Přejít na obsah

Jak vylepšit zvuk od motoru?

Ondrero

Doporučené příspěvky

Zdravím,je možné na mé 1.8 T 110kw AGU nějak vylepšit zvuk sání?

Kamarád si koupil 2 litr a má tam konusovej filtr.Zvuk to má při větších točkách parádní.(takovej hrubej zvuk)

Já ale konus nechci.Chci si nechat origo box.Mám v něm nyní filtr od Greenu a není slyšet vůbec.

Nestačilo by jen do toho boxu zespodu udělat pár děr?Někdo to myslím tak měl.Tomuhle motoru by teplejší vzduch od motoru vadit neměl ne?Když jde stejně přes horké turbo a pak přes intercooler.Mám navíc od nárazníku přivedenou 80 mm rouru přímo do boxu takže by chladnější vzduch i tak měl.

Když už mám novej,laděnej,nerez výfuk,tak proč si nepohrát i se sáním :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám svůj osobitý názor na takové ladiče aut.

Kdybych ho sem chtěl napsat moc by jste si nepočetli páč by to byl jeden řádek samých hvězdiček.

Úplně nejlepší jsou ti, co vám jezdí kolem baráku stale dokola tám a zpátky.

Ale nechci jít sedět, jinak by už nejezdili.

Odkaz ke komentáři

Děkuji za rady chlapáci.

Nejde mi o to být Miss rachot.

Ten výfuk co mám je jen o něco málo hlučnější na volnoběh,než origo.Při jízdě není slyšet skoro vůbec...tak nevím co do mě rejete.Za 9000 tis. a s homologací to asi žádnej uřvananej šmejd nebude.

Nejsem ten mladej ko-ůtek s rukou vystrčenou z vokýnka co to tůruje a hrabe na každý křižovatce.Chtěl bych jen odborně poradit jak docílit pěkného zvuku sání...Za zachování origo boxu.A jestli je to vůbec možné.Nechci to na machrování.Jen se mi to u kámoše na autě moc líbilo a neřvalo to jak kráva.

A pro MR. Wojnara-To bys musel odstřelit kvanta motorkářů,kamioňáky,strojvedoucí a vůbec všechny co dělaj nadstandartní kravál :)

Navíc tvoje TDI je určitě hlučnější než moje auto teďka...Hlavně teda na volnoběh při studeným startu :p

Odkaz ke komentáři

No já jsem spíš pro originál věci, bez úprav. Mám radši, když je auto co nejtišší v rámci možností. Takovýhle zásahy, něco přivrtávat, předělávat výfuky. atd.... a ještě do toho cpát peníze! Kvůli zvuku??!! Zkus za auto uvázat na provaz starý hrnec a výsledek se jistě dostaví :palec2:

Odkaz ke komentáři

Tak já se taky přidám k většině... Nevím, jak své auto používáš, ale pokud tak jako většina - čili kvalitní, vyladěný luxusní dopravní prostředek - žádné díry nikam nedělej. To, že nechceš konus ti schvaluji.

Zkrátka se na to vykašli a buď rád, že máš auto tiché.

Mám motorku s velkým obsahem a véééélým výfukem (homologovaný akrapovič). Moje žena ví, že jedu domů cca 5 minut před tím než se objevím, protože mě nejde přeslechnout. ANO je to fajn-při protůrování k 13tisícům otáček mi běhá mráz po zádech, ale jet s takovou motorkou víc než 100km znamená vzít tabletu na hlavu. Tím chci říct, že když pak sednu do tiché oktávky - úplně si blahořečím tichem v ní.

Teď se budu vyhýbat obloukem Třineckému okolí, abych nepotkal rozzlobeného Wojnara se vzduchovkou. :smich:

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...