tomass Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Mam len jednu otazku.Existuje vyskovo nastavitelne sedadlo spolujazdca? Blba otazka,ze? Skusal som to aj heslovite cez vyhladavac a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 mělo by existovat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 áno, viď konfigurátor na škodováckych stránkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 ANO existuje www.skoda-auto.cz www.skoda-auto.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Samozrejme A nadaval jsem, kdyz jsem auto koupil a mel jsem jen vyskove stavitelne sedadlo ridice, pak jsem koupil nove sedacky a vyskove stavitelna jsou obe! Je to parada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Samozrejme A nadaval jsem, kdyz jsem auto koupil a mel jsem jen vyskove stavitelne sedadlo ridice, pak jsem koupil nove sedacky a vyskove stavitelna jsou obe! Je to parada! Proc jsi nadaval? Nejak postradam smysl vyskove stavitelneho sedadla spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Smysl je stejný jako u řidiče né? Osobně mi taky chybí a nadávám si, že jsem si ho nepřikoupil za 2.000Kč. Jinak, zkus si sednout za sebe při zvednutém sedadle řidiče a pak si sedni za spolujezdce, které není výškově seřiditelné. Sedá se mi lépe na sedadlo, které je výš, manželce také, ale to jsem asi deformovaný auty do kterých se opravdu nastupuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Niceone: Jsem detailista, takze mi vadilo, ze kdyz jsem mel ridicovo dole, tak spolujezdcovo bylo asi o "metr" vys, dale mi vadilo, ze kdyz jsem jel jako spolujezdec, nemohl jsem si dat sedacku az dolu, protoze jsem docela vysokej a pripadalo mi, ze sedim jako na vezi. A za treti je to i z tech duvodu jako psal jakr, znamena to mnohem lepsi manipulovatelnost s interierem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Halfi Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Mam v aute nastavitelne obe a pridavam se k tomu, ze je to super. Standartne nastavene sedadlo bez moznosti ho snizit mi pripada nepohodlne a sedi se v nem jak v autobuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Jojo, je to super! Sháněl jsem pro sebe výškově stavitelnou sedačku neb mám 2 metry a na nestavitelné se nedalo řídit a nakonec mi taťka sehnal všechny 4-spolujezdcova byla taky stavitelná a zadní dělené, což jsem předtím neměl:-) A když už musím sedět vedle, tak si to vážně užívám:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilerakk Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Niceone: Jsem detailista, takze mi vadilo, ze kdyz jsem mel ridicovo dole, tak spolujezdcovo bylo asi o "metr" vys, dale mi vadilo, ze kdyz jsem jel jako spolujezdec, nemohl jsem si dat sedacku az dolu, protoze jsem docela vysokej a pripadalo mi, ze sedim jako na vezi. A za treti je to i z tech duvodu jako psal jakr, znamena to mnohem lepsi manipulovatelnost s interierem. kde se da pls sehnat takovy vyskove nastavitelny sedadlo ridice, kolik to tak stoji a je vymena za klasicky v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.