Vladimír Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 (editace) Dobrý den, na STK mě technik upozornil na prasklé zadní silentbloky na ramenech předních kol. Prosím o radu, zda je možné provést jejich výměnu bez demontáže dalších součástí ramena, případně, jak mám postupovat při jejich výměně. Děkuji za odpověď. Mám OCTAVIA I, TDI 81kW, 1999. Editováno: 4. Květen 2011, autor: Vladimír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 (editace) Musíš vyndat ramena a nechat přelisovat pouzdra v ramenech. Tady by bylo dobrý u tak starýho auta přelisovat rovnou už i přední pouzdra,ale to nikdo moc nechce dělat,protože to jde blbě - nebo teda jak komu. Pokud jsi z VČ tak Ti to můžu udělat ,všechny pouzdra ramen včetně Geometriie- tu musíš pak udělat. Cena tak okolo 2500 kč s mat a geometrií včetně práce. Editováno: 13. Květen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman265 Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Presne jak komu. ja se ptal a ze prace 1200 v servisu. kamos ma dilnu dojel jsem k nemu rekl at kupim aj predni ty staly uplne smesne penize a sup rup a bylo. ANi ne za polovicku casu co odhadovaly v servisech a jeste se tvarili jak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekt22 Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 jo jo souhlasím ramena ven hyd. lis pul hodky nalisu a je hotovo uloženi 120kč a je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guzmen Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Zdravím, zakoupil jsem zadní silentblok předního ramene MEYLE, ale nějak mi nejde nalisovat, přijde mi větší, je vůbec technicky možné ho nalisovat a nebo mám koupit origo ? Díly za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Jo Čína, teď jsem viděl na OI světlo tuším Daimond, bylo o cenťak širší a na FI zadní stěrač od té samé firmy utíral jen spodní polovinu okna, ale vyplatilo se to bylo to o víc jak polovinu levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Není MEYLE z raichu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guzmen Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 Ano, Meyle je Německý výrobek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 JJ Německo, ale fabriku mají v Číně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guzmen Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 (editace) Něco takového jsem tušil, už podle ceny, v případě neúspěchu zkusím TRW. Editováno: 10. Srpen 2012, autor: Wojnar Formátování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 (editace) To máš těžké, fabriku v Číně má i Škodovka. Tatíkovi jsem kupoval do fabky "originál" bagovej kroužek pod volant... a ono také made in PRC. Editováno: 10. Srpen 2012, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 http://www.autodilykrc.cz/cz-texty-31.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT20V Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Mám takéí TRW zatím spokojenost stály kolem 175Kč za kus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guzmen Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 (editace) Už je tam sviňák, nakonec tam zalezl docela dobře ! Editováno: 2. Říjen 2012, autor: Guzmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT20V Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Tem dostal pěknejch pár ran :-) zítra to budu dělat také tak uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guzmen Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Kdepak rány, mlátit do toho nesmíš, ty vrypy jsou od svěráku. Lis bohužel nemám. Ale když to děláš jen občas tak svěrák stačí, ale musí to být YORK. ty neznačkový většinou puknou ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 ono prasknúť zvyknú aj origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.