Maja_s Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Zdravím pánové, jsem tady nový, tak mi promintě, jestli se to tady už řešilo, ale hledal jsem a nenašel.... Chci se zeptat, kde najdu u motoru 1.6 55kw čidlo tlaku oleje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Je tady: je to pozice 18, čidlo je přístupné po demontáži horního krytu a filtrboxu, je zezadu vpravo na hlavě motoru. Při utahování šroubů filtrboxu dodrž pořadí utahování, je to napsané na krytu filtrboxu 1.-4., pak už je postup celkem jedno, já ty ostatní šroby utahuju křížem. Jinak doporučuji neptat se na jednu věc ve dvou tématech nebo zakládat duplicitní témata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja_s Vloženo 17. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 (editace) tak už nic..už jsem ho našel....je vedle první svíčky (z leva)..to jen pro případ, že by ho taky někdo hledal to miklisek: děkuji, teď jsem se vrátil od auta a napsal dřív, než jsem si všimnul tvé odpovědi ale i tak moc děkuju. Editováno: 17. Duben 2011, autor: Maja_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.