Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

na STK mě technik upozornil na prasklé zadní silentbloky na ramenech předních kol. Prosím o radu, zda je možné provést jejich výměnu bez demontáže dalších součástí ramena, případně, jak mám postupovat při jejich výměně. Děkuji za odpověď.

Mám OCTAVIA I, TDI 81kW, 1999.

post-4161-0-00452000-1304516873_thumb.jp

Upraveno od Vladimír

Musíš vyndat ramena a nechat přelisovat pouzdra v ramenech. Tady by bylo dobrý u tak starýho auta přelisovat rovnou už i přední pouzdra,ale to nikdo moc nechce dělat,protože to jde blbě - nebo teda jak komu. Pokud jsi z VČ tak Ti to můžu udělat ,všechny pouzdra ramen včetně Geometriie- tu musíš pak udělat. Cena tak okolo 2500 kč s mat a geometrií včetně práce.

post-18590-0-26506900-1304523867_thumb.j

Upraveno od juke.box

Presne jak komu. ja se ptal a ze prace 1200 v servisu. kamos ma dilnu dojel jsem k nemu rekl at kupim aj predni ty staly uplne smesne penize a sup rup a bylo. ANi ne za polovicku casu co odhadovaly v servisech a jeste se tvarili jak ...

jo jo souhlasím ramena ven hyd. lis pul hodky nalisu a je hotovo uloženi 120kč a je hotovo

• 1 rok později...

Zdravím, zakoupil jsem zadní silentblok předního ramene MEYLE, ale nějak mi nejde nalisovat, přijde mi větší, je vůbec technicky možné ho nalisovat a nebo mám koupit origo ? Díly za odpovědi.

Jo Čína, teď jsem viděl na OI světlo tuším Daimond, bylo o cenťak širší a na FI zadní stěrač od té samé firmy utíral jen spodní polovinu okna, ale vyplatilo se to bylo to o víc jak polovinu levnější.

• 2 týdny později...

Není MEYLE z raichu?

Ano, Meyle je Německý výrobek.

JJ Německo, ale fabriku mají v Číně.

Něco takového jsem tušil, už podle ceny, v případě neúspěchu zkusím TRW.

Upraveno od Wojnar
Formátování

To máš těžké, fabriku v Číně má i Škodovka. Tatíkovi jsem kupoval do fabky "originál" bagovej kroužek pod volant... a ono také made in PRC.

Upraveno od Viktor X

• 1 měsíc později...

Mám takéí TRW zatím spokojenost stály kolem 175Kč za kus....

• 2 týdny později...

Už je tam sviňák, nakonec tam zalezl docela dobře !post-69219-0-06548200-1349220014_thumb.j

Upraveno od Guzmen

Tem dostal pěknejch pár ran :-) zítra to budu dělat také tak uvidím

Kdepak rány, mlátit do toho nesmíš, ty vrypy jsou od svěráku. Lis bohužel nemám. Ale když to děláš jen občas tak svěrák stačí, ale musí to být YORK. ty neznačkový většinou puknou !

ono prasknúť zvyknú aj origo :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.