Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den. Mam takovy problem

Pri zrychlovani se mi sem tam pod kontrolkou rozsvicenych svetel problikne cervnena kontrolka. Blikne tak ryche ze nestacim zaregistrovat cotoje. Prosel sem manual a v tom miste ani zadna cervena kontrolka byt nema.

Mohl by mi nekdo poradit co stim ?:) stalo se to poprve kdyz sem jel plne nalozen.

Dekuji

Nemáš dobře zacvaknukné zadní dvojité sedadlo.Je to kontrolka tříbodového pásu.

neverím tomu,že v manuále nie sú vyobrazené všetky kontrolky :o

• Autor

Nemáš dobře zacvaknukné zadní dvojité sedadlo.Je to kontrolka tříbodového pásu.

diky

možná je budeš mít i dobře zaklaplé, ale už máš vymačkaný v opěradle důlek od gumového dorazu, takže stačí malinko gumový doraz povolit (vytočit ven) a bude zase po blikání :palec2:, dělalo mi to také

• 1 rok později...

Dobry den. Mam takovy problem

Pri zrychlovani se mi sem tam pod kontrolkou rozsvicenych svetel problikne cervnena kontrolka. Blikne tak ryche ze nestacim zaregistrovat cotoje. Prosel sem manual a v tom miste ani zadna cervena kontrolka byt nema.

Mohl by mi nekdo poradit co stim ?smile.gif stalo se to poprve kdyz sem jel plne nalozen.

Dekuji

Tato kontrolka se do Fabií montovala jen do určitého roku. Potom jí tam přestali dávat a opravdu v novém manuálu o ní není ani zmínka. Ve starších ale je.

post-47631-0-49176000-1350301685_thumb.j

opačně, začly se tam montovat až od určitého roku.. předtím nebyl zadní tříbodový pás. U těch prvních tam tuším byla kontrolka tempomatu a potom tam byla kotrolka prasklých žárovek.. pro hnidopichy: ta kontrolka tempomatu nikdy nefungovala, pak ji radši odstranili.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.