juri23 Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Ahojte! Chcem sa opytat ci nema niekto skusenost s mojim problemom. co som kupil auto tak mi pri dovierani soferovho okna asi 1cm do dovrietia vrzgalo o keder. tak isto mi ho niekedy neslo automaticky zatvorit a vratiko mi ho naspat. dnes som to blizsie studoval a prisiel som na to ze okno bolo menene a ked som ho chytil do ruky je dost volne vid obrazok. chcem sa opytat kde by mohla byt chyba? popripadne ci tu nieje navod ako ho rozobrat. dakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) Mas zle vycentrovane-osadene predne sklo vo dverach. Sklo musi bit schovane v gume. Zhodit tapacir a nastavit sklo v uchytoch. Pozri si spolujazdcove dvere ako je spravne osadene sklo v gume. Editováno: 9. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juri23 Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) ono to sklo je v tej gume, ale ked som ho chytil a rukou potiahol tak az takto vybehlo von z tesnenia-je volne... to nadstavenie je komplikovane? alebo sa to da urobit v pohode, kukal som to aj v dielenskej prirucke ale tam neni spomenute ziadne centrovanie, len demontaz okna Editováno: 9. Květen 2011, autor: juri23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edimax519 Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Nedávno jsem měnil stahovačku okna a co si pamatuju,stačilo zasadit okna na doraz do držáků a utáhnou.Můžeš mít povolené utažení oken v stahovačce a to okno se potom při pojezdu kříží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 přesně tak, stahovačku jsem měnil o víkendu. sundej tapec, spusť trochu okno a uvidíš. Povolíš spony klíčem 10, pořádně zastrčíš okno a dotáhneš. je to jednoduché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juri23 Vloženo 12. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 a este takato vec, zistil som ze ked je okno otvorene a chcem ho dat dolu bez automatiky/prva poloha vypinaca/ tak to nefunguje... ide to az na druhu polohu kedy uz ide dole automaticky... zeby bola chyba v tlacidku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 ano, chyba může být také v tlačítku, rozeber ovladač a tlačítko. může se tam dostat nějaká nečistota a pak tlačítko špatně funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.