Publikováno Červen 11, 201114 r Ahoj lidi.Chci se zeptat jak ke to s pravým zpětným zrcátkem?? Někde jsem četl že při zařazení zpátečky by se mělo automaticky naštelovat aby bylo vidět na krajnici,obrubníky apod.... Mě to nedělá a docela by se mi to hodilo při tom městském provozu.Díky.
Červen 11, 201114 r TAK PRECO SI ZALOZIL DUPLICITNU TEMU KED SI JU UZ CITAL. Ano da sa to aktivovat .
Červen 11, 201114 r Autor TAK PRECO SI ZALOZIL DUPLICITNU TEMU KED SI JU UZ CITAL. Ano da sa to aktivovat . Nečetl jsem to zde,ale v manuálu u Octavie FL tuším .Můj manuál bohužel chutnal tomu pejskovi co mám v profilu,takže jsem se nemohl podívat :-).
Červen 11, 201114 r presne jak pisou kluci, potrebujes sedadla s elektrickou pameti, jinak to nefunguje... jde to obejit jedine tak ze si das jednotku na sedadla do auta nebo vymenit sedadlo ridice za to z pameti...
Červen 11, 201114 r Nečetl jsem to zde,ale v manuálu u Octavie FL tuším .Můj manuál bohužel chutnal tomu pejskovi co mám v profilu,takže jsem se nemohl podívat :-). Manual k autu sa da aj stiahnut.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.