Feathis Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Zdravím, mám Fabii 1,4 MPi rv.2001 a potřeboval bych dostat do pojistkovky další konektor abych tam potom mohl střčit pojistku. Ale nedaří se mi ho tam dostat přes ten růžovej plast kterej je zezadu pojistkovky. Tak se chci zeptat jestli musim ten ružovej plast sundat nebo to tam dostat nějak jinak. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 už jsi to přesně nepamatuju je to už 2roky co jsem to sundával ale vím že to musíš celé vytáhnout je to ježek v kleci. zkus dilenskou příručku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Musíš trochu povytáhnout celou pojistkovku a s těma růžovejma lištama vyjet dolů. Stačí jen tu řadu co potřebuješ je to ještě další zajištění aby konektory nevylezly. Strčíš konektor samozřejmě s kabelem až cvakne jak zapadnou ty zámečky konektoru a pak strčit zpět tu lištu. Dělal sem to nedávno ale měl jsem starou pojiskovku a větším špendlíkem jsem vytahoval konektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Karel má částečně pravdu. Velké pojistky jsou jištěné třemi řadami na sobě nezávislých zajišťovacích lišt, to pak musí pojistkovka ven nebo aspoň povolit šrouby a jejím spodním koncem vyhnout, lišty se pak tahají směrem dolů. Malé pojistky, resp. jejich kontakty, jsou zajištěné fialovým plastem který je z jednoho kusu a obepíná je všechny. Ten se musí postrčit myslím dopředu po směru jízdy a pak teprve jdou kontakty vytahovat nebo cvakat nové. Pojistky se sundávat nemusí. Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Pardon, pardon samo že to platí jen pro větší pojistky a na přindání dalších jsou místa kolem 60tky dobře přístupná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 V pořádku, jen jsem upřesnil... Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 17. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Díky za odpovědi po víkendu se na to vrhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.