kliste84 Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Čau, mám ten samý problém. Mohl bys prosím tě konkrétně napsat co bylo špatné a co jsi musel měnít? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantop Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Taky to cvaká u mě v autě z právé strany a foukání se na chvilku uzavře. Kde najdu ten potenciometr? Vyndám kastlík a co dál ....? Poradí prosím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Zdravičko dostal jsem se do klimatroniku jako by do diagnostiky a mam tam zapsano 6 ruzných kodu = chyb Jsou nějake tabulky podle kterych bych zjistil co konkretni kod znamena za zavadu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 mám tu něco o climatronicu,ale je to německy tak pokud umíš tak písni sz a já ti to klidně pošlu.Já se v tom prd vyznám,ale je to seznám kanálů na climatronic a je tam toho požehnaně co se dá vše nastavit a zkontrolovat.jen to umět přeložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Tak mi to nepomohlo pač mam jine kody zapsane 25b 4F7 4F8 4FA 513 53d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mana Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 (editace) Tady je seznam chybových kódů Hexa i Dec http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/download/Chybove%20kody%20VW%20Skoda.pdf např. 00603 025B Servomotor nastavovače klapky rozdělení vzduchu - prostor pro nohy/rozmrazování 01341 053D Řídicí jednotka ve sdružených přístrojích CAN-K(komfort) - bez komunikace Editováno: 12. Květen 2011, autor: Mana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 ahoj,taky jsem slyšel,že na Climatronicu se dá něco vyčíst,ale zatím jsem nikde nečetl jak se do něj dostanu atd....poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mana Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Aktivace diagnostiky závad Climatronic: Stlačením současně na cca 3s cirkulace vzduchu a ECON. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vldzan Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Aktivace diagnostiky závad Climatronic: Stlačením současně na cca 3s cirkulace vzduchu a ECON. a pre info ked vam tam vypise chyby climatronic tak sa posuvate pomocou cerveneho tlacitka dalej a ked dojdete na koniec vsetky chyby sa daju vymazat tlacitkom econ treba drzat min 2 sekundy snad to pomoze dakomu tak ako mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vldzan Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 a nahodou nevie niekto ze ako sa zapina/vypina ten ton pri stlacani tlacidiel? lebo dako sa my to podarilo vypnut a neviem to zas zapnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Ahoj, je to napsane v navodu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniz87 Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Čaute,řeším problém s špatně fungujcí klimatizací...mám climatronic,zapnu klimu mám ji na minimum ale klima i když jede už třeba 20 minut pořám nechlaďí tak jak by měla.klimu jsem plnil nedávno když zkusim vedení od kompresoru do auta tak trubka je uplně ledová ale v autě to prostě moc nechlaďí.neřešili jste to už někdo někdy?ďíky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Zdar, tohle vypadá na nefunkční, nebo špatně funkční klapku na topení Chce to udělat diagnostiku, ta to umí ukázat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Zakladní nastavení klapek udělat a pokud nic tak vymenit za novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 jj, diagnostika je základ - může být problém i s čidly teploty, či celé ŘJ. V extrémním případě může být (kvůli vlhkosti v systému) zamrzlý expanzní vetil. Předpokládám, že klimu jsi doplňoval kvůli tomu, že to nechladilo, takže už to nefunguje delší dobu? Stalo se to najednou, nebo se to postupně horšilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Sup Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 zdar chlapy, vyskytla se mi na mém Supovi 2,5 TDI r.v. 2002 taková "menší" komplikace. Už od léta jsem zpozoroval že i přes naplnění klimatizace a celkovém servisu prostě nechladila, což sem řešil klasickým otevřením oken, ale nyní mi z ničehonic přestaly fungovat všechny větráky a ofuky