Přejít na obsah

Kolisanie otáčok pri zohriati oktavia1 kombi 98, 1.6 , 74kW

kremiksk

Doporučené příspěvky

Kupil som oktaviu kombi a je na nej problem, studena startuje dobre aj ide celu cestu v pohode pokym sa nedostanem do mesta alebo kolony kde sa zohreje a ked dosiahne zohriatie na 90 co je presny stred na teplomery/ aspon myslim/ ak zacnu blbnut otacky sposobom kolisanie od 800-2000 pokles na 800 a potom 800-3000 otacok a pokles na 800. a uz sa mi stalo ze to aj zhaslo.

ako keby niekto pod kapotov pridaval plyn za mna. deje sa to sistematicky na hodne do okola ako keby to robil pocitac . len ked sa zohreje na vrchol teploty. a este ked je zohriata a vypnem ju tak tepla zle startuje ale chyti po 5-10 sekundach tocenia startrom

ked idem po dialnici alebo plynulo 60-130 a zastavim tak bezi na volnobehu narmalne

To je rebus

Na diagnostike napisalo ze lambda sonda. vymenil som olej aj vzduchovy filter, trosku fuci vifuk za prvym tlmicom

inac nic ine, startuje rano na supu a spotreba podla pristrojovky je 6-7 litrov

co este treba vymenit

Super odpovie mi niekto????

:aggressive::help::palec2:

Editováno: , autor: kremiksk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...