Jay Kay Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 A Vinnetou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Ten už tam asi nebude. Byl jsem na Plitvicích naposled v roce 2003, tak jsem zvědav jak se to tam změnilo. Doufám, že moc ne, protože to tam byla nádhera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Ještě doporučuju národní park KRKA Jinak poklad na stříbrném jezeře je jasnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Díky za tip. KRKA je tak dvě hoďky severně od mého pobytu. Na jak dlouho to tam potom je na místě? Půlden či méně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Půlden minimálně-tedy podle toho co vše budete chtít vidět. Prohlídka je i parníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 (editace) Spíš lodí než parníkem , ale hlavně záleží, jakým vstupem tam jedeš. Buď lodí ze Skaradinu a Roški slapu, nebo autobusem sjíždět z Lozovacu. A ten autobus je dost hardcore, protože se sjíždí serpentiny a když se míjí autobusy, tak je mezi nimi asi tak 10 cm. Ale cesta tam i zpět je zadarmo :'> Editováno: 11. Srpen 2011, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 (editace) Minulý rok jsme tam byli a ta cesta autobusem je zážitek, jak píše NNN. Já jsem si to s dětma užíval, zato manželku by museli vysekávat ze sedačky, jak k ní byla přilepená. Editováno: 11. Srpen 2011, autor: Capucino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Budu o tom uvažovat. Třeba když bude nějaký "nic-moc" den, tak to třeba bude na výlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Teď už je to trochu OT,ale až někdo pojede do Chorvatska a bude na makarské riviéře a ktomu by si chtěl užít trochu točení volantem,tak ať si zajede na Sv.Jure Paráda..jenom bacha na koně..bráchovi nakopl letos jakýsi oř jeho zánovní vůz !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 jj,svatá pravda,tady to mám i na fotkách,pak jsem musel rychle prchnout,jinak bych měl prokupnutý blatník. Při případné cestě na tu horu bych ještě doporučil zastavit se na vyhlídce Štrbina (1338 m n.m.),případně ještě na hoře Vošac (1422 m n.m.)z které je vidět prakticky celá Makarská riviéra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 No lepší je mít koně pod kapotou,než-li na kapotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.