Přejít na obsah

demontaz tapaciru dveri

77icka

Doporučené příspěvky

• o 1 rok později...

Pridavam vlastnu skusenost... s pomocou predchadzajucich sprav som opravil zlomeny kabel...demontaz tapaciru. Odpojenie konektorov... odpojenie hlavneho konektora dvery.... ta gumova prechodka ma riadne potrapila... treba uvolnit celu kablovku a povytiahnut von z dvery.  Po ukonceni prac treba vymazat poruchy... cca 3 hodiny opatrnej prace...

20171204_203117.jpg

20171204_210003.jpg

20171204_202102.jpg

20171204_212519.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 10 měsíců později...
  • o 5 let později...

poradíte prosím? pri spúšťaní skla na spolujazdcových dverách ostane sklo visieť ale s pomocou potom klesá. po rozobratí som zistil, že jeden držiak skla je spadnutý za sťahovačkou (strana pri zámku). je to nitované, tak kým sa do toho pustím, dá sa tam len naspäť nasadiť a používať ďalej alebo treba novú sťahovačku? je nitovaná, tak či sa do toho púšťať, kým nemám po ruke novú alebo sa to opraví vložením do toho dielu, ktrý ťahá sťahovačka. keď drží len na tej, čo je pri pántoch, vždy sa pri spúšťaní uvoľní.

Editováno: , autor: varga.rasto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...