Přejít na obsah

Manitou666

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Manitou666

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Originální náplň je Fridex G12+ fialové barvy. Tak je to i v manuálu na Fabia I. Musí splňovat specifikaci TL 774F http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=246210
  2. Tato kontrolka se do Fabií montovala jen do určitého roku. Potom jí tam přestali dávat a opravdu v novém manuálu o ní není ani zmínka. Ve starších ale je.
  3. Protože jsi nikdy nejel zamnou. Mě začalo třetí světlo blbnout tak, že střídavě nesvítily prostřední diody, ale jen na každé straně 3 a to ještě na poloviční výkon. Byl to děs, protože vždy při několikátém sešlápnutí brzdy se mi rozsvítila kontrolka prasklé žárovky a zaznělo hlasité pípnutí. Po chvíli to zhaslo a pak znova. Musel jsem ho nechat vyměnit, protože to byla fakt hrůza. Když jsem ho pak doma připojil na trafo, tak to dělalo taky. Po zatřepání svítilo zas normálně a naopak.
  4. Třeba proto, že když za tebou v noci v mlze někdo jede, tak abys tu zadní mohl vypnout a předníma si pořád dál mohl svítit. Ta zadní zblízka v noci strašně oslňuje a po chvilce seš slepej. Já to tak z ohleduplnosti k druhejm dělám a když zamnou zase nikdo není, tak jí zase rozsvítím.
  5. Drewie: Díky moc, za ten vypichovák, to je pálka. Zkusím, jestli mi ho nepůjčej v servisu. Máš dobrou SPZ na autě. Takovou máš opravdu, nebo jsi si jí udělal jenom na tu fotku?
  6. Přijde mi zbytečný tam něco přidávat (dráty, relé) když je to defakto hotový a jenom se přehodí jeden pin.
  7. Ty černý záklopky se asi maj zvednout, že jo. A ten vypichovák se dá sehnat kde? Nemáš třeba int. odkaz? Moc díky.
  8. Prosím vás, nevíte někdo, jak se vyndavaj ty piny z tý svorkovnice u přepínače světel? Teď jsem si s tím hrál a nepřišel jsem na to. Nechci za to zarvat, abych něco nezničil.
  9. Za DL z RS dám za dvě 3.000,- To si tam dám radši tohle a vyjde mi to na 2.390,- Nevíte někdo, jestli se to nedá sehnat někde bez těch kabelů a spínacího relé? Já bych to stejně nepoužil. http://www.obautodily.cz/skoda_fabia_led_svetla_s_originalnimi_plasty_04_08-603ps001
  10. Tady pro případ, že by ještě někdy někdo....
  11. Jo a ty žárovky jsem myslel tyhle. Myslím, že by mohli svítit dost dobře. Znáte je někdo? http://www.dstechnik.cz/12v-diodiva-autozarovka-led-bila-autozarovka-led-k-670-3985.html?qkk=950c8ecfc650819f03e454b6a28abd6c
  12. Drewie: Máš pravdu. Netuším, co se s ním dá dělat, jinak bych to možná už dávno udělal. Poradíš prosím? Jak přepinovat? Co to potom dělá? Než koupím nový DL z dvojkového eresa, chtěl bych mít tohle připravený. Pokud už se to tu probíralo, tak se omlouvám, ale nějak jsem to nenašel.
  13. Ahoj odborníci. Chtěl bych se zeptat, jestli nejde nějak upravit přepínač světel na F1. Když se zapínaj přední mlhovky tak se musí nejprve otočit 1x doprava na parkovačky a potom 1x povytáhnout. Chtěl bych, aby to šlo rovnou povytáhnout a rozsvítily se jen přední mlhovky bez parkovaček. Chtěl bych v mlhovkách vyměnit žárovky za LED a používat je jako denní svícení. Už jsem tak několik Fábek viděl. Všem díky za případnou radu.
  14. Já baterku vyndaval před tejdnem. Po opětovném připojení se mi vymazali jen údaje z palubního počítače (spotřeba a kilometry) a hodiny. U rádia je komfortní kódování a tak to naskočilo samo. Stanice zůstali.
  15. Já myslím, že na obyčejné dolití je nejlepší "Fridex G Plus Ready". Je to již namíchaný z výroby na - 30. Stačí koupit a hned z flašky dolít. Odpadá tím pracné míchání s destilkou. Mají 1L za 55,- na netu. Navíc v roce 2008 a možná až doteď, byl Fridex (Velvana) dodavatelem originálních dílů pro Škodovku, takže z pásu sjížděli auta s Fridexem v chladiči.
×
×
  • Vytvořit nový...