Publikováno Červenec 5, 200619 r Protože mám množství známých mezi nepopulární státní složkou, tj. Policií ČR zeptal jsem se jich, co jim nejvíce vadí na upravených autech. Je to opravdu celkem dost rozsáhlý průzkum a vypadly z toho následující věci: tmavé folie na předních bočních sklech a modrá světýlka kdekoliv. Další věci je už tolik nežerou a když je řidič zbytečně neprovokuje jsou ochotni je přejít. Ale prej ne extrémy jako 19-ti palcová kola na 1.4 atd... Pokud vás něco z tohoto ještě zajímá dejte vědět a já se optám.
Červenec 5, 200619 r proč ti rovnou neřekli ,že jim vadí řidiči Ridici jim nevadi, je to dobry zdroj penez
Červenec 5, 200619 r Autor Jak jim vadi po 1.7. detektory radaru po vyroku Bambase? a copak řekl zajímavého?
Červenec 5, 200619 r Jak jim vadi po 1.7. detektory radaru po vyroku Bambase? a copak řekl zajímavého? No ze zakon se o tzv. pasivnich antiraderech nezminuje, ale Bambas tvrdi ze jim to rusi radary : takze za to budou postihy...
Červenec 5, 200619 r Jak jim vadi po 1.7. detektory radaru po vyroku Bambase? a copak řekl zajímavého? No ze zakon se o tzv. pasivnich antiraderech nezminuje, ale Bambas tvrdi ze jim to rusi radary : takze za to budou postihy... Mno - co tvrdi nejakej bambas je mi docela u bambasa - vyklad zakona je pomerne jasny a i na oficialnim webu ministerstva dopravy je to jasne napsany - je povoleny, protoze neni zakazany - samozrejme, ze ti nesmi vadit ve vyhledu, ale jinak maj panove smulu. Vozim s sebou v aute vytistenou stranku z jejich webu a pokud se to nebude nejakymu zelenymu panackovi libit, ma docela peska... Me spis SERE chovani ridicu po 1.7, to ze jedou na 50tce 35 a na 90ti 75 (nevim proc, asi aby nahodou neprekrocili rychlost?), tak z toho FAKT tecu...
Červenec 5, 200619 r A co takhle laděný výfuk na autě,spoilery bez atestu, anebo obyčejné žárovky např. Osram s xenonovým efektem (vyšší svítivost, barva bílá-čirá
Červenec 5, 200619 r Jak jim vadi po 1.7. detektory radaru po vyroku Bambase? a copak řekl zajímavého? No ze zakon se o tzv. pasivnich antiraderech nezminuje, ale Bambas tvrdi ze jim to rusi radary : takze za to budou postihy... Bimbas toho tvrdi ... ten clovek zamerne lze ve vice pripadech, detektory radaru jsou jenom jeden z nich. Rekl bych, ze cajti to proste zkusi a kdyz se nedas tak zmlknou. A kdyby ne porad se to da dohnat do spravniho rizeni, s nejakym nastvanym blbem se bavit proste nebudu.
Červenec 5, 200619 r Autor Jak jim vadi po 1.7. detektory radaru po vyroku Bambase? a copak řekl zajímavého? No ze zakon se o tzv. pasivnich antiraderech nezminuje, ale Bambas tvrdi ze jim to rusi radary : takze za to budou postihy... jak říkáme my (tj. studenti práv) "nullum crime sinne lege" aneb česky není zločinu bez zákona. A pokud to není zakazené je to povolené. Hotovo tečka a nějakej Huml si může kecat co chce...
