Srpen 9, 201114 r Ten už tam asi nebude. Byl jsem na Plitvicích naposled v roce 2003, tak jsem zvědav jak se to tam změnilo. Doufám, že moc ne, protože to tam byla nádhera.
Srpen 10, 201114 r Díky za tip. KRKA je tak dvě hoďky severně od mého pobytu. Na jak dlouho to tam potom je na místě? Půlden či méně?
Srpen 10, 201114 r Půlden minimálně-tedy podle toho co vše budete chtít vidět. Prohlídka je i parníkem
Srpen 11, 201114 r Spíš lodí než parníkem , ale hlavně záleží, jakým vstupem tam jedeš. Buď lodí ze Skaradinu a Roški slapu, nebo autobusem sjíždět z Lozovacu. A ten autobus je dost hardcore, protože se sjíždí serpentiny a když se míjí autobusy, tak je mezi nimi asi tak 10 cm. Ale cesta tam i zpět je zadarmo :'> Upraveno Srpen 11, 201114 r od NNN
Srpen 11, 201114 r Minulý rok jsme tam byli a ta cesta autobusem je zážitek, jak píše NNN. Já jsem si to s dětma užíval, zato manželku by museli vysekávat ze sedačky, jak k ní byla přilepená. Upraveno Srpen 11, 201114 r od Capucino
Srpen 11, 201114 r Budu o tom uvažovat. Třeba když bude nějaký "nic-moc" den, tak to třeba bude na výlet.
Září 3, 201113 r Teď už je to trochu OT,ale až někdo pojede do Chorvatska a bude na makarské riviéře a ktomu by si chtěl užít trochu točení volantem,tak ať si zajede na Sv.Jure Paráda..jenom bacha na koně..bráchovi nakopl letos jakýsi oř jeho zánovní vůz !!
Září 3, 201113 r jj,svatá pravda,tady to mám i na fotkách,pak jsem musel rychle prchnout,jinak bych měl prokupnutý blatník. Při případné cestě na tu horu bych ještě doporučil zastavit se na vyhlídce Štrbina (1338 m n.m.),případně ještě na hoře Vošac (1422 m n.m.)z které je vidět prakticky celá Makarská riviéra.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.