žralok Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Až tam budeš tak ti teprve někdo uvěří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 (editace) To MarcusV:To nesmíš brát moc vážně, Žralok se asi včera nevrátil z vycházky zpět do blázince v Bohnicích On není nebezpečný, ale někdy otravný, to jo, ale jinak ho máme všichni rádi, on je to náš "plyšáček" a asi dlouho neměl co rozebírat a tak má dlouhou chvíli Keců ohledně stimulování má vždycky nejvíc a jak je vidět skutek utek Editováno: 2. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Sraz se rýsuje,to je dobře,alespon něco snad vyjde Ale já nedorazím,je to více než špatný termín,od středy do neděle mám asistence nad rámec normálních povinností,což je finačně zajímavé,leč časově naprosto zabité.... . to by musel být sraz tak do 100 km v sobotu odpoledna na otočku,jinak by to byl pro mne velmi drahý špás,,,,,,,škoda,někdy jindy,snad Chabry/ani ty nesjou pro mě ideální,ale jsou za rohem/ a pak ,jak jsem sliboval uvidíme...... mě by vyhovoval volný termín co se dívám do kalendáře o víkendu ,tak 25.-26.června a i to je v sezoně s otazníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Ahoj bando. Konečně jsme se rozhoupali a tak Vás zveme všechny, co máte zájem se zúčastnit klubového srazu superbů. Termín konání: 14.5. - 15.5.2011 Místo konání: Vranovská pláž http://www.vranovska-plaz.cz/autocamping/o-spolecnosti/atc-vranovska-plaz.html Pánové a případně dámy, po konzultaci s Víťou, je potřeba, aby se většina z Vás na sraz přihlásila do neděle 1.5.2011. Je to z důvodů rezervace ubytování. Neměl by být problém pro opozdilce či nerozhodnuté ani po tomto termínu ubytování zajistit, ale ten základ se bude v pondělí 2.5.2011 závazně potvrzovat Autokempu na Vranovské pláži. Děkujeme za pochopení. Richard a Víťa Seznam přihlášených na sraz: RIBA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LANNY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) VICK + ? zatím není upřesněno MARTIN35 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PENY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) MA_RA1 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) CAJDA zatím není upřesněno LAAM + ? zatím není upřesněno PASSPORT5 + ? (dvě noci chata po dvě osoby) MARCUSV + ? (jedna noc chata po dvě osoby) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 nazdar pánové, jak se tak dívám, tak se ještě i někdo přidal, to mám radost to MarcusV : Myslím, že nebudeš jediný, kdo bude srážet věkový průměr....já zas budu nejmladší jak asi všude...kdysi ve škole, teď jsem nejmladší v práci...a beztak budu aj na srazu No teď jsem týden bez Supa, dal jsem ho na přelak nárazníku a výměnu spodní mřížky, protože už loni mi ji zajíc trochu načechral a už se na to nemůžu dívat, tak aspoň to bude do srazu všechno OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 To Žralok: Já dojedu, ale tvoje jméno mezi přihlášenými nevidím To Lanny: Přece nebudu brát vážně někoho kdo si o půlnoci hraje na kukačku To Ma_ra1: Nejmladší asi nebudeš (jestli Dave přiveze prcka), ale stejně mám radost že nebudu sám mezi dědkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Si se nějak rozbejčil. Pozor, aby si tě dědkové nevzali mezi sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Tak koukám jak ti mlaďoši jsou voprsklý, ať si píšou, že je to nemine a ještě k tomu nějaká pořádná pokuta by asi byla na místě , k tomu trochu poj.bu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Křížové palbě bych se radši vyhnul, s dědkama se těžko drží krok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 S dědkama? I se mnou se špatně drží krok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda. Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Tak tak koukám že asi mezi vás nezapadnu se svou abstinencí no snad to má partnerka dožene i za mě takže tímto potvrzuji svoji účast v doprovodu a prosím o jeden dvojlůžák na jednu noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 tak mám nejčerstvější informaci pro znalé.Právě jsem mluvil s Jardou(ace venturou) a potvrdil svou účast.Jinak jsou zabukovány všechny dvoulůžkové chatky.Pokud by došlo k nějakému nedostatku tak se nebojte vše se vyřeší na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 ....nechci to zakřiknout, ale pomalu to vypadá na vyšší účast než loni Teď už hlavně, aby zafungovala ta má Hexe a zajistila perfektní počasí! Jinak velké poděkování našim "hochům" Víťovi - Vickovi a Ríšovi - Ribovi, jsou to prostě naše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 (editace) Ahoj bando. Konečně jsme se rozhoupali a tak Vás zveme všechny, co máte zájem se zúčastnit klubového srazu superbů. Termín konání: 14.5. - 15.5.2011 Místo konání: Vranovská pláž http://www.vranovska-plaz.cz/autocamping/o-spolecnosti/atc-vranovska-plaz.html Pánové a případně dámy, po konzultaci s Víťou, je potřeba, aby se většina z Vás na sraz přihlásila do neděle 1.5.2011. Je to z důvodů rezervace ubytování. Neměl by být problém pro opozdilce či nerozhodnuté ani po tomto termínu ubytování zajistit, ale ten základ se bude v pondělí 2.5.2011 závazně potvrzovat Autokempu na Vranovské pláži. Děkujeme za pochopení. Richard a Víťa Seznam přihlášených na sraz: RIBA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LANNY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) VICK + ? zatím není upřesněno MARTIN35 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PENY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) MA_RA1 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) CAJDA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LAAM + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PASSPORT5 + 1 (dvě noci chata po dvě osoby) MARCUSV + ? (jedna noc chata po dvě osoby) ACE VENTURA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby)? Jedna aktualizace Editováno: 2. Květen 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Tak tak koukám že asi mezi vás nezapadnu se svou abstinencí no snad to má partnerka dožene i za mě takže tímto potvrzuji svoji účast v doprovodu a prosím o jeden dvojlůžák na jednu noc Abstinence je pro nás taky výhoda. Aspoň se budeme mít na koho obrátit v případě krátkodobých výpadků paměti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Trochu jsi mě předběhl - máš tam SZ, ale jinak se moc hezky kouká na ten seznam CAJDO musím zc ela souhlasit s Ríšou, abstinenty potřebujeme, zvláště když se sleze taková sqadra Někdo nás těmi alejemi bude muset převézt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 (editace) Vypadá to dobře. Jen pro připomenutí, loni nás bylo 10,5. Půlka proto, že se Petříkovci nezúčastnili večerní smršti. Editováno: 2. Květen 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 a propó Petříci už to asi taky odpískali co?Neviděl jsem je tu ani nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 áááááááááááááá já mám fígl proti bolení hlavy !!!! Co ??? po ránu ?? !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Tak ho vem sebou, bude se hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Ahoj bando, tak vás tentokrát bohužel neuvidim a jestli se dostanu aspoň do Chaber zatim taky nevim Přeju vám příjemnou zábavu a ať vám vyjde počasí Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 tak ide aj moja kocka na zraz. . Uz sa tesime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Nazdárek, tak termín vyšel úplně parádně - to jsem velmi rád. Ostatní víkendy mám plné. No už se na vás moc těším a svoji menší neaktivitu zde nějak na sraze odčiním . A Víťo díky za zprávu, málem bych to prošvihl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Nazdárek, tak Vás zdravíme oba dva, už se také těšíme. Já jsem se i pohádala v práci se šéfovou aby mě dala dovolenou a vyšlo to, jupí... Víťa a Ríša mají u mě pusu, za to rychlé zařízení srazu. Že nejede Žralok to mi tak nevadí , ale co Naďa?? Nebudu mít s kým chlastat... tak se těším na večerní program a na Vás všechny... Jak to vypadá se sklípkem? zdravím Peťula a jedeme na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.