NiceOne Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Co se týká pohody při noční jízdě, tak nejvíce se mi osvědčily Osram cool blue (700,- Kč pár). Světlo bylo spíše do bílé a jakoby více bodové, než běžná žárovka. Kdepak jsou takovy zlodeji? Na www.e-light.cz poridis par za 407,- Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Co se týká pohody při noční jízdě, tak nejvíce se mi osvědčily Osram cool blue (700,- Kč pár). Světlo bylo spíše do bílé a jakoby více bodové, než běžná žárovka. Kdepak jsou takovy zlodeji? Na www.e-light.cz poridis par za 407,- Kc. Autodoplňky v Brně-Králově Poli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Co se týká pohody při noční jízdě, tak nejvíce se mi osvědčily Osram cool blue (700,- Kč pár). Světlo bylo spíše do bílé a jakoby více bodové, než běžná žárovka. Kdepak jsou takovy zlodeji? Na www.e-light.cz poridis par za 407,- Kc. Autodoplňky v Brně-Králově Poli To budou asi DM-Autodoplňky, ti jsou v cenách "světoví" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Co se týká pohody při noční jízdě, tak nejvíce se mi osvědčily Osram cool blue (700,- Kč pár). Světlo bylo spíše do bílé a jakoby více bodové, než běžná žárovka. Kdepak jsou takovy zlodeji? Na www.e-light.cz poridis par za 407,- Kc. Autodoplňky v Brně-Králově Poli To budou asi DM-Autodoplňky, ti jsou v cenách "světoví" jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ja jsem taky kupoval pre e-light a spokojenost COOL BLUE + parkovacky COOL BLUE s postovnym cca 500 kc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Taky jsem začal experimentovat s osvětlením páč mi praskla žárovka, tak jsem se rozhodl vyzkoušet tyhle Super white (no nekupte to když je to tak levný), mám je asi 14 dni, tak je ještě nemužu pořádně hodnotit. Zdá se mi, že svítí spíš do kuželu, takže jsou osvětlený kraje a střed vozovky nic moc. Jinak modro bílé světlo je na oči příjemnějsí oproti předchozí nažloutlé barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Silverstar som jazdil asi mesiac doteraz a pohodaaaaaaaaaaa mal som aj šakovake lacaky radu "blue efekt" a za dažda..skoro som sa zabil ked som nič nevidel. v hornbachu som kupil jednu H7 cca 500Sk tušim, ja viem, zda sa vam to moc, ale som ich zobral, ked už som bol tam...ale ostatny material maju lacnýýýýýýýýýýýýýý heheee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host blazer Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Koupil jsem Eufab future light gold a naprosta spokojenost, mam cire svetla a vidim o poznani lepe, zadna zarovka nenahradi xenon, kazdopadne dnes se da uz xenon kit sehnat za nejakych 4000, takze je to mozna levnejsi varianta, nez se hnat za napodobeninou xenonu, vyzkousel jsem 5 paru zarovek od ruznych vyrobcu az po philips blue vision 1200 par a v konecnem dusledku jsem vyhodil tak 3500, takze jeste jedny a mel jsem xenony....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 blazer - no ja potrebujem tie žiarovky do diaľkových s tlmeným xenónom na OII. Takže nejaký xenon kit asi neprichádza do úvahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 blazer - no ja potrebujem tie žiarovky do diaľkových s tlmeným xenónom na OII. Takže nejaký xenon kit asi neprichádza do úvahy. Tak to řešíme stejný problém, já ještě nevím co udělat s těmi žlutými parkovačkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ja uz jsem na to rezignoval. Diody nevydrzej a nic jinyho neni. A dalkovy stejne pouzivam tak malo, ze se mi do jinych investovat nevyplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ja uz jsem na to rezignoval. Diody nevydrzej a nic jinyho neni. A dalkovy stejne pouzivam tak malo, ze se mi do jinych investovat nevyplati. jj, ale občas potkávám auta, které svítí fakt bíle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Zna nekdo tohle? Maji i homologaci. Litech Xenon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 maverick: to su ake prskavky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Pokial viem tak JEDINE ziarovky plnene xenon plynom su PIAA SPARK8000 vsetko ostatne je len marketingove klamanie zakaznika. Mal som Osram Silverstar, videl svietit Osram COOL Blue ktore su len na akysi vizualny tuning svetiel ale nemam pocit ze by lepsie svietili skor naopak hlavne v tme za mokra hovno vidno takze cool blue NIKDY, silverstar su proti nim uplne ine kafe, momentalne pouzivam PIAA Super Plasma GT-X a lepsie svetlo som v zivote z halogenov nevidel, samozrejme PIAA si necha za kvalitu aj zaplatit a ceny ziaroviek su od 60USD za par smerom hore. Ide o to ci chces aby tvoje svetlo vyzeralo "akoze mam xenon" alebo chces lepsie vidiet v prvom pripade kup Osram Cool Blue (tuzing) alebo v druhom pripade Osram SilverStar ktore naozaj lepsie svietia ako klasicke ziarovky ale nieje to tych +50% ako slubuje krabicka povedal by som tak 10-20% lepsia svietivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 kup si zarovky s vetsi svitivosti. Ten namodr. efekt je jen barva na skle. Mel jsem taky do modra - spodek svitil do modra a vrsek do zluta - hned jsem je vyhodil. Nic moc a skoda penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 zajímací test těchto žárovek zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 zajímací test těchto žárovek zde Sice zajimave ale jelikož neumim německy tak jsem stejně z toho moc nepochopil. Přeložil jsem si slova v tabulce ale stejně jsem nepochopil co dané hodnoty znamenají. Mohl by někdo napsat co dané hodnoty zajimají a co u kterých hodnot je lepší (větši nebo menší číslo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Sloupce zleva: Lampe - zarovka Lichtstrom - svetelny tok Helligkeit - Jasnost 75R - jasnost v bode 75R (viz. obrazek) Summe - jasnost dohromady Blendung - koeficient miry oslneni Lebensdauer - zivotnost oproti etalonu Wertung - hodnoceni hodnoceni: nicht empfehlenswert - nedoporucujeme noch empfehlenswert - tesne pouzitelne empfehlenswert - doporucujeme vorbildlich - prikladne Preis/Leistungssieger - vitez v kategorii cena/vykon Snad je to vsechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 O díky nevi někdo co je myšleno tím světelným tokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 brunoos: Je to merena sila svetla v lumenech. Je to na to nejaka norma, mozna by se v tom clanku dalo najit jak presne se to meri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Definice je ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 oct: Prima, diky, ja spis myslel normu na to, kde se ta sila (intenzita) svetla meri - jak daleko od zdroje atd., atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 oct: Prima, diky, ja spis myslel normu na to, kde se ta sila (intenzita) svetla meri - jak daleko od zdroje atd., atd. S normama je problem. Nejsou zadarno dostupne, i kdyz v soucasne dobe nejsou zavazne. Zkusim zadat jina klicova slova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Pro zvedave a novych informaci chtive: Zadejte do sveho oblibeneho vyhledavace "svetelny tok" + "mereni" (s diakritikou) a muzete studovat. Nechci za**rat forum, abych si nevyslouzil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.