johnxx Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Koupil jsem použitou HF sadu do auta Nokia Clark91, ale nemá žádný návod, jak ji tam namontovat.Poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Přestože to bude asi co HF to originál, ale myslím, že by to dle konektorů mělo být zcela intuitivní. Co pasuje do centrální krabičky (mikrofon, ovladač, repro) tam zapojit a napájení / napojení na rádio by mělo být klasicky řešené ISO konektory k autorádiu - tedy mezi původní zástrčku a rádio připojíš takovou krátkou odbočku na HF. Nedá se to splést. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 do te centrální krabičky je to v pohodě, jen se jedná o připojení k rádiu.Je tam 5 barevných drátů, červenej na +, černej na -, pak uz zbývaj jen 3 a to zelenej, žlutej a modrej a tam jsem se zasekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 do te centrální krabičky je to v pohodě, jen se jedná o připojení k rádiu.Je tam 5 barevných drátů, červenej na +, černej na -, pak uz zbývaj jen 3 a to zelenej, žlutej a modrej a tam jsem se zasekl. Aha :-/ Tak červenej a černej je jasný, ale zbytek není jistý. Dle mě ale žlutý = mute signál, zelenej+modrej = repro. Mrknu se když tak na to svoje ještě nezabudované, možná poradím více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 modrý -plus ,spínaný přes klíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 do te centrální krabičky je to v pohodě, jen se jedná o připojení k rádiu.Je tam 5 barevných drátů, červenej na +, černej na -, pak uz zbývaj jen 3 a to zelenej, žlutej a modrej a tam jsem se zasekl. Aha :-/ Tak červenej a černej je jasný, ale zbytek není jistý. Dle mě ale žlutý = mute signál, zelenej+modrej = repro. Mrknu se když tak na to svoje ještě nezabudované, možná poradím více Tak nic z toho nebude, je to spleť drátů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.