Publikováno Červenec 7, 200619 r Koupil jsem použitou HF sadu do auta Nokia Clark91, ale nemá žádný návod, jak ji tam namontovat.Poradíte?
Červenec 16, 200619 r Přestože to bude asi co HF to originál, ale myslím, že by to dle konektorů mělo být zcela intuitivní. Co pasuje do centrální krabičky (mikrofon, ovladač, repro) tam zapojit a napájení / napojení na rádio by mělo být klasicky řešené ISO konektory k autorádiu - tedy mezi původní zástrčku a rádio připojíš takovou krátkou odbočku na HF. Nedá se to splést.
Červenec 18, 200619 r Autor do te centrální krabičky je to v pohodě, jen se jedná o připojení k rádiu.Je tam 5 barevných drátů, červenej na +, černej na -, pak uz zbývaj jen 3 a to zelenej, žlutej a modrej a tam jsem se zasekl.
Červenec 18, 200619 r do te centrální krabičky je to v pohodě, jen se jedná o připojení k rádiu.Je tam 5 barevných drátů, červenej na +, černej na -, pak uz zbývaj jen 3 a to zelenej, žlutej a modrej a tam jsem se zasekl. Aha :-/ Tak červenej a černej je jasný, ale zbytek není jistý. Dle mě ale žlutý = mute signál, zelenej+modrej = repro. Mrknu se když tak na to svoje ještě nezabudované, možná poradím více
Červenec 18, 200619 r do te centrální krabičky je to v pohodě, jen se jedná o připojení k rádiu.Je tam 5 barevných drátů, červenej na +, černej na -, pak uz zbývaj jen 3 a to zelenej, žlutej a modrej a tam jsem se zasekl. Aha :-/ Tak červenej a černej je jasný, ale zbytek není jistý. Dle mě ale žlutý = mute signál, zelenej+modrej = repro. Mrknu se když tak na to svoje ještě nezabudované, možná poradím více Tak nic z toho nebude, je to spleť drátů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.