Červenec 5, 200619 r Autor Jak jim vadi po 1.7. detektory radaru po vyroku Bambase? a copak řekl zajímavého? No ze zakon se o tzv. pasivnich antiraderech nezminuje, ale Bambas tvrdi ze jim to rusi radary : takze za to budou postihy... Mno - co tvrdi nejakej bambas je mi docela u bambasa - vyklad zakona je pomerne jasny a i na oficialnim webu ministerstva dopravy je to jasne napsany - je povoleny, protoze neni zakazany - samozrejme, ze ti nesmi vadit ve vyhledu, ale jinak maj panove smulu. Vozim s sebou v aute vytistenou stranku z jejich webu a pokud se to nebude nejakymu zelenymu panackovi libit, ma docela peska... Me spis SERE chovani ridicu po 1.7, to ze jedou na 50tce 35 a na 90ti 75 (nevim proc, asi aby nahodou neprekrocili rychlost?), tak z toho FAKT tecu... JJ naprostý souhlas, každej je asi vybobkovanej jako svině a je to fakt strašný! Taky jsem si všiml, že v některých obcích sundali místní úpravu rychlosti (tj. zrušili povolenou vyšší rychlost) a platí všude 50-tka. A proč? Aby si Městská policie rychle vydělala na zakoupené radary. To je sviňárna!!!! Už se mi taky donesl příběh řidiče oflastrovaného za 53 km/h v obci. A samozřejmě od městské. Léčej si mindráky.
Červenec 5, 200619 r Mam take nejake zname mezi oblibenci a kecali jsme o tomto bodovem systemu. Rikali mi, ze lidi se zacali chovat strasne strasne, ze najednou vsichni dodrzuji zakony, ne ze je dodrzuji, jezdi jak se tu pise na 50 snad 30 a na rychlostnich silnicich ci magistralach, kde je napr. 70 tak 50-60... A delaji to proto, ze jsou zesrani, aby nejeli o 1km/h vice nez je povoleno. Co se tyce mereni od statni policie, tak udajne oni nechytaji na 50 za 53km/h, ale az treba od 59km/h, jelikoz kazdy z nas snad vi, ze auto nejede presne to co tachometr ukazuje a proste hlidat stale tu rucicku neni zadna velka zabava, tudiz nechavaji rezervu. Spise jim vadi takovi ti dobrodruzi, co na to kaleji uplne a tem davaji prednost pred nami slusnymi. To, co si nyni dovoluji zkurveni polotovary tak to nema obdoby, strasna radost ze mohou merit, maji to snad i na desetiny a radost prekracuje meze.... Pane ridici, jel jste na znacce, ktera dovoluje jet max. 50km/h 51,112 km/h a zaplatite pokutu 2000kc a prichazite o 2 trestne body. Nezni to jako PARADOX??? Bych blil...
Červenec 5, 200619 r Jeste navazu na predchozi prispevek a podelim se s vami, co se mi vcera ve 2:20h. rano stalo v Praze na Jiznim Meste. Normalne jedu z hokny a jelikoz to mam asi 15 km domu, 90% po magistrale 70km/h tak prumerna spotreba se neda az zase tak ovladnout, mel jsem na PP 7,3l/100, proste me spatrila hlidka na kruh. objezdu jsme se mijeli, otocili to hbyte za mnou, predjeli a spustili houkacky a STOP. Zastavim, vse jak ma byt, prisel mistr sveta a rika - silnicni kontrola, vystupte si z vozu. Rikam, co jsem jako udelal ze musim vystupovat z vozu? Na to, ze situaci vyhodnocuje on, ne ja jsem si vystoupil, odevzdal vse zadane a cekal. Probehlo overovani pres PC a vysilacku a pristoupil druhy MS(mistr sveta) a rika - jak dlouho jedu? Rikam ze asi 13km a on - koukam, ze asi nejezdite dle predpisu, musite to pekne honit, protoze kdyby jste jel jak mate, nemuzete mit spotrebu 7,3l/100km. V tu chvili jsem se uvnitr vytocil a rikam, jestli je to vse co mi chteli rici, zda ano, ze bych zase