Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mám octávku 1,9 TDi (vyrobeno listopad 1997). Při řazení musím dávat řadící páku hodně do stran a i dráhy dopředu a dozadu jsou hodně dlouhé. Jel jsem ve faceliftové a v ní je řazení podstatně kratší. Neví někdo, co všech bych musel vyměnit, abych to měl taky zkrácené? Převodovky prý jsou stejné, tak nevím, zda stačí vyměnit ty dva otočné díly na převodovce, do kterých jdou lanovody nebo zda bych musel měnit i kulisu řazení? Na toto téma jsem tu objevil pouze zkrácení drah řadící páky u dvojkové octavie.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Nikdo jste to neřešil?

• 8 měsíců později...

Zdravím mám sice r.v 2003 a starší octavku sem neřídil ale taky se mí zdá se má až zbytečně dlouhé dráhy. Celkem me to štve to si pak človek připádá že jede ve feldě než v octavii. V návodech jsem že se to dá jednoduše zkrátit jen stačí vyměnit ten mechanismus co drží táhla a dát tam z audiny TT.

Takže by mě zajimalo jestli to už někdo takhle řešil a jestli to má cenu měnit, nikde sem nenašel o kolik se to zkrátí jestli to bude jen o 5 mm tak to je na nic. :kol-32:

skodaoctavia.cz/skoda-octavia/zkraceni-drah-radici-paky

To máte vylágrovaný ne?

Mě se tedy nezdá že bych měl dlouhé dráhy...

Tak nějak normálně....Asi 2x méně než na Fáčku :kol-28:

Ještě záleží jestli máte ocelová lanka nebo tyče....

Kamarád co má O1,motor 1.6 75Kw rok 2002 tak ten má tyče a daleko větší dráhy než já s lankama...

Pravda dneska sem seděl v 1.6 a tam je to fakt hrůza. A zkoušel nekdo passata rv 2004 ..... to je parádní řazení !!!

• 5 měsíců později...

Je to tak, ja mám 1,6 75kW, 2001 a tie dráhy sú strašne dlhé, juj, ale by som si to rád zmenil :-)

Jo u benzínu je to hrůza ... ! sice sem to zkoušel v ročnících 98 ale i tak si myslím že tam jsou fakt dlouhé !

• 2 týdny později...
  • 3 měsíce později...

uprimne, na 75kw BFQ su tie drahy nechutne dlhe. prisiel niekto na to, ako to skratit?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.