jiripanther Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Zdravím,mám takový dotaz. Koupil jsem Fabii 1,2 HTP 47kW 2004 a původní majitel nechal vymontovat veškeré zámky v autě a funguje otevírání jenom na cenrální zamykání přes dalkový ovladač. Co když se stane že se vybije v autě autobaterie a dálkovým ovladačem neotevřu auto. Je nějaká možnost to otevřít..? Nebo se bude muset něco mechanicky poškodit. (dveře,kapota.??). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vapej Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Dřív se stane to že nenastartuješ než že neodemkneš. Fabie když nechaš otevřené dveře tak to světlo sama zhasne asi po 20 minutách. Spíš bych se bal o baterii v ovladači. Nebo si nech dát zamek na dveře k řidiči jde tam jakýkolyv z fábie dá se nastavyt ke klíči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ja take nemam na aute zadne zamky, uz nekolik let a tuk tuk tuk, zadny problem, i kdyz jsem mel totalne vymlacenou baterii, tak slo dvere dalkacem otevrit. Az jsem cumel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ja take nemam na aute zadne zamky, uz nekolik let a tuk tuk tuk, zadny problem, i kdyz jsem mel totalne vymlacenou baterii, tak slo dvere dalkacem otevrit. Az jsem cumel. I kdyz ja zamky nemam zaslepeny, tak souhlasim. Baterka K.O. otevreni dalkacem O.K. a dal ani tuk. Jen kolega a kabely. Jen se divim, ze baterie v dalkaci drzi jiz treti rok. Mam dokoupeno origo prislusenstvi SKODA a jezdim takrka denne. HM 1,6 / 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Tak tak... Pak uz mi taky musely pomoct kabely... Ale dvere slapaly pokazde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Tak tak... Pak uz mi taky musely pomoct kabely... Ale dvere slapaly pokazde Tak na zaslepení zámků máš, ale na novou baterii né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Dolil jsem destilku, nabil a slape dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Dolil jsem destilku, nabil a slape dal šikovný chlapec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Ale stejne ji asi pred zimou vymenim. Mam takove tuseni, ze by uz zimu nerozdychala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.