jel, jelikoz jsem unaven z prace. On, ze to vse neni, ze by chtel vedet co je ma profese. Rekl jsem mu, ze dalam v gastronomii, on na to, ze urcite jsem si dal dnes nejakou sklenicku, kdyz k tomu mam tak blizko, jestli mu dejchnu. Rikam, ze no problem, ze jsem nic nepil, nakloni se blize a rika, ze citi alkohol a at si to rozmyslim, zda jim nelzu. Tak jsem mu vazne vytocenej uz rekl, zda to neni treba z nekoho jineho a ze po 12-ti hodinach v praci nemam nejak moc naladu na vtipky. Podivali se na sebe a rika jeden druhemu, ze pan ridic si mysli, ze oni by snad ve sluzbe byli v opojeni? Umali se na sebe, a rikaji, muzete nam jeste ukazat lekarnu a jiji obsah... TEKL JSEM UZ! Ukazal jsem jim i spinaci spendlik, vratili mi doklady a jel jsem doprdele totalne vycuclej... Jejich cisla jsem si nevzal, jelikoz si myslim, ze bych se stejne nikde niceho nedovolal a nemel jsem naladu se s tim zabyvat. MEJTE PEVNE NERVY. Nevim co sledovali, ale prijemne to nebylo. Napadali me uz ruzne myslenky, ze to snad ani benga nejsou...atd
Červenec 6, 200619 r Jeste navazu na predchozi prispevek a podelim se s vami, co se mi vcera ve 2:20h. rano stalo v Praze na Jiznim Meste. Normalne jedu z hokny a jelikoz to mam asi 15 km domu, 90% po magistrale 70km/h tak prumerna spotreba se neda az zase tak ovladnout, mel jsem na PP 7,3l/100, proste me spatrila hlidka na kruh. objezdu jsme se mijeli, otocili to hbyte za mnou, predjeli a spustili houkacky a STOP. Zastavim, vse jak ma byt, prisel mistr sveta a rika - silnicni kontrola, vystupte si z vozu. Rikam, co jsem jako udelal ze musim vystupovat z vozu? Na to, ze situaci vyhodnocuje on, ne ja jsem si vystoupil, odevzdal vse zadane a cekal. Probehlo overovani pres PC a vysilacku a pristoupil druhy MS(mistr sveta) a rika - jak dlouho jedu? Rikam ze asi 13km a on - koukam, ze asi nejezdite dle predpisu, musite to pekne honit, protoze kdyby jste jel jak mate, nemuzete mit spotrebu 7,3l/100km. V tu chvili jsem se uvnitr vytocil a rikam, jestli je to vse co mi chteli rici, zda ano, ze bych zase jel, jelikoz jsem unaven z prace. On, ze to vse neni, ze by chtel vedet co je ma profese. Rekl jsem mu, ze dalam v gastronomii, on na to, ze urcite jsem si dal dnes nejakou sklenicku, kdyz k tomu mam tak blizko, jestli mu dejchnu. Rikam, ze no problem, ze jsem nic nepil, nakloni se blize a rika, ze citi alkohol a at si to rozmyslim, zda jim nelzu. Tak jsem mu vazne vytocenej uz rekl, zda to neni treba z nekoho jineho a ze po 12-ti hodinach v praci nemam nejak moc naladu na vtipky. Podivali se na sebe a rika jeden druhemu, ze pan ridic si mysli, ze oni by snad ve sluzbe byli v opojeni? Umali se na sebe, a rikaji, muzete nam jeste ukazat lekarnu a jiji obsah... TEKL JSEM UZ! Ukazal jsem jim i spinaci spendlik, vratili mi doklady a jel jsem doprdele totalne vycuclej... Jejich cisla jsem si nevzal, jelikoz si myslim, ze bych se stejne nikde niceho nedovolal a nemel jsem naladu se s tim zabyvat.MEJTE PEVNE NERVY. Nevim co sledovali, ale prijemne to nebylo. Napadali me uz ruzne myslenky, ze to snad ani benga nejsou...atd Na to je jedina reakce - prohlasit, ze ti hlidka pripada agresivni a opila a oni by museli okamzite na odber krve. A samozrejme by nasledovala stiznost na inspekci MV, tohle je fakt neskutecna drzost.
