passport5 Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 loni jsem musel v době srazu do Švédska,tak to prostě nevyšlo, a dost mě to mrzelo,tak to musím letos napravit,to je jasná věc,zatím mám ten víkend volnej,takže v pohodě...a dost se těším....možná pojede i Hugo,a v písku jsou další dva ale ještě se mi neozvali,a Tebe už jsem taky dlouho neviděl,tak popovídáme zase večer u pifka hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 ahoj klucííí,tak jel bych taky,už se těším,doufám,že to letos už konečně vyjde,ještě nevím,jestli sám,nebo i s polovičkou a prckem,ale jeduuuu David Tak už jsem tě šoupnul do seznamu. Začíná se nám to hezky rýsovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 (editace) Je dobré, aby neustále byl sraz navrchu a nebyl zastiňován jinými! Je to velmi pěkné jak se staří bardi hlásí - paráda Editováno: 29. Duben 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Ahoooj, a já jen potrvzuji účast , Takže Martin35 + 1 , a timto prosím Víťo taky o tu chatku pro 2 . A nezbývá než se těšit a připravit trubky na proplach !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Jen tak dál pánové. Doufám, že se ještě někdo zadaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Tak já si tímto také závazně zamlouvám chatku pro 2 osoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Ahoj,tak já bych si taky jednu dvoulužkovou chatku zamluvil...a ještě dotaz,je možné přijet už v pátek,když už jedu,ať nejedu jen na otočku na jednu noc....... David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 To Pasport5: Myslím, že když se spojíš přímo s Víťou, aby Ti to zamluvil na dvě noci, tak by to neměl být problém Jinak až se klucí proberou po páteční noci, budou mít určitě velikánskou radost, jak hezky se to rozjelo a naplňuje. S kým jsem mluvil, tak se nemůže dočkat a opravdu se fšichni upřímně těší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 já loni vynechal,tak o to víc se těším........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Dnes se mi ozval Pulper že tady taky koukne a dá vědět co a jak.Jinak samozřejmě kdo by chtěl i pátek není problém.Můžu to tak přiobjednat.Sám jsem chtěl jet už v pátek ale mám ještě denní tak nevím jestli se pak hned potáhnu na sraz a nebo to nechám na sobotu ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Ríšo jestli tě můžu požádat tak dopsal bys ke každému jménu do závorky typ chatky a počet nocí?Teda aspoň zatím u toho u koho víš.Jinak znovu podotýkám že zcela jistě nebude problém sehnat i přímo na místě ubytování( to je pro ty co si ještě nejsou jistí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 30. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Jdu na to. Nevim ale o nic víc, než je tady psáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Ale povedlo se Ti to Ríšo, je vidět, že na to máš vyšší dívčí Moc pěkný seznámek, to bude mít Víťa jak diplomovou práci, docela Tě dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Kamarádi se mnou a s Péťou počítejte,že dorazíme.Omlouvám se,ale z důvodu dnešních závodů sem něvěděl co dřív a proto se ozývám až dnes.Ríša mě volal a potvrdil sem účast.už se s Petrou těšíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Tak koukám, že kdo to tady honí, aby to bylo navrchu jsem jen já, tak bando, takto by to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Potvrdzujem, ze pridem samozrejme. Prazske commando (GESTAPO) ma vystopovalo. Prosim podrobnosti na ICQ: 340505248, alebo gtalk: viliam.k@gmail.com BTW: Idem do kostola po odpustok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 (editace) Ahoj Laame, to asi máš hodně eu v portmonce, dneska jsou odpustky hodně mastné Jinak pro jistotu sem uveď jestli přijedeš jen sám a nebo s doprovodem, aby kluci věděli. Jinak si dej jeden Otčenáš i za mne - ddíky a ne u Malejch Františkánů Editováno: 1. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 (editace) Tak už jsem se lekl, že tady taky nikdo není? Hospoda od podvečera zeje prázdnotou a tady taky nic, ale alespoň vidím přihlášeného Víťu, asi si dává dohromady objednávku na zítra? A kdepak se nám zatoulal náš pan generál Ríša, myslím, že si oba s Víťou zasloužíte metál , tak hodně zdaru Vaší práci ! Tak Víťa to nevydržel a je už odhlášenej, aniž by jsem si mohl přečíst jeho pocity, ale zato Ríša je již přihlášenej, tak jakpak bylo ;)No málo platný, kontrola přes dorostence holt muší bejt Editováno: 1. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Já jsem si psal s tím cizincem z východu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 (editace) Myslíš Laama ;)A copak jsi se dozvěděl, není-li to tajný? Editováno: 1. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Není to tajné. Věděli jste o tom, že to je slovák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Já myslím, že to věděl a ví každej, ale jinak, aby jsme nedostali "sprdunk" od Ríšy, že mu tady zasí..me vlákno , asi by jsme měli s těmito krásnými úvahami přelézt do "hospody", stejně tam nikdo není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Jdu do hospody aby se ten dědek z toho nepoprděl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Zdravím Superbáky, další sraz už nehodlám zazdít. Někdo vám musí srazit věkový průměr.. Prosím tedy o rezervaci chatky pro 1-2 osoby a už se těším až vás poznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.