reddy Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 zdarec, nemužu za boh nastartovat motor. mám 1.6, 55kW, rv. 1999. motor normálně točí, ale nenaskočí. Pal. čerpadlo jede, pojistky OK. Co jsem začal bádat, tak z cívky do rozdělovače nejde jiskra. Takže cívka???? nebo něco jinýho. Auto mám před barákem, raději se chci zeptat, než aby to třeba byla nějaká blbost , já to dotáhl do servisu a tam na mě vyrejžovali. PS: to samý se mě stalo den předtím, nešlo nastarovat, myslel jsem, že je to malým množstvím benzínu ,který byl v nádrži a vzhledem k tomu že parkuji do kopce. Spustil jsem auto na rovinku a v pohodě. O den později už s plnou nádrží ale nic, nepomohlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Vyměn zapalovací cívku-trafo a bude to nejspíš OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Diagnostik má pravdu. Asi je to zapalovací trafo. Taky mě to už potkalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tak už zase jsem mobilní, auto spravený, nebyla to cívka, byl to rozsypanej rozdělovač. ještě že tak, nebylo to nejlevnější, hlavně že ale jezdím zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Takže asi takhle: Jel jsem na nákup do makra a všechno je v pořádku. Odjíždím z makra a tak mi bleskne nápad stavitt se podívat do bazaru a tak zastavim, vypnu motor, žádné známky nějaké závady. Obejdu bazar, naskočím do auta a hle auto nechytá! Auto jakoby naskočí, ale hned zdechne , potom se mi ho podařilo nahodit, ale drželo to na cca 500ot/min a skakalo to jako svině! potom jsem teda zavolal kámoše, ten mě odvezl domů pro auto který to utáhne a jeli sme pro to! Nachvíli sme zkusili odpojit baterku a pak ji zapojili. Auto hned naskočilo , ale po přidání plynu zase zdechlo a mělo stejné oříznaky, jako kdyby naskočí na vteřinku a zdechne...Prosím všechny možné varianty.... chci se připravit na to co to může být....Dnes jde na počítač tak dám echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 jinak táhl tzo tenhle pracant : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 a málem bych zapoměl, ale ještě něco jakoby střílelo do výfuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 tak prej je to čerpadlo, kolik ta sranda stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 prej to přijde 10K a je ještě možnost že je to někde blbě ukostřený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.