oken. Což je už při chladnym počasí trochu problém, protože se okna začínají mlžit ( dělám v zahraničí a ještě k tomu v horách, takže sem tam člověk to okno ofouknout prostě potřebuje) první co mě napadlo bylo zkontrolovat pojistky, ale ty sou všechny v cajku, tak se obracím na Vás tady, víc hlav víc vymyslí a třeba měl už někdo z Vás podobnej problem. předem díky za odpovědi Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Všechny větráky a ofuky oken? Jako že nic nefouká? Tak to je ventilátor topení. Klasika, uhlíky. Už jsem to tu několikrát popisoval, jak krátkodobě spravit, zatím to všem fungovalo. Rozebrat ventilátor topení a pokud tam ještě nějaké uhlíky jsou, tak lehce napružit jejich pružinky a lehce máznout. Mezitím sehnat uhlíky nové, které se sice nevyrábí, ale lze nahradit jinými-většími a přizpůsobit ubroušením. Nebo nový celý ventilátor, což je ale větší investice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Sup Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 no kdyz sem jel rano do prace vsechno fungovalo tak jak ma a kdyz sem jel navecer o5 do roboty tak to proste nefoukalo climatronik pipa vsechno se prepina ale nic se bohuzel nedeje...zadni vydechy sem nekontroloval ale vepredu z toho nejde nic... ani na okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Tak poznáš snad, jestli se ti točí ventilátor ne? Točí nebo ne? Je za kastlíkem spolujezdce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Sup Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 no ventilator se netoci to sem uz psal... jak se tam da dostat? mam se do toho poustet nebo to mam radsi nechat na nejakeho mechanika? prece jenom to neni asi nejpristupnejsi soucastka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 (editace) Právě, že je přístupná dobře To bys měl zvládnout do pohody sám:demotovat kastlík u spolujezdce a koukáš na něj. Ventilátor drží na třech malých šroubkách (šroubky č.7 nebo 8 - tak je při zpětné montáži nestrhni) Celý ho vyndej, samotný motor drží na třech gumách, které jsou zasazeny v plastu. Opět pozor, opatrně všechny tři gumyčky vypáčit tak, ať neulomíš plastové zarážky. Tím máš vlastně v ruce samotný motor ventilátoru. Uhlíky už poznáš. Zkontroluj délku uhlíků, jestli mají aspoň 4-5mm a lehce napruž jejich pružinky (ať více doléhají na kotvu). Kotvu lehce mázni (ne vazelínou, je moc tuhá, stačí WD, nebo silikonový sprej, prostě co máš po ruce-čím tekutější, tím lepší). Než zasadíš ventilátor zpět, napoj ho na konektor a vyzkoušej jeho činnost. Při zpětné montáži nepřetáhni ty malé šroubky, co ho drží. Měl bys to zvládnout, pokud nejsi vyloženě vemeno, tak se toho neboj Jen upozorňuji, že oprava je pouze dočasná, může Ti to fungovat pár týdnů, nebo taky dva roky, jako mě. Editováno: 17. Listopad 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Sup Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 diky moc:) mrknu na to co nejdriv to pujde, dam vedet jak to dopadlo a osobne doufam ze se to rozjede pokud v tom neni nejakej jinej problem ... uvidime dam vedet kazdopadne diky moc za rady a navody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Sup Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 tak jsem to nakonec nemusel ani demontovat, dneska co sem pročišťoval trubky na dalnici, se mi sam o5 rozbehnul... nevim co s tim bylo, asi jen spatnej kontakt ale sem rad ze to zase fuci a nemusim si porad jak vocas lestit oknompred sebou kdyby se mi to zase porouchalo tak aspon vim co s tim delat SUP1 diky za rady a za cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Není zač, od tohoto tu fórum je. Tak si můžeš být aspoň jistý, že je to těma uhlíkama. Kdyby se Ti to zase stalo, sunej torpédo a ručně ventilátor rozběhneš rozběhneš ze strany pod kapotou. 100% uhlíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Sup Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 to SUP1: jasne ze tady to forum od toho je, ale i presto diky v dnesni dobe se ta pomoc ceni:) koukal sem na climatronicu a mam tam par chyb tak to musim tak jako tak nechat zkontrolovat na VAGu aby se tondalo pred zimou vsechno dohromady 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.