Publikováno Květen 14, 201114 r Dobry den. Mam takovy problem Pri zrychlovani se mi sem tam pod kontrolkou rozsvicenych svetel problikne cervnena kontrolka. Blikne tak ryche ze nestacim zaregistrovat cotoje. Prosel sem manual a v tom miste ani zadna cervena kontrolka byt nema. Mohl by mi nekdo poradit co stim ? stalo se to poprve kdyz sem jel plne nalozen. Dekuji
Květen 14, 201114 r Autor Nemáš dobře zacvaknukné zadní dvojité sedadlo.Je to kontrolka tříbodového pásu. diky
Květen 15, 201114 r možná je budeš mít i dobře zaklaplé, ale už máš vymačkaný v opěradle důlek od gumového dorazu, takže stačí malinko gumový doraz povolit (vytočit ven) a bude zase po blikání , dělalo mi to také
Říjen 15, 201212 r Dobry den. Mam takovy problem Pri zrychlovani se mi sem tam pod kontrolkou rozsvicenych svetel problikne cervnena kontrolka. Blikne tak ryche ze nestacim zaregistrovat cotoje. Prosel sem manual a v tom miste ani zadna cervena kontrolka byt nema. Mohl by mi nekdo poradit co stim ? stalo se to poprve kdyz sem jel plne nalozen. Dekuji Tato kontrolka se do Fabií montovala jen do určitého roku. Potom jí tam přestali dávat a opravdu v novém manuálu o ní není ani zmínka. Ve starších ale je.
Říjen 15, 201212 r opačně, začly se tam montovat až od určitého roku.. předtím nebyl zadní tříbodový pás. U těch prvních tam tuším byla kontrolka tempomatu a potom tam byla kotrolka prasklých žárovek.. pro hnidopichy: ta kontrolka tempomatu nikdy nefungovala, pak ji radši odstranili.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.