Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A Vinnetou.... :palec2:

Ten už tam asi nebude. :smich: Byl jsem na Plitvicích naposled v roce 2003, tak jsem zvědav jak se to tam změnilo. Doufám, že moc ne, protože to tam byla nádhera. :wub:

Ještě doporučuju národní park KRKA :)

Jinak poklad na stříbrném jezeře je jasnej ;)

Díky za tip. KRKA je tak dvě hoďky severně od mého pobytu. Na jak dlouho to tam potom je na místě? Půlden či méně?

Půlden minimálně-tedy podle toho co vše budete chtít vidět. Prohlídka je i parníkem :palec2:

Spíš lodí než parníkem ;), ale hlavně záleží, jakým vstupem tam jedeš. Buď lodí ze Skaradinu a Roški slapu, nebo autobusem sjíždět z Lozovacu. A ten autobus je dost hardcore, protože se sjíždí serpentiny a když se míjí autobusy, tak je mezi nimi asi tak 10 cm. kol102 Ale cesta tam i zpět je zadarmo :lol::'>

Upraveno od NNN

Minulý rok jsme tam byli a ta cesta autobusem je zážitek, jak píše NNN. Já jsem si to s dětma užíval, zato manželku by museli vysekávat ze sedačky, jak k ní byla přilepená. :_icon_smich2:

Upraveno od Capucino

Budu o tom uvažovat. Třeba když bude nějaký "nic-moc" den, tak to třeba bude na výlet. :)

• 4 týdny později...

Teď už je to trochu OT,ale až někdo pojede do Chorvatska a bude na makarské riviéře a ktomu by si chtěl užít trochu točení volantem,tak ať si zajede na Sv.Jure Paráda..jenom bacha na koně..bráchovi nakopl letos jakýsi oř jeho zánovní vůz !! :horse:

jj,svatá pravda,tady to mám i na fotkách,pak jsem musel rychle prchnout,jinak bych měl prokupnutý blatník. :horse:

Při případné cestě na tu horu bych ještě doporučil zastavit se na vyhlídce Štrbina (1338 m n.m.),případně ještě na hoře Vošac (1422 m n.m.)z které je vidět prakticky celá Makarská riviéra.

post-32075-0-99768300-1315090674_thumb.j

post-32075-0-67186000-1315090689_thumb.j

No lepší je mít koně pod kapotou,než-li na kapotě :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.