Ikszray Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 cely modul novy, ide to trosku lahsie ked tam nieje tapacir, a ked z vnutornej casti zoberiem dole tu tesniacu listu. ale ani vtedy to nieje bohvie co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Treba nastavit sklo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Nastavit sklo???? to my musis nejako popisat ako sa to robi lebo servisom velmi neverim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Treba ho vycentrovat. Mas ho vyosene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 sklo drzia akurat tie dve skrutky na tych jazdcoch, neviem ako by sa to mohlo inac nastavit? alebo centrovat? HELP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Presne tak. Povol tie 2 matice abi sklo bolo volne nie moc, a zatvor okno . Nech sa ti to sklo vystredi v rame okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 povolit, zatvorit okno, potom? spustit naspat a zatiahnut matice? ok, skusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 tak,tak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikszray Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Tak, sklo nastavene, funguje o 80% lepsie ako predtym, takze to uz povazujem za vyriesenneeeeeee, TANKJU každemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 (editace) Tak sem dalsi v rade :-) na aprila...skoda ze to neni vtip, ted jen cekam kdy odejde ridicova strana ktera praska dva tydny, zatim ma vydrz. Editováno: 1. Duben 2010, autor: Slavisimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Chtel bych videt toho cloveka co to takhle vymyslel, to musel byt fakt debil..uz sem to opravil ale stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Dotaz zni :-) Daj se koupit ty vodici dily a vymenit je driv nez to znici lanovody?? ze bych usetril 1400 a srani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Zdravim, chci se zeptat jestli nekdo nema zkusenost se stahovackama. Jde mi oto ze je snad vice druhu moturku. Co jsem videl fotky tak tam nekdy jde jen jeden svazek kabelu jindy zase dva. Potreboval bych vedet jestli jsou tyhle stahovacky identicke popripade jestli se da vymenit jen moturek a vsechno pasuje...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emanuel Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Pani po..alo sa mi el. stahovanie prednych dveri a to tak ze mi dokrkvalo lanko ostatne je funkcne da sa to lanko opravit alebo vymenit alebo to nema vyznam opravovat a je potrebne kupit nove komletne stahovanie aj z plechom dakujem za odpoved. Emo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headquest Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 koupit novou stahovacku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarL33N0 Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 Hmmm a já už jsem taky na řadě ...stahovačka u řidiče, na pátek 13. ...za největšího slejváku se mi to posr*lo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingman Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 Paráda asi před 5 měsíci jsem enchal měnit stahovačku u spolujezdce která zůstala dole- od rány dveřma... výměna byla za druhovýrobu z auto kelly... předevčírem jsem dával okno nahoru a ozývali se rány a okno při nich cukalo... naštěstí se mi podařilo s rachotem okno zvednout... když je okno nahoře nemá doraz ale motor stále jede jako by se tam vylámali nějaké zuby... ale nahoře drží... napadá někoho co by to přesně mohlo být? zatím na mě v servisu neměli čas... případně předělával někdo z vás elektrickou stahovačku na švihadla? nechce se mi každý půlrok měnit stahovačka.... a to řeším zatím jen jednu :/ mám F1 rok 2003 elegance podařilo se někomu z vás stahovačku VYREKLAMOVAT? nebo je to bez šance-mechanické poškození? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Nedá se někde sehnat jen ten plastovej "držáček"? Už mě to potkalo také... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Nedá se někde sehnat jen ten plastovej "držáček"? Už mě to potkalo také... Jenom ten plastovej držáček neseženeš, seženeš to s lankama, já to vyměňoval na golfu IV, kdy jsem sehnal lanka i s kovovými držáky. nejdříve jsem chtěl vyměnit pouze kovové držáky, když jsem vyndaval starý lanka, tak se tak zkroutily, že jsem je již nepoužil a vyměnil jsem je komplet. Na jedny dveře stály něco kolem 1000,- přes maníka z VW clubu. tyhle kovový jsou navěky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 někde v Brně, by měl být obchod, kde se dají jen ty plastový držaky okna koupit , ale teď ho nemužu najít ale našel jsem jinej http://cgi.ebay.co.uk/SKODA-FABIA-WINDOW-REGULATOR-REPAIR-KIT-FRONT-LEFT_W0QQitemZ170400426624QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item27aca82a80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 (editace) Jenom ten plastovej držáček neseženeš, seženeš to s lankama, já to vyměňoval na golfu IV, kdy jsem sehnal lanka i s kovovými držáky. nejdříve jsem chtěl vyměnit pouze kovové držáky, když jsem vyndaval starý lanka, tak se tak zkroutily, že jsem je již nepoužil a vyměnil jsem je komplet. Na jedny dveře stály něco kolem 1000,- přes maníka z VW clubu. tyhle kovový jsou navěky. Nevím jestli jsou ty díly stejný ale na golfa IV dělAJ už celokovový( navěky) foto viz. příloha , tuším, že jsou stejný jako ve fábce. To plastový fífo je nahrazený kovovým a je napevno spojeno s držákem skla. ještě jinej odkaz na nabídku http://cgi.ebay.de/VW-GOLF-4-BORA-FENSTERHEBER-REPARATURSATZ-VORNE-LINKS-/140428751623?_trksid=p4340.m263&_trkparms=algo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BIEW%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D270739712008%252B270739712008%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D9082266033738421302 Editováno: 11. Květen 2011, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 (editace) lutujem, ale do fabie to nebude pasovať. Editováno: 11. Květen 2011, autor: lars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepp Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 Nazdar chlapi, tak se také přidávám do klubu. Praskla mě řidičova stahovačka. Nemohlo se to stát nikdy jindy než v sobotu večer před bouřkou a 20 km od domu. No naštěstí spadlo po cestě jen pár kapek. Jinak jsem to nechal opravit ve škodovce za nějakých +-2500 komplet i s prací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepp Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 No a po týdnu se poroučela i ta druhá přední, takže dalších 2400.- MB děkujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendar Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 tak se mi dnesk stalo to samé co asi všem :-) levé přední okno...stahovačka kaput...našel jsem jí na auto kelly http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;7;4363;139212;790497 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.