Publikováno Červenec 12, 200619 r Poraďte prosím, kde sehnat origo zástěrky na Octavii Combi MR 2002 za rozumný peníz. Díky PB
Červenec 12, 200619 r U jakéhokoliv dealera Škoda.Milan Přesně a nejsou vůbec drahý a hlavně tam sednou jak pr..l na hrnec. Není to jako uni, který musíš všelijak upravovat a pak to stejně sedí na prd.
Červenec 12, 200619 r Taky jsem je před zimou dával, kupoval jsem nové ve Škodovce, jak píše BadyS asi za 600,- celkem. Montáž v pohodě, vzhled v pohodě, vše pasuje, jak má...
Červenec 19, 200619 r Taky mám origoš a spokojenost. Jen ty zadní by mohly být ještě o 2cm delší. To by jsi ale musel jezdit stale sam a prazdnej kufr, necouvat k obrubnikum atd... Proto jsou asi takove jake jsou...
Červenec 20, 200619 r Dovolím si nesouhlasit. Teda jen z části, mám je na kombajnu a tam bych řekl že bez nich je to takové holé, ale zase na klasiku se to asi nehodí.
Červenec 20, 200619 r Ja mam vsechny 4, vpredu RS naraznik, vzadu spojler, a rek bych, ze to neubira, spis naopak
Červenec 20, 200619 r věc vkusu, ale mě se to prostě na autě nelíbí...nahodím je akorát na zimu ať mi to Štěrk moc neomlátí
Červenec 20, 200619 r Já si je namůžu vynachválit. Před montáží jsem měl od odlétávajícího bordelu vepředu neustále zašpiněné blatníky a klidně i dveře, po instalaci zástěrek je to o 90% lepší. Co se týče zadních, tak od toho daleko méně odlétávají kamínky. A myslím si, že na kráse to tomu autu rozhodně neubere...
Červenec 20, 200619 r věc vkusu, ale mě se to prostě na autě nelíbí...nahodím je akorát na zimu ať mi to Štěrk moc neomlátí No nevím, jednou jsem jednu přední potřeboval sundat a od té doby je taková odhlíplejší. To by mě zajímalo, jak to pak musí vypadat u tebe. A čím zakrýváš montážní dírku v podběhu?
Červenec 20, 200619 r věc vkusu, ale mě se to prostě na autě nelíbí...nahodím je akorát na zimu ať mi to Štěrk moc neomlátí No nevím, jednou jsem jednu přední potřeboval sundat a od té doby je taková odhlíplejší. To by mě zajímalo, jak to pak musí vypadat u tebe. A čím zakrýváš montážní dírku v podběhu? no normál tam dám ten šroubek c drží zástěrku, ale bez zástěrky a to odchlípnutí jsem nezpozoroal ani minimálně, ale radši mrkněte někdo na poruchy, závady a poraďte
Červenec 20, 200619 r ... ale radši mrkněte někdo na poruchy, závady a poraďte No já vím, co s tím je.
Červenec 20, 200619 r Kdo říká, že zástěrky jsou nanic, tak asi ještě pracně nesundával asfalt z předních dveří.....
Červenec 20, 200619 r A poradíte zástěrky na O2 combi? Dealer mi je nanabídl, že prej na TOUR má ale na O2 ne e ... Je to pravda?
Červenec 20, 200619 r Nahodtě někdo foto jak to vypadá bez zástěrek... Já na praktičnost moc nedám, hlavně aby se líbilo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.