ragh Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 Dobry den. Mam takovy problem Pri zrychlovani se mi sem tam pod kontrolkou rozsvicenych svetel problikne cervnena kontrolka. Blikne tak ryche ze nestacim zaregistrovat cotoje. Prosel sem manual a v tom miste ani zadna cervena kontrolka byt nema. Mohl by mi nekdo poradit co stim ? stalo se to poprve kdyz sem jel plne nalozen. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 Nemáš dobře zacvaknukné zadní dvojité sedadlo.Je to kontrolka tříbodového pásu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 neverím tomu,že v manuále nie sú vyobrazené všetky kontrolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragh Vloženo 14. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 Nemáš dobře zacvaknukné zadní dvojité sedadlo.Je to kontrolka tříbodového pásu. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 možná je budeš mít i dobře zaklaplé, ale už máš vymačkaný v opěradle důlek od gumového dorazu, takže stačí malinko gumový doraz povolit (vytočit ven) a bude zase po blikání , dělalo mi to také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manitou666 Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Dobry den. Mam takovy problem Pri zrychlovani se mi sem tam pod kontrolkou rozsvicenych svetel problikne cervnena kontrolka. Blikne tak ryche ze nestacim zaregistrovat cotoje. Prosel sem manual a v tom miste ani zadna cervena kontrolka byt nema. Mohl by mi nekdo poradit co stim ? stalo se to poprve kdyz sem jel plne nalozen. Dekuji Tato kontrolka se do Fabií montovala jen do určitého roku. Potom jí tam přestali dávat a opravdu v novém manuálu o ní není ani zmínka. Ve starších ale je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 opačně, začly se tam montovat až od určitého roku.. předtím nebyl zadní tříbodový pás. U těch prvních tam tuším byla kontrolka tempomatu a potom tam byla kotrolka prasklých žárovek.. pro hnidopichy: ta kontrolka tempomatu nikdy nefungovala, pak ji radši odstranili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.