Publikováno Červen 9, 201114 r Kamarád by chtěl deaktivovat imobilizér jak se to dá co nejjednodušeji udělat?Mám k dispozici PC s Vagem ale hodil by se mi nějaký návod jak na to popř. ho nějak oblbnout? Či rovnou vyměnit ŘJ? Zatím přesně nevím z jakého důvodu to potřebuje dozvěděl jsem se jen že ten imobilizér "blbne" a ve škodovce mu řekli pochopitelně 60 tisíc za opravu...(cena toho auta? ). Jen by mě zajímalo zhruba jak na to díky
Červen 9, 201114 r Ahoj, pokud se nepletu, tak imobilizér se ani vypnout nedá. Je součástí palubních přístrojů. Pokud mu bliká na přístrojovce kontrolka (oranžová se symbolem auta a klíčku) tak bude mít nejspíš v háji čip v klíčku. Klíček s čipem dokáže udělat a nakódovat každý druhý výrobce auto klíčů, to je otázka cca do 1000 Kč. Ještě může být chyba v palubních přístrojích nebo ve čtecí cívce, o tom jsem ale v životě neslyšel, bude to ten čip v klíči. Tak ať se kamarád nenechá v servise natáhnout ! Kde mu to řekli, že chtějí 60k za opravu immo, to je nesmysl.. ?? Pokud máš VAG, tak se kukni na číslo závady na kanále 17 (palubní přístroje) a dej sem číslo chyby. Podle DP se pak dá uvažovat dál, co se mu tam vlastně děje. Jíra Upraveno Červen 9, 201114 r od Jíra_82
Červen 9, 201114 r Autor Aha a je potřeba jiný kabel pro ten VAG Commander mám jen ten nejlevnější, který by ale měl na Fabie stačit, sám si sním dělámsvoji Fabii? Do dvou dnů to píchnu na VAG a dám vědět Upraveno Červen 9, 201114 r od Kořas
Červen 9, 201114 r VAG-Commander ma svuj kabel. Pak uz je to jen otazka tlacitka IMM OFF. Nejlehci by bylo nekoho s tim kabelem najit a nechat immo vypnout, nebo to nejak opravit, podle toho, co je spatne a co se vyplati vic.
Červen 9, 201114 r Autor Ok zatím díky za rady tzn. že to připojím na VAG načtu chyby a pak se uvidí jinak někdo z Liberecka či Prahy s tím VAG Commanderem?
Září 17, 201113 r IMMOBILIZER sa da vypnut. poznas niekoho z blavy čo by vedel immo zakazat??? mne to strasne leze na nervy ked ta sprosta kontrolka nedovoli nastartovat ....
Září 17, 201113 r Já nejsem zastánce vypínání ima.Je to v dnešní době dobré zabespečení.Samozřejmě se nechá překonat,ale ne každý lump to umí.Řešení je -OPRAVIT IMO-Závadu způsobuje nejčastěji tacho-přístroj.Vše se nechá opravit.
Květen 15, 201411 r Zdravim. Skoda fabia 1.4 8V 50kw 2002 problem s immo. Vie mi niekto poradit ci ho viem vypnut s vag commanderom? Viem, ze su 3 druhy imma na fabiu a neviem aky tam je. Cisla z ecu su 047 906 033 H, SIEMENS 5WP4017912. Problem je asi na spinacke a majitel auta to momentalne nechce riesit opravou, takze chce ho vypnut a mame moznost kupit ten vag commander s kablom. Rano mu to este startuje, ale neskor ked je teplejsie tak mu to blbne. Mam tu aj link http://obdscanner.co.uk/Images/commander/vag_commander_install_guide.htm zatial diky
Červenec 14, 201411 r Ano, immo lze vypnout,ale záležá jakou má řídící jednotku,, nové auta se udělají kabelem je to levnější, stará auta jako fabia jedině horkovzdušnou pájkou a zásah do řídící jednotky je to pracný a dražší...Ještě prodávájí immo. reset a vypadá to jako OBD kabrička,ale než immo reset koupit, tak je dobré ho vyzkoušet jestli bude fungovat....
Únor 26, 20214 r Hezký den potřebovala bych radu, při vložení klíče a otočením do polohu 1 tak palubka 1x blikne a už se nerozsvítí, motor sice točí ale nenastartuje a navíc se spustí alarm. Zkoušela jsem vypojit baterii a po 1/2 hodině znovu zapojit. Opět se to chová stejně jen s tím rozdílem že neječí alarm. Někdo říká imm, někdo v napájení palubky, můžete mě poradit?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.