Přejít na obsah

mibo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení mibo

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. blacky: začíná to smrdět cenzůrou,je na čase skončit.On to je tu vlastně club pro pár,sobě navzájem si notujících,parťáků.Jiný názor není vítán,nedej bože,kd\ž se dotkne nějakého oblíbence.Nu což věšet se kvůli toho určitě nebudu. Všem přeju mnoho kilometrů bez nehod.
  2. Pro někoho mnoho času a úsilí,pro druhého pár minut.Je to věc schopností. Podle tvého dalšího příspěvku vidím,že jsem se se svým odhadem trefil. Ale zpátky,tady se řeší tempomaty a ne Blacky nebo já. Takže zase někdy,někde,snad......
  3. Blacky:hlupáčku,na tomto foru jsem zaregistrován trochu déle než ty,jen jsem neměl potřebu se zúčastňovat diskuzí.Tvé příspěvky sleduji od doby,co jsi sem vstoupil a musím říct,že se u nich bavím,jsou to perly.Jsou zde lidé,kteří hovoří k věci a má to i hlavu a patu,ví o čem mluví.A to i honza 72,nechci,aby si myslel,že proti němu něco mám,z mé strany jsou to jen výhrady k prezentaci jeho práce a zavádějící informace.O tobě to ovšem říci nemohu.Z mnoha tvých příspěvků je cítit zastydlá puberta,moc přes dvecet ti nebude.Z tvých větiček je cítit touha zvednout si své ego a dát všem najevo,jaký jsi chlapák. Nezazlívám ti to,to už k mládí patří a každý si tím musí projít.Jen není potřeba to dávat najevo tak hlasitě,někdy to působí směšně.
  4. Misubaro:v mých příspěvcích si každý najde co mu blízké jest.Pokud bys četl nezaujatě určitě bys na to přišel.Napsal jsem,že věřím,že to honza umí,ale.....a o to jde ,načerno a bez papíru.Také mi vadí jeho suverénní tvrzení,že o záruky nepřicházíš,že v servisech jsou jen blbci a jen on je ten odborník,protože v servisu dělal a raději ho opustil,než by se podílel na likvidaci vozidel.Podle něj a dalších přispěvatelů jsou servisy šílené a jen lidé jako on spasí motoristický svět.Divím se ,že nám na cestách ještě jezdí taková spousta aut,když to servisy tak flákají.Je mi jasné,že potřebuje co největší klientelu,jde hlavně o job a jestli si někdo myslí,že to dělá z lásky k bližnímu svému,je naiva.Svými nepravdami tady pouze mate spoustu lidí.Také jsem psal,že je to každého věc,jak si to udělá. Jak jsi přišel na to,že závidím cokoli,že chci někomu škodit?Co mám závidět,to že lidé mají tempomat o dva tři tisíce levnější a pak se budou klepat aby se jim nic na autě nestalo a v servisu na to nepřišli?Asi se ti to v hlavince trochu pomotalo a dle tvých smajlíků soudě,máš nějaký vnitřní problém a to je na jinou kapitolu.Jestli jsi čekal,že se pustím do tvého zevrubného hodnocení,mýlíš se.Lidi hodnotím po sobním setkání a ne na základě příspěvku na netu k určitému tématu. Nech si načerno udělat cokoli a věř mi,že ti to závidět nebudu a přeji ti,ať tě to jednou nevyjde dráž něž mě. Jsem rád,že se tu pár lidí zamyslelo nad tím,co jsem psal a nedali na jednostranou masáž.Možná si i takovou montáž rozmysleli.Vůbec nejde o to někoho urážet,ale znát všechna pro a proti a to mi tady chybělo. Snad jsem splnil tvá očekávání a věř mi,že o to jaký kdo je tu nejde.Je to fórum o autech.
  5. RomanR25:abych ukojil tvou zvědavost.V době kdy jsem auto kupoval jsem moc na výběr neměl.Na mnou objednaný vůz,začátkem srpna loňského roku, jsem musel čekat 5 týdnů a termín se neustále odsouval,až to vypadalo na polovinu října.Jelikož jsem ale auto potřeboval už v září,tak jsem se s prodejcem domluvil a ten sehnal po republice nejvíce podobný vůz mým požadavkům,ale bohužel bez tempomatu.Proto dodatečná montáž. Snad ti mé vysvětlení stačí a pro muže tvých kvalit je dostačující.
