007smudlik Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 (editace) zdrawím prosím o radu mám problém s mou felinkou točí ale nechytne při otočení nesepne v nádrži podávací čerpadlo a při dočení tak 5sec. jdou otáčky nahoru je to 13 mpi 50kw relátka jsou v pohodě čerpadlo taky už se mi to pocedlo jednou nahodit a pak sem to chcíp a zase nic :-( myšlenka je ten ventil za aktivním uhlím??, Editováno: 16. Květen 2011, autor: 007smudlik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiktir Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 jak jsi dopadnul?ted jsem začal řešit uplně stejnej problém,koukal jsem že je to docela bežný a nikdo si stím neví rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyveco Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 (editace) eletrika vám tam jde ? co palivový filtr ? měnily jste ho nekdy já měl problém ten samý ale důvod je že jsem delší dobu jezdil na nejaký vadní benzín a odešlo mi palv, čerpa, tak jsem tam s z fanouše a jechám směle dále ale já mám 1,3 BBM 50kW 94 r.v. Editováno: 15. Únor 2012, autor: martyveco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hergo Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 (editace) Spatna sekce - tady je 1.9 D. Mimochodem, zkusit snimac otacek (Halluv snimac) Editováno: 15. leden 2016, autor: Hergo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Čau, mám 1,3 50kW, r.v. 1998, mě to taky točilo a nechtělo chytit a nakonec se zjistilo, že zapalovací cívka je špatná, v noci bylo vidět jak probíjí... mechanik to zaizoloval elektrikářskou páskou a už to šlo... ale stejně jsem koupil novou, nechci někde zůstat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Když už se tady někdo vytáhl 4 roky starý problém který mě taky potkal tak se zeptám. Tou cívkou vyslíš co? zapalovací lištu? Já jsem očistil snímač otáček, vyměnil čidlo na termostatu a za tepla mi to nenastartuje ale když do toho žduchnu tak to blafne hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.