měl někdo podobný problém, byť na jiném vozidle..

Zdar, měl jsem něco podobnýho. Mám úplně stejný typ jako ty. Mě osobně nefungovala celá pravá půlka přístrojovky tj. tachometr a palivoměr (ten sice ukazoval stav paliva, ale při průjezdech zatáčkou se ručička vychylovala jako u škodovek 120). Na VAGU mi to vyhodilo chybu snímače G22, ten je na převodovce. Mě osobně pomohlo jeho odpojení vyčíštění kontaktů a dotažení. Od tý doby mám klid. Tak to prubni a uvidíš ;-) PIC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...