passport5 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 To Lanny:jedu sám,tedy ještě další dvě auta se mnou,takže bez paní.... ale měl jsem radost z toho ,že zůstanu,no nevadí,sobota bude, a to je hlavní...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 12. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Davide, super to se cení, že jsi to nezabalil. Jak to říká ten Ruda, pivo je lepší protože nemá mámu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Musím se přidat k Ríšovi, to se opravdu cení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 ale klucííííí,tak to je snad normální ne? nejde to na dva,tak jsem rád za tu sobotu,taky to mohlo bejt horší....a nikam by se nejelo,loni jsem byl mimo republiku a nevyjít to letos,to už nevím,co by bylo.....asi by bylo hooodně zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Zdravím, tak pokud mi to vyjde tak se na Vás přijedu v sobotu podívat, (samozřejmně s přítelkyní) popř. pokud bude ubytko tak bych i přespal.Jen se zeptám, bude tam mít někdo VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Zdravím všechny, tak sraz už je za dveřmi a ono se tak rozpršelo ale tak co, hospůdka to jistí. Jinak dneska fakt smolný den....došla mi na cestě nafta asi 3km před benzinkou, přitom dojezd mi to ukazovalo 30 Km, tak jsme myslel, že to bez problému vyjde. Na benzinku mě pak odtahl kamoš a když jsem natankoval, tak jsem zkusil několikrát otočit klíček aby si to natahlo, a pak až nastartovat a nic, nejde to! Teď tu sedím nešťastný u fóra a hledám jak velký je to problém a jak to vyřešit. Protože jestli se to zítra nezprovozní, tak se můžu se srazem rozloučit a to teda fakt nechci :-( Vím, že to sem nepatří, ale jestli má někdo taky zkušenost nebo umí poradit, tak bych byl rád, jinak je to 1.9 Tdi 2005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 ahoj,známej měl něco podobnýho.....vymlátil na tom asi 3 baterie,prostě držel klíček a točil a točil.....nakonec to chytlo,dostal se mu tam taky vzduch,je to si ce řešení na hulváta,já bych to snad dal na lano a prostě to roztáhnul..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 panove, nezabudnite na pocasie. BTW: Moja polovicka nejde, ale beriem syna. 5 mesacny hafan si zlomil nohu a treba sa o neho starat. Takze pocty ostavaju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Vem ženu i hafana. O ženu se postaráš sám a o hafana Peny a jeho gril. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Liborku, a ty donesies pecivo co ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Vy jste wolové. Tak sem ještě šoupnu naposled aktualizovaný seznam a doufam, že to nakonec všem vyjde a zítra naviděnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Zdravím, tak pokud mi to vyjde tak se na Vás přijedu v sobotu podívat, (samozřejmně s přítelkyní) popř. pokud bude ubytko tak bych i přespal.Jen se zeptám, bude tam mít někdo VAG? Koukej dorazit, ať zachráníš Brno, když se ostatní kluci ani neozvali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Zdravím všechny, tak sraz už je za dveřmi a ono se tak rozpršelo ale tak co, hospůdka to jistí. Jinak dneska fakt smolný den....došla mi na cestě nafta asi 3km před benzinkou, přitom dojezd mi to ukazovalo 30 Km, tak jsme myslel, že to bez problému vyjde. Na benzinku mě pak odtahl kamoš a když jsem natankoval, tak jsem zkusil několikrát otočit klíček aby si to natahlo, a pak až nastartovat a nic, nejde to! Teď tu sedím nešťastný u fóra a hledám jak velký je to problém a jak to vyřešit. Protože jestli se to zítra nezprovozní, tak se můžu se srazem rozloučit a to teda fakt nechci :-( Vím, že to sem nepatří, ale jestli má někdo taky zkušenost nebo umí poradit, tak bych byl rád, jinak je to 1.9 Tdi 2005. Tak to je divné,protože já jsem to co popisuješ udělal schválně a jel jsem až do mrtva.Pak to chcíplo a napsalo mi to motor do dílny.Dolil jsem naftu a asi třikrat dlouze natočil a bez problémů to naskočilo a žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Ahoj bando. Konečně