  6. Nechtěl jsem psát,ale musím.Jsem dalek toho si myslet,že je mé auto hýčkáno,ale na každý zákrok na něm mám oficiélní papír.Máš pravdu,na počkání ti tempomat neudělají,já ho měl za tři hodiny.A pokud si myslíš,že nepřijdou na to,že je do auta montován dodatečně,tak se mýlíš.Možnost tu je,že budeš měnit servis jako ponožky,ale asi každý jezdí do toho nebližšího,kvůli pohodlí a v něm,jako bývalý mechanik,jistě víš,je každá operace s tvým vozem zaznamenána do počítače,takže servis má přesně přehled,co bylo kdy s tvým vozem prováděno.Ohledně záruky si za svým můžeš stát,ale pokud se něco stane a zjistí se,že tempomat montoval člověk bez oprávnění,tak o ni příjdeš,ale to víš určitě také. Nevím o jakém monopolu servisů tu mluvíš,to se netýká pouze Škody.Každé nové auto musíš,v rámci záruky, nechat servisovat v autorizovaném servisu nebo v servisu s licencí pro danou značku,ale to určitě také víš,jinak o záruku přicházíš.Je mi jasné,že montáž načerno,v garáži,je výnosná a levná.....určitě s daněmi problémy nemáš. Igor:bohužel žádný návod k montáži bohužel nemám,takže menůžu pomoci.
  7. Máš pravdu,neznám vás a ani nemám potřebu.Pokud má honza oficiélní oprávnění od Škodovky zasahovat do jejich aut,hluboce se mu omlouvám a ať si to dělá třeba doma v obýváku.Pokud to ale dělá na vlastní triko,tak "obdivuju" ty,kteří si nechají do auta v záruce zasahovat a nemám vůbec chuť se s jeho montáží seznámit.Tento český způsob úprav samozvaným mechanikem už se mi jednou nevyplatil,takže o další zkušenost nestojím.Pokud mám na auto za skoro půl miliónu,tak rozdíl dvou,tří tisíc mě nevytrhne.Tím ovšem nechci říci,že by to dotyčný neuměl,jen s tím oprávněním už by se do svých cen asi nevešel. Je asi potřeba,přečíst si podmínky záruky na vozidlo,nebo se na ně informovat.On ten rozdíl mezi servisem a místními se jednou může dost prodražit,ale jak už jsem psal,nikomu to rozhodně nepřeju.A tímto končím v této rubrice a přeji vám mnoho radosti na cestách.
  8. Honza 72 and jeho boys:to víte že mě strašně mrzí,že jsem za tempomat tolik zaplatil,že jsem si ho,já hlava dubová,nenechal namontovat někde v garáži,za pár stovek a zbytek jsem mohl propít.Jste opravdu tak omezení,nebo to jen hrajete.Nechte si do svého vozítka šahat kým chcete,já to nechávám na servisu,mám na to a nestydím se za to.Možná jednou budete nepříjemně překvapeni,nikomu to ovšem nepřeju.Takže pááá chytrolíni.
  9. Jsem zde po delší době a nestačím se divit,kde Honza72 přišel na částku za montáž tempomatu min. 1500 kč.Znovu píšu a naposledy tempomat 4.500 + montáž 1.000 to jest celkem 5.500 kč,tuto částku jsem zaplatil v autorizovaném servisu v květnu tohoto roku.Také s tou zárukou to přehnal.Je to zásah do elektriky vozu takže záruka padá nejen u páček tempomatu.Já vím,je si třeba nahnat zákazníky,ale alespoň tady otevřeně nelži a nedělej ze sebe jediného borce,který to tu spasí!A vám ostatním se divím,že mu to žerete.
  10. Ještě jednou píšu k tempomatu. Z příspěvku od honza72 jsem trochu zmaten.Nevím,kde přišel na cenu 6.000 kč. Mě stál tempomat v autorizovaném servisu 4.500 kč,viz server škoda auto-příslušenství a za práci jsem dal 1.000 kč,takže každý gramotný člověk si dokáže spočítat,kolik mě to stálo.Ale hlavní pro mě je,že jsem nepřišel o žádné záruky a nemusím mít strach,kdyby s tempomatem náhodou nebylo něco v pořádku.Takže je to na každém,jakou cestu zvolí,jestli oficiélní nebo nějakou pokoutnou. Mějte se všichni fajn.
  11. Jó to je tak,když chceš mermomoci ušetřit na nesprávném místě.Buďto jdu do originálu se vším všady a mám na to,nebo chvíli počkám a došetřím.Jak už jsem jednou psal,u autorizovaného prodejce cena i s montáží 5.500,vše za jedno dopoledne a naprosto v klidu,včetně všech záruk.
  12. Omlouvám se za omyl,myslel jsem samozřejmě na senzory a psal o tempomatu.Jinak vše ohledně montáži v atorizovaném servisu bude stejné,jen ta cena je trochu vyšší.Se zárukama to bude stejné.
  13. Tempomaty by měl mít k dispozici každý prodejce škody.Mě stál4.500 + 1.000 práce a za dopoledne to bylo hotovo.
  14. Měl jsem to samé,při zařazení zpátečky okamžitě začal řvát nepřerušovaně signál.Šel jsem hned do servisu a zjistili,že jsou vadné dvě čidla.Po výměně zatím bez problémů.
×
×
  • Vytvořit nový...