Červenec 6, 200619 r No dle toho co píšeš ty vypadalo, že si říkaj o vejslušku, ty narážky o tom ať si to rozmyslíš s tím dýcháním do balónku. Nevím jestli by mi nedošla trpělivost a asi bych si do nich taky rejpnul (samo pouze slovně:-)
Červenec 6, 200619 r Mě by taky zajímal laďený výfuk...?? Pod maskou mám modrý svícení...bude za to pokuta nebo body??? EDIT: změna "boby" na "body" Upraveno Červenec 6, 200619 r od Wertheim
Červenec 6, 200619 r Jak jim vadi po 1.7. detektory radaru po vyroku Bambase? a copak řekl zajímavého? No ze zakon se o tzv. pasivnich antiraderech nezminuje, ale Bambas tvrdi ze jim to rusi radary : takze za to budou postihy... Mno - co tvrdi nejakej bambas je mi docela u bambasa - vyklad zakona je pomerne jasny a i na oficialnim webu ministerstva dopravy je to jasne napsany - je povoleny, protoze neni zakazany - samozrejme, ze ti nesmi vadit ve vyhledu, ale jinak maj panove smulu. Vozim s sebou v aute vytistenou stranku z jejich webu a pokud se to nebude nejakymu zelenymu panackovi libit, ma docela peska... Me spis SERE chovani ridicu po 1.7, to ze jedou na 50tce 35 a na 90ti 75 (nevim proc, asi aby nahodou neprekrocili rychlost?), tak z toho FAKT tecu... Oni tě na silnicíh kontrolujou vojáci, jo? Ty jo, na to nemají pravomoce, řekl bych.
Červenec 6, 200619 r jak říkáme my (tj. studenti práv) "nullum crime sinne lege" aneb česky není zločinu bez zákona. Prosím tě, ta práva studuješ v Jedličkárně? Než začneš dělat chytráka a všechny nás tady ohromovat, tak se to nauč psát správně, jo? Nulum crimen sine lege.
Červenec 6, 200619 r akorát nechápu jak se dozvěděl tu tvojí spotřebu .To jsi je pustil do vozu a nechal klíče v zapalování jo ?
Červenec 6, 200619 r jo presne to jsem se chtel taky zeptat, jak culda .. jeste by me zajimalo kolik se bude rozdavat za folie vpredu
Červenec 6, 200619 r známej od policajtů mi řek že státní se stim asi nebude zabejvat ,ale měštáci potom půjdou ,ověřej si jestli je máš zapsaný v TP a jestli jsou homologovaný .Jestli ne přijdeš o TP .
Červenec 6, 200619 r známej od policajtů mi řek že státní se stim asi nebude zabejvat ,ale měštáci potom půjdou ,ověřej si jestli je máš zapsaný v TP a jestli jsou homologovaný .Jestli ne přijdeš o TP . A laďák ??
Červenec 6, 200619 r to ti nikdo nedokáže ,protože ten se nikam psát nemusí .Jen musíš říc ,že to máš povolený a že na technický jsi prošel ,no a emise máš taky ,to by problém bejt neměl .Ale oni budou hledat na co by tě udělali ,kola ,mračítka, zadní lampy a pozor nově i tlak na rezervě
Červenec 6, 200619 r Taky mě zajímá koncovka. A co řikají na křídla? A jestli kontrolují kola tak důkladně, že by přišli na to že mám jinou šířku kol.
Červenec 6, 200619 r to ti nikdo nedokáže ,protože ten se nikam psát nemusí .Jen musíš říc ,že to máš povolený a že na technický jsi prošel ,no a emise máš taky ,to by problém bejt neměl .Ale oni budou hledat na co by tě udělali ,kola ,mračítka, zadní lampy a pozor nově i tlak na rezervě Takže když budu na fabce mít "18tky, tak mi seberou techničák?! A čirý zadní lampy jim taky budou vadit?! Jo. Emise mám v poho... I techniku..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.