jsme se rozhoupali a tak Vás zveme všechny, co máte zájem se zúčastnit klubového srazu superbů. Termín konání: 14.5. - 15.5.2011 Místo konání: Vranovská pláž http://www.vranovska-plaz.cz/autocamping/o-spolecnosti/atc-vranovska-plaz.html Pánové a případně dámy, po konzultaci s Víťou, je potřeba, aby se většina z Vás na sraz přihlásila do neděle 1.5.2011. Je to z důvodů rezervace ubytování. Neměl by být problém pro opozdilce či nerozhodnuté ani po tomto termínu ubytování zajistit, ale ten základ se bude v pondělí 2.5.2011 závazně potvrzovat Autokempu na Vranovské pláži. Děkujeme za pochopení. Richard a Víťa Seznam přihlášených na sraz: RIBA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LANNY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) VICK + ? zatím není upřesněno MARTIN35 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PENY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) MA_RA1 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) ??? CAJDA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LAAM + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PASSPORT5 MARCUSV + ? (jedna noc chata po dvě osoby) ACE VENTURA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) BADD + 1 (dvě noci chata po dvě osoby) Aby jsme to měli pořád na očích :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Tak supicka mam umyteho, buchtu upecenou a burtovej salat hotovej... Uz muzeme jet? Ja uz se tesim. Tak zitra navidenou. Petula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Ahooj, tak i my jsme připravení ale tentokrát bez zákusků ptz předěláváme kuchyň , ale když napekla Petula tak to snad bude stačit !!! A zítra na viděnou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 (editace) Martine, tak máme podezření, že jsi tu předělávku kuchyně schválně tak načasoval, to víš, že zákusky od Tvé paní nemají konkurenci, ale chápeme to!!! Tak dopoledne na viděnou! Hokej nekomentuju, stalo se, ale zítra o tom určitě nebudeme vědět! :smich: Jinak Pétě velké díky už dopředu Editováno: 13. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Děláme kuchyň, čestný pionýrský !! Ale slivovica je už zbalená !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 To Vick: Já to zkusil jen dvakrát protočit, a pak jsem to nechal abych to nezkurvil. No a ráno k tomu nastoupil mechanik, řekl, že to není problém a na páté nastartování to chytlo, takže už je to OK. Akorát jsem nestihl umýt auto atd...takže zítra mě čeká hodně brzké vstávání. Mno nic, ale těším se už na sraz. Jen aby to počasí nezlobilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Martine já věděl, že nezklameš!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 Hola Vávro, hola na Bělehrad!!! Dobré ráno všem, tak se mi konečně podařilo vstát i když s mírným opožděním, ale snad se to bude zvládat! Tak hurá na Vranov! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Ták a je to za námi Byl to perfektní sraz a jsem moc rád, že jsem mohl všechny poznat osobně. Už teď se těším na další akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Tak my už taky doma, samozřejmě byla zastávka v Lechovicích u Bazalů na oběd ( na spravení ), pak ještě Ikea Brno. Jinak sraz jako vždy SUPER , máme 2 nové členy , tak snad jen, aby je to brzy neomrzelo a jezdily s náma i na další srazy! A ňáky fotky dodám pozděj ... ještě mi ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 (editace) Tak uz jsme taky doma a teď si lížeme rány. Doma nás čekal úžasný oběd, proto jsme jeli rovnou. Díky všem za účast, bylo to seper a na podzim si to pro velký úspěch určitě zopakujeme. Fotky samozřejmě dodám, až se trošku srovnám. Editováno: 15. Květen 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 (editace) to Martin35: Tak to se neboj, to auto si opečovávám a hýčkám přes rok a tak jsem to měl s každým autem. No a když jsem teď zjistil, že se dá udělat takový SUPERb sraz tak to hned tak nepřejde Editováno: 15. Květen 2011, autor: Ma_ra1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.