cmoud Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Ahojte, mam taky problem.Uz dlhsi cas si vsimam,ze niekedy,ked zatocim volantom mierne do prava a idem rychlostou nejakych 40-50km/h,tak mi zacne pistat pneu pri soferovej strane.Ked zatocim do lava,tak to nerobi.Dnes,ked som parkoval auto,schazdal som z cesty na vedlajsiu(robili novy asfalt,ani nie 5 cm vrstva,rychlost cca 30km/h),tak som zapocul take tupe buchnutie niekde od soferovej strany.Geometria je v poho,gumy nederie.Nestretol sa niekto z vas s takymto problemom?Neviete,cim to moze byt? Za odpovede dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 kamarade tohle znám, dělalo mi to taky, ale po výměně čepů,stabilizačních tyček a silentbloku v ramenou a po nové geometrii mám klid. Už ani nepískne. A hlavně to nebouchá jak před tím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmoud Vloženo 9. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 silentbloky vyzeraju byt ok...Tak este pokukam tie tycky a capy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Mě to pískání zpravila geometrie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabia2000 Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Nevím jestli to stím souvisí ale mě to udělalo v zimě že při natočení kol na jednu stranu mi začlo pískat kolo a na druhou nic.Tak jsem sundal kolo a zjistil jsem že jsem tam měl vlítlej kamen a ten způsoboval pískání.Jinak bych sundal přední kola koukl na ten plech co chrání koutouče jestli tam není nějakej bordel.Potom to můžou být ložiska,sylentbloky ale to by ti řekl na technický že jsou prasklí já je taky měnil za rs-osví jsou kvalitnější a víc vydrží a rozumná cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.