Přejít na obsah

Deaktivace Imoblizéru Fabia Junior


Kořas

Doporučené příspěvky

Kamarád by chtěl deaktivovat imobilizér jak se to dá co nejjednodušeji udělat?Mám k dispozici PC s Vagem ale hodil by se mi nějaký návod jak na to popř. ho nějak oblbnout? Či rovnou vyměnit ŘJ? Zatím přesně nevím z jakého důvodu to potřebuje dozvěděl jsem se jen že ten imobilizér "blbne" a ve škodovce mu řekli pochopitelně 60 tisíc za opravu...(cena toho auta? :D ). Jen by mě zajímalo zhruba jak na to díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, pokud se nepletu, tak imobilizér se ani vypnout nedá. Je součástí palubních přístrojů. Pokud mu bliká na přístrojovce kontrolka (oranžová se symbolem auta a klíčku) tak bude mít nejspíš v háji čip v klíčku.

Klíček s čipem dokáže udělat a nakódovat každý druhý výrobce auto klíčů, to je otázka cca do 1000 Kč.

Ještě může být chyba v palubních přístrojích nebo ve čtecí cívce, o tom jsem ale v životě neslyšel, bude to ten čip v klíči.

Tak ať se kamarád nenechá v servise natáhnout ! Kde mu to řekli, že chtějí 60k za opravu immo, to je nesmysl.. ??

Pokud máš VAG, tak se kukni na číslo závady na kanále 17 (palubní přístroje) a dej sem číslo chyby. Podle DP se pak dá uvažovat dál, co se mu tam vlastně děje.

Jíra

Editováno: , autor: Jíra_82
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 2 roky později...

Zdravim. Skoda fabia 1.4 8V 50kw 2002 problem s immo. Vie mi niekto poradit ci ho viem vypnut s vag commanderom? Viem, ze su 3 druhy imma na fabiu a neviem aky tam je. Cisla z ecu su 047 906 033 H, SIEMENS 5WP4017912. Problem je asi na spinacke a majitel auta to momentalne nechce riesit opravou, takze chce ho vypnut a mame moznost kupit ten vag commander s kablom. Rano mu to este startuje, ale neskor ked je teplejsie tak mu to blbne. Mam tu aj link http://obdscanner.co.uk/Images/commander/vag_commander_install_guide.htm

 zatial diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ano, immo lze vypnout,ale záležá jakou má řídící jednotku,, nové auta  se udělají kabelem je to levnější, stará auta jako fabia jedině horkovzdušnou pájkou a zásah do řídící jednotky je to pracný a dražší...Ještě prodávájí immo. reset a vypadá to jako OBD kabrička,ale než immo reset  koupit, tak je dobré ho vyzkoušet jestli bude fungovat....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Hezký den potřebovala bych radu, při vložení klíče a otočením do polohu 1 tak palubka 1x blikne a už se nerozsvítí, motor sice točí ale nenastartuje a navíc se spustí alarm. Zkoušela jsem vypojit baterii a po 1/2 hodině znovu zapojit. Opět se to chová stejně jen s tím rozdílem že neječí alarm. Někdo říká imm, někdo v napájení palubky, můžete mě poradit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...