frances Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Zdravim na mem superbu 2002 se po vymene motoru zacal mazat palubni pocitac po kazdem nastartovani.ten ktery uklada prumernou spotrebu a najetou vzdalenost.nevite v cem by mohl byt problem?nevyresi to nejake nastaveni ? Diky za info a pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 A udaje z které paměti se ti vynulují? 1 nebo 2 ? Bez startování to údaje drží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frances Vloženo 7. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 (editace) Jak to poznam jaka je to pamet? 1 nebo 2 nevim kde to zjistim.maze se ta pamet kde je najeta vzdalenost prumerna spotreba apod.pokud tim jezdim a startuju v prubehu dne nemazqe se.ale kazde rano po delsim stani se pamet smaze a jede nanovo. Editováno: 7. Květen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pala Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 ahoj frances,to co popisuješ je normální jev palubního počítače!!takže palubní počítač má dvě paměti jak psal ace ventura!! a to pamět 1,která měří průměr.spotřebu a kilometry každé dílčí jízdy a pamět 2,která měří dlouhodobou prům.spotřebu a kilometry!! vysvětlím ti to tak:PAMĚŤ 1 -dnes pojedeš z prahy do brna,hodí ti to nějaké udaje této cesty!vypneš motor a zamkneš,zhruba asi po 12hod(nevím přesně) se ti pamět vynuluje!!a cestu zpět ti to opět bude měřit nanovo!! PAMĚŤ 2-dnes ji vynuluješ a pamět ti bude počítat kilometry a prům.spotřebu všech cest,dokut ji opět nevynuluješ,tzv.dlouhodobá spotřeba!!! a ted to nastavení: na pravé straně volantu máš páčku,kterou ovládáš stěrače a pal.počítač!z boku páčky je tlačítko houpačka,tou listuješ v počítači,a ze spodu je tlačítko a nad ním napis RESET!!zmáčky ho jednou krátce a tím přepneš s tvé momentálně nastavené krátkodobé paměti do paměti dlouhodobé!!!pokud budeš chtít kteroukoli pamět vynulovat tak ho zmáčky a drž tak dlouho,dokud se hodnoty nevynulují!!!!!!!!!!! uf tys mi dal!!skoro jak ve škole pochopils to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Přitom by stačilo si přečíst návod. Nevím jak u SII, ale u ostatních modelů se paměť č 1 maže po 2 hodinách nečinosti auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pala Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 jak říkáš,na tohle bohatě stačí návod ty s tou dobou mazaní paměti si nejsu jistej,ale je to možný že po dvou hodinách!!ikdyž kruci ted si vzpomínám,že přes den se to nestihlo vymazat,až vždycky přes noc!!já sem raději napsal víc!! víš jak to pak je, když napíšeš míň a ono je to víc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Je to stejný u všech modelu. Paměť 1 se maže po dvou hodinách a paměť 2 automaticky po sto uložených hodinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Nebo po ujetí 9999 km. Záleží co nastane dřív. Ale větčinou to je 99 hodin a 59 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Jasně, máš pravdu. Myslím ale, že ta varianta 9999Km nikdy nenastane. Udělát hodinový průměr 100,4Km na takovou vzdálenost nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frances Vloženo 7. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Diky chlapy moc jste mi pomohli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grassel Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Tak pánové teď jste mi pomohli, měl jsem ten stejný problém. Mám maxidot 14 dní a nemám ten váš návod jak jste psali. Vždycky se mi to mazalo, tak jsme myslel, že je tam nějaká chybná pamět, nebo co. Všichni mi říkali, jak mám v pr... budíky a ona je to taková banalita Tak ještě jednou Díky za ušetřený prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky_CV Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Po nabití baterie před zimou se mi začal dít úplně ten samý problém. Jakmile jsem baterii uložil zpět do auta a začal jezdit, palubní počítač vymazal veškteré údaje po nečinosti dvou hodin, vyzkouším Vaše rady, také jsem myslel, že to bude jen nějaká banalita, ale bohužel návod k Fabii mám celý v němčině a já jsem angličtinář, takže než bych to tam vyhledal a přeložil, internet je rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Černý Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 Ahoj. Opráším téma :) A co když se mi mažou i hodiny ? Tento údaj bych považoval za stálí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 Nemáš volně kontakty na baterce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AldaAlan Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Samo reset palubního počítače často a nahodile . Naplevelím se s VW Bora . Mám ji rok, různě nahodile i během jízdy se mi nuluje spotřeba a vzdálenost dlouhodobé i krátkodobé paměti. V některých momentech i zamrzá ve vymazaném stavu a nelze nikam přepínat . Samo občas přeblikne mezi paměti 1-2 . Sleduji když je chladno je to intenzivnější. Dokážete někdo pomoci či vysvětli kde by mohla být chyba? Je na budíkách nějaký procesor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.