Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar chlapáci potřebuji koupit klouby mam tento problém " cituji "" Vnitřní kloub(u převod.)když má vůli tak způsobuje vibrace při akceleraci.Po ubrání plynu nebo jízdě na vyhozenou vibrace mizí. prosím o ukázání kde tyto klouby koupím a jak to vlastně vypadá díky "" za pomoc :help::kuk:

Vloženo (editace)

lol viz víše octavia I podvozek ,1.9 TDI 81KW rv.2002 motor asv :kuk:

EDIT:

nevým jak kdo ale já když někdo napíše něco a je to podivně napsaný tak se kouknu co kde psal a většinou má fota a popis v sekci představení "" mazlíčku :feve:

SERVIS.;)

Clovek ktory ani nevie napisat zakladne udaje o aute ma odpoved hore.:)

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Vloženo (editace)

To je známý problém,potřebuješ minimálně kloub na poloose pravého kola u převodovky - je to ta delší poloosa. Jestli se na to necítíš,tak dojeď ;)

Mám doma poloosu z ASV s vyměněným tímhle kloubem od Spidanu (originál vyrobce do prvovýroby) a jezdil sem s ní asi jen 2 tis km.max - pak jsem měnil na 6° přeevodovku. Nemám pro to využití,vyměním Ti ji kus za kus.

Editováno: , autor: juke.box
Vloženo (editace)

nevým jak kdo ale já když někdo napíše něco a je to podivně napsaný tak se kouknu co kde psal a většinou má fota a popis v sekci představení "" mazlíčku http://forum.skodaho...taky-se-pridam/ :feve:

Není jednodužší to napsat přímo do příspěvku, kde se ptáš na problém? Nebo si to dokonce dát do podpisu a máš pokoj.

Proč by si někdo měl hrát na detektiva a hledat co máš za auto?

Máš problém Ty. Po ostatních chceš aby Ti s tim pomohli. Tak ho popiš co možná nejpřesněji, přidej popis auta na kterém se problém vyskytnul.

A nebuď drzý, páč příště se Ti odpovědi třeba nedostane vůbec.

Editováno: , autor: PROCHY603
Vloženo

Není jednodužší to napsat přímo do příspěvku, kde se ptáš na problém? Nebo si to dokonce dát do podpisu a máš pokoj.

Máš problém Ty. Po ostatních chceš aby Ti s tim pomohli. Tak ho popiš co možná nejpřesněji, přidej popis auta na kterém se problém vyskytnul.

:palec2::palec2::)

Vloženo (editace)

mne měnili v servisu levou stranu za pravou a opačně, snad to nějaký čas vydrží, vibrace přestaly

Vloženo

mne měnili v servisu levou stranu za pravou a opačně, snad to nějaký čas vydrží, vibrace přestaly

Co to je za logiku? Takhle ti odejdou oba najednou. To si radši vyměním, kterej je v řiti a mám pokoj.

Vloženo

který to je ? č.8 ? :kuk:

Nechci se tě nějak dotknout, ale jestli nevíš, co je vnitřní kloub, tak to dej někomu do dílny vyměnit a můžeš na něj koukat a aspoň teoreticky něco pochytit. BTW je to na tom obrázku napsaný, který je vnitřní kloub.

Vloženo (editace)

:palec2::smich:

A potom namiesto jedneho klbu budes menit klby 2.;) P+L. strana. :kuk:

a Mas to 2v 1 :palec2:

Vloženo

výměnu obou kloubů bych stejně měnil na jednou jen mi servis nabídl levnější variantu, mám takové zkušeností, že uděláš jednu věc a ozve se druhá, tak na co práci dělat na dvakrát, teď to vydrží a za rok, dva se to vymění komplet

Vloženo (editace)

::palec2:

Vloženo (editace)

di brepto :p de o to že jsem to neměl rozobraný " tak nevým zda je to nebo to ono " jinak nešikovný nejsem když jsem přehodil vnitřnosti motoru felicie do jiného bloku a maká už 7 let go motoru zetor crystal a před lety jsem byl kouzelník ale bejvávalo :-) bych mohl vyprávět " :palec2: prostě jen jestli to je ono se vý že vyměním obě ale je to ono ??ů

Navstiv SERVIS. Vobec sa do toho nerozumies. Nevies co mas kupit+vyymenit. ;)

Editováno: , autor: maniak
Vloženo (editace)

di brepto :p de o to že jsem to neměl rozobraný " tak nevým zda je to nebo to ono " jinak nešikovný nejsem když jsem přehodil vnitřnosti motoru felicie do jiného bloku a maká už 7 let go motoru zetor crystal a před lety jsem byl kouzelník ale bejvávalo :-) bych mohl vyprávět " :palec2: prostě jen jestli to je ono se vý že vyměním obě ale je to ono ??ů

:palec2::palec2::smich::smich::smich::smich: :p:p

CHOD DO SERVISU :);)

Vloženo

no jasný ale jen pro info člověk nemuže umřít blbej :palec2: je to ono "" tot moje otázka stačí "" jo je to ono ne není to ono je to to a to "" :kuk: "" vy to hned rozebíráte na součástky :p

Maniak: hele,když sem už zejtra jedeš, tak co teda s tou poloosou? Mám ji tady s novým kloubem, jen přehodit.

Vloženo (editace)
:skoda: dobrá věc se podařila jezdí jak projektil :D zítra mi má přivézt zbývající 3 kloby a začnu to páchat :w00t1: jsem jel z hradce do litoměřic 130 a spotřeba 4,6 dávám ti za :palec2: z prahy si na mě jeden troufal tak jsem mu ukázal jak vypadá octávka ze zadu :_icon_smich2: děkuji ti juke.box :palec2: homokinetický klouby poloos. na octávia kombi 2002 81KW na tu kratší poloosu oba u kola i u převodovky samo že od spidanu-sadu " a na tu delší poloosu jen kineták u kola.... má otázka zní kupuje se zvlášt levá a pravá strana nebo klouby se dají na levo nebo na pravo nevým co mám koupit zda SD 22497 nebo SD 22498 jaký vtom je rozdíl děkuji " Editováno: , autor: maniak
Vloženo (editace)

No jelo to po naklonování vážně pěkně a to jsme se drželi u země,ale víš jak, s jídlem roste chuť :smich:;) Takže když by sis na to zvyknul a bylo Ti to málo, můžem ještě trošičku nějakýho koníka :prc::D Zvlášť jestli dopadne tamto, tak se není čeho bát. Mohli bychom to tady rovnou i přehodit,ale nechci předbíhat... zítra Ti dám echo

Editováno: , autor: juke.box

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...