capjackal Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Přemýšlím, že bych natřel nápravy. Řešil jste to už někdo? Co doporučujete za barvu? Nebo je to zbytečná práce? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Mám to samé v ůmyslu,ale nevím čím ať to není po jedné zimě zase dole.Mám nápravy uplně rezavé,hlavně zadek.Teď je otázka,má to cenu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Já jsem rez a starou olupující barvu vzal nejdřív pevnou špachtlí a pak ocelákem.Pak matovej alkyton a natřený 2 vrstvy.Vypadá to dobře a až to zase pokvete,tak si to zopakuju.Mít hezký kola a solidně nalakovaný brzdiče a za tím vším hromadu hnusný koroze?To tedy neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Taky to teď řeším, koupil jsem zadní kotoučovou nápravu, je orezlá tak jsem ji přebrousil, natřel základem a teď přemýšlím jakou dát vrchní...asi dám černou, máte někdo jinou barvu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.