Kořas Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Kamarád by chtěl deaktivovat imobilizér jak se to dá co nejjednodušeji udělat?Mám k dispozici PC s Vagem ale hodil by se mi nějaký návod jak na to popř. ho nějak oblbnout? Či rovnou vyměnit ŘJ? Zatím přesně nevím z jakého důvodu to potřebuje dozvěděl jsem se jen že ten imobilizér "blbne" a ve škodovce mu řekli pochopitelně 60 tisíc za opravu...(cena toho auta? ). Jen by mě zajímalo zhruba jak na to díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 (editace) Ahoj, pokud se nepletu, tak imobilizér se ani vypnout nedá. Je součástí palubních přístrojů. Pokud mu bliká na přístrojovce kontrolka (oranžová se symbolem auta a klíčku) tak bude mít nejspíš v háji čip v klíčku. Klíček s čipem dokáže udělat a nakódovat každý druhý výrobce auto klíčů, to je otázka cca do 1000 Kč. Ještě může být chyba v palubních přístrojích nebo ve čtecí cívce, o tom jsem ale v životě neslyšel, bude to ten čip v klíči. Tak ať se kamarád nenechá v servise natáhnout ! Kde mu to řekli, že chtějí 60k za opravu immo, to je nesmysl.. ?? Pokud máš VAG, tak se kukni na číslo závady na kanále 17 (palubní přístroje) a dej sem číslo chyby. Podle DP se pak dá uvažovat dál, co se mu tam vlastně děje. Jíra Editováno: 9. Červen 2011, autor: Jíra_82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 IMMOBILIZER sa da vypnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Vypnout se dá, ale VAG-COM ti na to stačit nebude. Třeba VAG-Commander atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 9. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 (editace) Aha a je potřeba jiný kabel pro ten VAG Commander mám jen ten nejlevnější, který by ale měl na Fabie stačit, sám si sním dělámsvoji Fabii? Do dvou dnů to píchnu na VAG a dám vědět Editováno: 9. Červen 2011, autor: Kořas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 VAG-Commander ma svuj kabel. Pak uz je to jen otazka tlacitka IMM OFF. Nejlehci by bylo nekoho s tim kabelem najit a nechat immo vypnout, nebo to nejak opravit, podle toho, co je spatne a co se vyplati vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 9. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Ok zatím díky za rady tzn. že to připojím na VAG načtu chyby a pak se uvidí jinak někdo z Liberecka či Prahy s tím VAG Commanderem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polod Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 IMMOBILIZER sa da vypnut. poznas niekoho z blavy čo by vedel immo zakazat??? mne to strasne leze na nervy ked ta sprosta kontrolka nedovoli nastartovat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Já nejsem zastánce vypínání ima.Je to v dnešní době dobré zabespečení.Samozřejmě se nechá překonat,ale ne každý lump to umí.Řešení je -OPRAVIT IMO-Závadu způsobuje nejčastěji tacho-přístroj.Vše se nechá opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirik787 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Zdravim. Skoda fabia 1.4 8V 50kw 2002 problem s immo. Vie mi niekto poradit ci ho viem vypnut s vag commanderom? Viem, ze su 3 druhy imma na fabiu a neviem aky tam je. Cisla z ecu su 047 906 033 H, SIEMENS 5WP4017912. Problem je asi na spinacke a majitel auta to momentalne nechce riesit opravou, takze chce ho vypnut a mame moznost kupit ten vag commander s kablom. Rano mu to este startuje, ale neskor ked je teplejsie tak mu to blbne. Mam tu aj link http://obdscanner.co.uk/Images/commander/vag_commander_install_guide.htm zatial diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamborfik Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Ano, immo lze vypnout,ale záležá jakou má řídící jednotku,, nové auta se udělají kabelem je to levnější, stará auta jako fabia jedině horkovzdušnou pájkou a zásah do řídící jednotky je to pracný a dražší...Ještě prodávájí immo. reset a vypadá to jako OBD kabrička,ale než immo reset koupit, tak je dobré ho vyzkoušet jestli bude fungovat.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anoli191 Vloženo 26. Únor 2021 Sdílet Vloženo 26. Únor 2021 Hezký den potřebovala bych radu, při vložení klíče a otočením do polohu 1 tak palubka 1x blikne a už se nerozsvítí, motor sice točí ale nenastartuje a navíc se spustí alarm. Zkoušela jsem vypojit baterii a po 1/2 hodině znovu zapojit. Opět se to chová stejně jen s tím rozdílem že neječí alarm. Někdo říká imm, někdo v napájení palubky, můžete mě poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.