Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Dobrý den,

na STK mě technik upozornil na prasklé zadní silentbloky na ramenech předních kol. Prosím o radu, zda je možné provést jejich výměnu bez demontáže dalších součástí ramena, případně, jak mám postupovat při jejich výměně. Děkuji za odpověď.

Mám OCTAVIA I, TDI 81kW, 1999.

post-4161-0-00452000-1304516873_thumb.jp

Editováno: , autor: Vladimír
Vloženo (editace)

Musíš vyndat ramena a nechat přelisovat pouzdra v ramenech. Tady by bylo dobrý u tak starýho auta přelisovat rovnou už i přední pouzdra,ale to nikdo moc nechce dělat,protože to jde blbě - nebo teda jak komu. Pokud jsi z VČ tak Ti to můžu udělat ,všechny pouzdra ramen včetně Geometriie- tu musíš pak udělat. Cena tak okolo 2500 kč s mat a geometrií včetně práce.

post-18590-0-26506900-1304523867_thumb.j

Editováno: , autor: juke.box
Vloženo

Presne jak komu. ja se ptal a ze prace 1200 v servisu. kamos ma dilnu dojel jsem k nemu rekl at kupim aj predni ty staly uplne smesne penize a sup rup a bylo. ANi ne za polovicku casu co odhadovaly v servisech a jeste se tvarili jak ...

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím, zakoupil jsem zadní silentblok předního ramene MEYLE, ale nějak mi nejde nalisovat, přijde mi větší, je vůbec technicky možné ho nalisovat a nebo mám koupit origo ? Díly za odpovědi.

Vloženo

Jo Čína, teď jsem viděl na OI světlo tuším Daimond, bylo o cenťak širší a na FI zadní stěrač od té samé firmy utíral jen spodní polovinu okna, ale vyplatilo se to bylo to o víc jak polovinu levnější.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

To máš těžké, fabriku v Číně má i Škodovka. Tatíkovi jsem kupoval do fabky "originál" bagovej kroužek pod volant... a ono také made in PRC.

Editováno: , autor: Viktor X
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Kdepak rány, mlátit do toho nesmíš, ty vrypy jsou od svěráku. Lis bohužel nemám. Ale když to děláš jen občas tak svěrák stačí, ale musí to být YORK. ty neznačkový většinou puknou !

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...