Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Myslím, že půjdou dolů :)

A je tam problém s nějkou dírkou jo? Není to moc vidět? A neničí ti kamínky lak?

Diky za foto, sem rad, ze je mam, auto mi vypada kompletni ;) Nehlede na to, ze za deste ve vyssich rychlostech sem videt, zatimco ti predemnou s novejsima autama me nehorazne serou, to je fakt jeden z nejlepsich predpisu, co sme od EU prevzali, wirklich goldig :disgust:

upravil sem ty fotky -_- žádnej problém tam není a lak mám zatím v poho, ale na zimu to radši zase pěkně nahodím ;)

upravil sem ty fotky -_- žádnej problém tam není a lak mám zatím v poho, ale na zimu to radši zase pěkně nahodím ;)

Cece, a co ta silena koule vzadu, neni to tak na 3 body aspon? :)

myslíš tažný?? s tím sem jeětě u žádnyho auta neměl problém -_-

myslíš tažný?? s tím sem jeětě u žádnyho auta neměl problém -_-

No vletet bych do toho nechtel ;)-_-

kámoš jel s Ducatem, vzadu kula a vletěla do něj 406ka a ducatu nic, 406 odjela na vozíku :rock: je to dobrá ochrana prdelky lol

kámoš jel s Ducatem, vzadu kula a vletěla do něj 406ka a ducatu nic, 406 odjela na vozíku :rock: je to dobrá ochrana prdelky lol

Proto tyhle sracky nesnasim...

Přesně tak, takhle sračka je blbá, když ji má třeba nějakej hňup, co se snaží parkovat a ty stojíš zrovna blbě, tím nemyslím samozřejmě tebe

Ja mam vsechny 4, vpredu RS naraznik, vzadu spojler, a rek bych, ze to neubira, spis naopak -_-

Souhlas, na kombajnu vypadají moc dobře

Když to zkusím shodit, abych viděl jak to vypadá, půjde to tam pak v poho dát zpátky, nebo se mi to bude už někde odchlípat, je to tam lepený?

Když to zkusím shodit, abych viděl jak to vypadá, půjde to tam pak v poho dát zpátky, nebo se mi to bude už někde odchlípat, je to tam lepený?

Přilepený tam určitě nejsou, ale možná už je budeš mít relativně ztuhlý věkem. :D Já sem je měl nanadaný asi měsíc, pak sem dával blinkry tak sli na chvili dolu, uz byly mírně zasraný tak sem to celý musel očistit ale šli zpátky v pohodě. Oni sou samy o sobě zakouslí do blatníku takže naoko by měli držet i bez šroubů. :D

v poho....nic nikde odchlipovat nebude -_- nevím jak ostatním, ale mě tam pořád krásně sednou... a kombík se mi taky líbí víc bez toho, ale jak říkám, je to jen o vkusu tak mě nekamenujte B)

Díky, zkusím to sundat, jaký to bude

Jsou dole a asi to tak zatím nechám, uvidím, jak moc se mi bude auto špinit a obouchávat lak o kamínky

No,já je koupil tady na fóru za tři kila skoro nový. Než jsem je tam dal, tak mi tam prostě nechyběly, pak jsem je nadělil a ze začátku jsem si musel zvykat, teď už by to bez nich bylo holý...než bych si zase zvyknul. A s tim, že origo pasujou je super. Jako se vším ostatním - dával jsem teď tažný a hagusy a všechno v poho. Prostě prima skládačka, tyhle embéčka :skoda:

Objednával jsem svoji OII Combi se všema 4 zástěrkama a nevypadá to špatně a myslím že význam mají i v létě

post-24-1153518472.jpg

Objednával jsem svoji OII Combi se všema 4 zástěrkama a nevypadá to špatně a myslím že význam mají i v létě

kámoš si obědnával taky Octavii 2 a když mu prej četla co je za příplatek a on říkal že buď to chce nebo ne, tak u zástěrek sama řekla zástěrky ne to by vypadalo blbě :D ... ale je to aspoň originál a pěkně to sedí, narozdíl od těch zmetků z mototechen s nápisem škoda apod -_-

• 5 měsíců později...

Tak jsem dnes dával origo zástěrky. Zadní v pohodě, ale u předních jsem se zasek. Podle náčrtku se má vrtat do plast. podběhu dírka 6mm pro uchycení zástěrky nahoře a ještě se má přišroubovat šroubem do prahu zespodu. V tom místě je jakýsi šteft s otvorem na klíč-vnitřní čtyřhran. Nestačí to chytit jen na dva šrouby a nic nevrtat a co ten šroub v prahu? Máte někdo foto př. žástěrek?

Tak jsem dnes dával origo zástěrky. Zadní v pohodě, ale u předních jsem se zasek. Podle náčrtku se má vrtat do plast. podběhu dírka 6mm pro uchycení zástěrky nahoře a ještě se má přišroubovat šroubem do prahu zespodu. V tom místě je jakýsi šteft s otvorem na klíč-vnitřní čtyřhran. Nestačí to chytit jen na dva šrouby a nic nevrtat a co ten šroub v prahu? Máte někdo foto př. žástěrek?

ten "šteft s otvorem na klíč-vnitřní čtyřhran" je prave plastova cast do ktorej sa srobuje ta uchytavacia skrutka - torx. netreba nic vrtat, auto je ready z vyroby na zasterky. predna sa prichytava tusim 2x skrutka torx a potom tie plastove spony.

Upraveno od Tunak

A je tam problém s nějkou dírkou jo? Není to moc vidět? A neničí ti kamínky lak?

Ničí, ale jen těm co jedou zatebou lol

Už sem ti to psal tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ndpost&p=342627 :)

Už sem ti to psal tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ndpost&p=342627 :)

No to víš už je to měsíc a já na to úplně zapomněl, takže dvakrát díky :palec2:

Upraveno od Peterer

Dobrý, líbí se

a teď tam někdo frknite nějaký obrázek se zástérkama

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.