Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdrawím prosím o radu mám problém s mou felinkou točí ale nechytne při otočení nesepne v nádrži podávací čerpadlo a při dočení tak 5sec. jdou otáčky nahoru je to 13 mpi 50kw relátka jsou v pohodě čerpadlo taky už se mi to pocedlo jednou nahodit a pak sem to chcíp a zase nic :-( myšlenka je ten ventil za aktivním uhlím??,

Upraveno od 007smudlik

• 2 měsíce později...

jak jsi dopadnul?ted jsem začal řešit uplně stejnej problém,koukal jsem že je to docela bežný a nikdo si stím neví rady

• 6 měsíců později...

eletrika vám tam jde ? co palivový filtr ? měnily jste ho nekdy já měl problém ten samý ale důvod je že jsem delší dobu jezdil na nejaký vadní benzín a odešlo mi palv, čerpa, tak jsem tam s z fanouše a jechám směle dále ale já mám 1,3 BBM 50kW 94 r.v.

Upraveno od martyveco

• 3 roky později...

Spatna sekce - tady je 1.9 D. Mimochodem, zkusit snimac otacek (Halluv snimac)

Upraveno od Hergo

• 2 týdny později...

Čau, mám 1,3 50kW, r.v. 1998, mě to taky točilo a nechtělo chytit a nakonec se zjistilo, že zapalovací cívka je špatná, v noci bylo vidět jak probíjí... mechanik to zaizoloval elektrikářskou páskou a už to šlo... ale stejně jsem koupil novou, nechci někde zůstat...

Když už se tady někdo vytáhl 4 roky starý problém který mě taky potkal tak se zeptám. Tou cívkou vyslíš co? zapalovací lištu? Já jsem očistil snímač otáček, vyměnil čidlo na termostatu a za tepla mi to nenastartuje ale když do toho žduchnu tak to blafne hned.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.