Přejít na obsah

Piskanie pneu

cmoud

Doporučené příspěvky

Ahojte,

mam taky problem.Uz dlhsi cas si vsimam,ze niekedy,ked zatocim volantom mierne do prava a idem rychlostou nejakych 40-50km/h,tak mi zacne pistat pneu pri soferovej strane.Ked zatocim do lava,tak to nerobi.Dnes,ked som parkoval auto,schazdal som z cesty na vedlajsiu(robili novy asfalt,ani nie 5 cm vrstva,rychlost cca 30km/h),tak som zapocul take tupe buchnutie niekde od soferovej strany.Geometria je v poho,gumy nederie.Nestretol sa niekto z vas s takymto problemom?Neviete,cim to moze byt?

Za odpovede dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Nevím jestli to stím souvisí ale mě to udělalo v zimě že při natočení kol na jednu stranu mi začlo pískat kolo a na druhou nic.Tak jsem sundal kolo a zjistil jsem že jsem tam měl vlítlej kamen a ten způsoboval pískání.Jinak bych sundal přední kola koukl na ten plech co chrání koutouče jestli tam není nějakej bordel.Potom to můžou být ložiska,sylentbloky ale to by ti řekl na technický že jsou prasklí já je taky měnil za rs-osví jsou kvalitnější a víc vydrží a rozumná cena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...