PitBull Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Poraďte prosím, kde sehnat origo zástěrky na Octavii Combi MR 2002 za rozumný peníz. Díky PB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 U jakéhokoliv dealera Škoda. Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 U jakéhokoliv dealera Škoda.Milan Přesně a nejsou vůbec drahý a hlavně tam sednou jak pr..l na hrnec. Není to jako uni, který musíš všelijak upravovat a pak to stejně sedí na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 přesně předek cca 330,- a zadni cca 280,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Taky jsem je před zimou dával, kupoval jsem nové ve Škodovce, jak píše BadyS asi za 600,- celkem. Montáž v pohodě, vzhled v pohodě, vše pasuje, jak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Nedam na ty mrchy dopustit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 OK, diky vsem. PB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanno Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Taky mám origoš a spokojenost. Jen ty zadní by mohly být ještě o 2cm delší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Taky mám origoš a spokojenost. Jen ty zadní by mohly být ještě o 2cm delší. To by jsi ale musel jezdit stale sam a prazdnej kufr, necouvat k obrubnikum atd... Proto jsou asi takove jake jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 nejhezčí je to bez nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Dovolím si nesouhlasit. Teda jen z části, mám je na kombajnu a tam bych řekl že bez nich je to takové holé, ale zase na klasiku se to asi nehodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Ja mam vsechny 4, vpredu RS naraznik, vzadu spojler, a rek bych, ze to neubira, spis naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 věc vkusu, ale mě se to prostě na autě nelíbí...nahodím je akorát na zimu ať mi to Štěrk moc neomlátí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Já si je namůžu vynachválit. Před montáží jsem měl od odlétávajícího bordelu vepředu neustále zašpiněné blatníky a klidně i dveře, po instalaci zástěrek je to o 90% lepší. Co se týče zadních, tak od toho daleko méně odlétávají kamínky. A myslím si, že na kráse to tomu autu rozhodně neubere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 věc vkusu, ale mě se to prostě na autě nelíbí...nahodím je akorát na zimu ať mi to Štěrk moc neomlátí No nevím, jednou jsem jednu přední potřeboval sundat a od té doby je taková odhlíplejší. To by mě zajímalo, jak to pak musí vypadat u tebe. A čím zakrýváš montážní dírku v podběhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 věc vkusu, ale mě se to prostě na autě nelíbí...nahodím je akorát na zimu ať mi to Štěrk moc neomlátí No nevím, jednou jsem jednu přední potřeboval sundat a od té doby je taková odhlíplejší. To by mě zajímalo, jak to pak musí vypadat u tebe. A čím zakrýváš montážní dírku v podběhu? no normál tam dám ten šroubek c drží zástěrku, ale bez zástěrky a to odchlípnutí jsem nezpozoroal ani minimálně, ale radši mrkněte někdo na poruchy, závady a poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 ... ale radši mrkněte někdo na poruchy, závady a poraďte No já vím, co s tím je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 No já vím, co s tím je. je to pokažený viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 No já vím, co s tím je. je to pokažený viď? Jo jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 No já vím, co s tím je. je to pokažený viď? Jo jo já to tušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Kdo říká, že zástěrky jsou nanic, tak asi ještě pracně nesundával asfalt z předních dveří..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 A poradíte zástěrky na O2 combi? Dealer mi je nanabídl, že prej na TOUR má ale na O2 ne e ... Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Nahodtě někdo foto jak to vypadá bez zástěrek... Já na praktičnost moc nedám, hlavně aby se líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 a ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.