Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Poraďte prosím, kde sehnat origo zástěrky na Octavii Combi MR 2002 za rozumný peníz.

Díky

PB

U jakéhokoliv dealera Škoda.

Milan

U jakéhokoliv dealera Škoda.

Milan

Přesně a nejsou vůbec drahý a hlavně tam sednou jak pr..l na hrnec.

Není to jako uni, který musíš všelijak upravovat a pak to stejně sedí na prd.

přesně předek cca 330,- a zadni cca 280,-

Taky jsem je před zimou dával, kupoval jsem nové ve Škodovce, jak píše BadyS asi za 600,- celkem. Montáž v pohodě, vzhled v pohodě, vše pasuje, jak má...

Nedam na ty mrchy dopustit! B)

• Autor

OK, diky vsem.

PB

Taky mám origoš a spokojenost. Jen ty zadní by mohly být ještě o 2cm delší.

Taky mám origoš a spokojenost. Jen ty zadní by mohly být ještě o 2cm delší.

To by jsi ale musel jezdit stale sam a prazdnej kufr, necouvat k obrubnikum atd... Proto jsou asi takove jake jsou... ;)

nejhezčí je to bez nich :)

Dovolím si nesouhlasit. Teda jen z části, mám je na kombajnu a tam bych řekl že bez nich je to takové holé, ale zase na klasiku se to asi nehodí. ;)

Ja mam vsechny 4, vpredu RS naraznik, vzadu spojler, a rek bych, ze to neubira, spis naopak -_-

věc vkusu, ale mě se to prostě na autě nelíbí...nahodím je akorát na zimu ať mi to Štěrk moc neomlátí :p

Já si je namůžu vynachválit. Před montáží jsem měl od odlétávajícího bordelu vepředu neustále zašpiněné blatníky a klidně i dveře, po instalaci zástěrek je to o 90% lepší. Co se týče zadních, tak od toho daleko méně odlétávají kamínky. A myslím si, že na kráse to tomu autu rozhodně neubere... ;)

věc vkusu, ale mě se to prostě na autě nelíbí...nahodím je akorát na zimu ať mi to Štěrk moc neomlátí :p

No nevím, jednou jsem jednu přední potřeboval sundat a od té doby je taková odhlíplejší. To by mě zajímalo, jak to pak musí vypadat u tebe. A čím zakrýváš montážní dírku v podběhu?

věc vkusu, ale mě se to prostě na autě nelíbí...nahodím je akorát na zimu ať mi to Štěrk moc neomlátí  :p

No nevím, jednou jsem jednu přední potřeboval sundat a od té doby je taková odhlíplejší. To by mě zajímalo, jak to pak musí vypadat u tebe. A čím zakrýváš montážní dírku v podběhu?

no normál tam dám ten šroubek c drží zástěrku, ale bez zástěrky :huh: a to odchlípnutí jsem nezpozoroal ani minimálně, ale radši mrkněte někdo na poruchy, závady a poraďte :p

... ale radši mrkněte někdo na poruchy, závady a poraďte :p

No já vím, co s tím je.

No já vím, co s tím je.

je to pokažený viď? lol

No já vím, co s tím je.

je to pokažený viď? lol

Jo jo :smich:-_-

No já vím, co s tím je.

je to pokažený viď? lol

Jo jo :smich:-_-

já to tušil :smich:lol-_-

Kdo říká, že zástěrky jsou nanic, tak asi ještě pracně nesundával asfalt z předních dveří.....

A poradíte zástěrky na O2 combi? Dealer mi je nanabídl, že prej na TOUR má ale na O2 ne e ... Je to pravda?

Nahodtě někdo foto jak to vypadá bez zástěrek...

Já na praktičnost moc nedám, hlavně aby se líbilo :)

ok ;)

post-24-1153432095.jpg

a ještě jedna

post-24-1153432082.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.