Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No me o sleve nic prodejce nerikal, ale je fakt, ze jsem se ani neptal. Tak aspon vim s cim ho budu "otravovat" priste. Sleva 7-8% by byla prijemna. To by byla doma zpatky uprava N1 a k tomu treba maxidot ;)

ntr23: drzim palce a dej vedet :)

Vloženo

No ja som dostal z dobrého zdroja info, že na Roomster má predajca zatiaľ len 5% zisku a žiadne iné bonusy naviac. A uznajte, že z 5% obchodník teda nepustí ani halier. Ak u vás ozaj dávajú 20.000 Kč, tak to je slušná zľava.

Vloženo
To Diamant: Ani bych nerekl, ze na Roomstra nejsou slevy. Dnes jsem poslal zadost o cenovou nabidku a vraci slevy ve vysi 20.000 az 35.000 Kc (pouze dodavam, ze to je od dealeru v Praze a jde o odber 1ks, nikoli tedy velkoodber).

Ono asi zalezi jak na co, pokud je to jeden z prvnich prevadecich kdy to byly ty holone dovybaveny klimou a elektrikou a chteli za ne nekde 415 tisic :disgust: kdyz treba style kterej tu vybavu mel v zakladu stoji 369 :smich:

Vloženo

To TOMV - rozhodne to neni predvadeci vuz, je to comfort a na objednavku z fabriky, zadna skladovka, zadny predvadeci vuz - poslal jsem zadost na 11 prodejcu a slevy u vsech jsou v rozmezi 20.000 az 30.000 Kc.

Vloženo

na

Tak tady je zrovna jedna:

Škoda Roomster Comfort 1,2 47kW

Základní cena 413 900 Kč

Zelená Highland metalíza 8 500 Kč

Hlavové airbagy + boční airbagy vpředu 7 000 Kč

Střešní nosič 5 000 Kč

Kola Atria z lehkých slitin 4ks 3 000 Kč

Odkládací paket 1 500 Kč

Prodloužení servisního intervalu a kontroly brzdového obložení 2 000 Kč

Ovladač pro rádio 3 000 Kč

Vyhřívaná přední sedadla 5 000 Kč

Airbag spolujezdce vypínatelný 1 500 Kč

Schránka na brýle 500 Kč

Maxi-DOT 4 000 Kč

TPM - kontrola tlaku v pneumatikách 1 500 Kč

Vkládané tkané koberce 1 300 Kč

Dekorativní prahové lišty 1 600 Kč

Construct 6 800 Kč

Plastová vana do zavazadlového prostoru 1 400 Kč

Povinná výbava 800 Kč

Mezisoučet 468 300 Kč

Sleva -27 000 Kč

Celkem 441 300 Kč

Vloženo

Tak mám objednáno. Celková cena 499 900,- Dostali jsme slevu na základní model 18 000,-. Z extra výbavy už slevy nedali. Vzhledem k tomu že ve Škoda Auto je dovolená, tak mi zavolá až za týden, kdy bude dodán.

Vloženo

ntr23: tak to ti zavidim. ja musim jeste cekat :(

jakej sis nakonec objednal motor?

zamykani radici paky stoji 6100 vcetne DPH

akorat kdyz sem videl to video jak rusacek ma otevrenej defendlock za 3 sec, tak si rikam, ze to snad ani neobjednam.

Vloženo

U nás v meste zopár Roomsterov už majú. Zajtra sa vydám na lov s fotoaparátom, hádam sa mi podarí nafotiť čo najviac farieb. Hodím sem potom fotky, alebo link na stránku s fotkami.

Vloženo

počkejte za pár dní, už to taková událost nebude, u nás už začínají být vidět na cestách i mimo velká města, a za pár týdnů bude v garáži..:o)

Vloženo

Roomster? Je o nem rec? :D Nemohu mu stale prijit na chut a co jsem si precetl prispevky a hlavne oceneni, tak uz vubec asi nee.. 1,4 16V za 514 litru mi prijde jako obrovska darda... Pridal bych malinko a sel do Mazdy 5 jakozto rodineho auta! Doufam, ze se mi to povede! <_<

http://www.mazda5.cz/

• o 4 týdny později...
Vloženo

Tak na to že mám objednáno od 2.8., tak mi dnes sdělili že auto je zaplánoáno do výroby na 42. týden (od 16. října). Takže to si ještě pěkně počkám.

:disgust:

Vloženo

Tak jsem měl Roomstra objednaného od 14.7. a měl se vyrobit v 35 týdnu,jeho výroba však byla odsunuta na 41 týden,takže ti,co počítáte s termínem,který vám byl sdělen,připravte se na jeho možné odsunutí i o 6 týdnů.

Můj prodejce ale našel mnou požadované auto,s trochu větší výbavou,u jiného v republice,takže od včerejška jsem majitelem Roomstra 1,4/63kW,capučíno,comfort + pár věcí navíc.

I to je cesta,jak se dříve dostat k autu. :):)

Vloženo
Tak jsem měl Roomstra objednaného od 14.7. a měl se vyrobit v 35 týdnu,jeho výroba však byla odsunuta na 41 týden,takže ti,co počítáte s termínem,který vám byl sdělen,připravte se na jeho možné odsunutí i o 6 týdnů.

Můj prodejce ale našel mnou požadované auto,s trochu větší výbavou,u jiného v republice,takže od včerejška jsem majitelem Roomstra 1,4/63kW,capučíno,comfort + pár věcí navíc.

I to je cesta,jak se dříve dostat k autu. :)  :)

To mi neděláte moc velkou radost. Roomík objednán myslím 15.7 a před cca 14 dny říkali, že do výroby jde 38. týden. No snad to už nebudou posouvat.

Taky jsem koukal jaké mají skladové vozy, ale červený 1,6 Sport neni nikde žádný. :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...