Klon Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Zdravím Vás majitelé ŠKODY. Chtěl bych se Vás zeptat jaké jde použít nejmenší ET ? Bez toho abych musel upravovat blatníky apod....Chtěl bych mít kola trochu vystrčené ven takže nízké ET... Dále by mě zajímalo jestli to bude jiné třeba u 15" 16" 17"... Byl bych moc rád kdyby sem někdo dal i fotky jak to má,abych měl představu... Všem moc děkuji a pokud to tu někde je tak se omlouvám,ale našel jsem jen neúplné informace,které by mi moc nepomohly... Bylo by dobré kdyby to bylo vše pohromadě,aby měl člověk představu,protože co si budeme povídat,tak Al kola + pneumatiky není nic levného a koupit špatně pak hodně zamrzí. Ještě jednou děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
impact Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 litakola.cz 17" elektrony pro Skoda Octavia II [5/112]Pokud použijete pneu 215/45 R17 nebo 215/40 R18, je možno bez úprav blatníků použít litá kola již od ET35! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 9. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Jenže tyto pneumatiky nejsou zapsány. Musel bych typový list a nechat přepsat a to nechci... Chtěl bych vědět jaké nejmenší ET by tam šlo bez uprav a to na pneu co jsou zapsány a to : 195/65 R15 205/55 R16 225/45 R17 Dikec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 Tohle je ET25 a policajty už to celkem dráždí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 ja mam Dezent V Dark 7x17" ET40 + Barum Bravuris2 225/45ZR17 a je to tesne, ale opravdu tesne v zakrytu lemu blatniku. Ty predni jsou v dolni casti malinko videt - a tak jsem zvedavej az bude prset, jestli to nebude cakat na kapotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
impact Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Jenže tyto pneumatiky nejsou zapsány. Musel bych typový list a nechat přepsat a to nechci... Chtěl bych vědět jaké nejmenší ET by tam šlo bez uprav a to na pneu co jsou zapsány a to : 195/65 R15 205/55 R16 225/45 R17 Dikec. Aha, myslel jsem, že ti jde právě o to, co se tam vejde a ne o to, co máš napsané v techničáku (protože v něm je pro 17" tuším ET54 nebo 52). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.