Speedy20V Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Myslím, že půjdou dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 A je tam problém s nějkou dírkou jo? Není to moc vidět? A neničí ti kamínky lak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Diky za foto, sem rad, ze je mam, auto mi vypada kompletni Nehlede na to, ze za deste ve vyssich rychlostech sem videt, zatimco ti predemnou s novejsima autama me nehorazne serou, to je fakt jeden z nejlepsich predpisu, co sme od EU prevzali, wirklich goldig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 upravil sem ty fotky žádnej problém tam není a lak mám zatím v poho, ale na zimu to radši zase pěkně nahodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 upravil sem ty fotky žádnej problém tam není a lak mám zatím v poho, ale na zimu to radši zase pěkně nahodím Cece, a co ta silena koule vzadu, neni to tak na 3 body aspon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 myslíš tažný?? s tím sem jeětě u žádnyho auta neměl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 myslíš tažný?? s tím sem jeětě u žádnyho auta neměl problém No vletet bych do toho nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 kámoš jel s Ducatem, vzadu kula a vletěla do něj 406ka a ducatu nic, 406 odjela na vozíku je to dobrá ochrana prdelky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 kámoš jel s Ducatem, vzadu kula a vletěla do něj 406ka a ducatu nic, 406 odjela na vozíku je to dobrá ochrana prdelky Proto tyhle sracky nesnasim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Přesně tak, takhle sračka je blbá, když ji má třeba nějakej hňup, co se snaží parkovat a ty stojíš zrovna blbě, tím nemyslím samozřejmě tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ja mam vsechny 4, vpredu RS naraznik, vzadu spojler, a rek bych, ze to neubira, spis naopak Souhlas, na kombajnu vypadají moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Když to zkusím shodit, abych viděl jak to vypadá, půjde to tam pak v poho dát zpátky, nebo se mi to bude už někde odchlípat, je to tam lepený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Když to zkusím shodit, abych viděl jak to vypadá, půjde to tam pak v poho dát zpátky, nebo se mi to bude už někde odchlípat, je to tam lepený? Přilepený tam určitě nejsou, ale možná už je budeš mít relativně ztuhlý věkem. Já sem je měl nanadaný asi měsíc, pak sem dával blinkry tak sli na chvili dolu, uz byly mírně zasraný tak sem to celý musel očistit ale šli zpátky v pohodě. Oni sou samy o sobě zakouslí do blatníku takže naoko by měli držet i bez šroubů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Když to zkusím shodit, abych viděl jak to vypadá, půjde to tam pak v poho dát zpátky, nebo se mi to bude už někde odchlípat, je to tam lepený? v poho....nic nikde odchlipovat nebude nevím jak ostatním, ale mě tam pořád krásně sednou... a kombík se mi taky líbí víc bez toho, ale jak říkám, je to jen o vkusu tak mě nekamenujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Díky, zkusím to sundat, jaký to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Jsou dole a asi to tak zatím nechám, uvidím, jak moc se mi bude auto špinit a obouchávat lak o kamínky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 No,já je koupil tady na fóru za tři kila skoro nový. Než jsem je tam dal, tak mi tam prostě nechyběly, pak jsem je nadělil a ze začátku jsem si musel zvykat, teď už by to bez nich bylo holý...než bych si zase zvyknul. A s tim, že origo pasujou je super. Jako se vším ostatním - dával jsem teď tažný a hagusy a všechno v poho. Prostě prima skládačka, tyhle embéčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Objednával jsem svoji OII Combi se všema 4 zástěrkama a nevypadá to špatně a myslím že význam mají i v létě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Objednával jsem svoji OII Combi se všema 4 zástěrkama a nevypadá to špatně a myslím že význam mají i v létě kámoš si obědnával taky Octavii 2 a když mu prej četla co je za příplatek a on říkal že buď to chce nebo ne, tak u zástěrek sama řekla zástěrky ne to by vypadalo blbě ... ale je to aspoň originál a pěkně to sedí, narozdíl od těch zmetků z mototechen s nápisem škoda apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Tak jsem dnes dával origo zástěrky. Zadní v pohodě, ale u předních jsem se zasek. Podle náčrtku se má vrtat do plast. podběhu dírka 6mm pro uchycení zástěrky nahoře a ještě se má přišroubovat šroubem do prahu zespodu. V tom místě je jakýsi šteft s otvorem na klíč-vnitřní čtyřhran. Nestačí to chytit jen na dva šrouby a nic nevrtat a co ten šroub v prahu? Máte někdo foto př. žástěrek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) Tak jsem dnes dával origo zástěrky. Zadní v pohodě, ale u předních jsem se zasek. Podle náčrtku se má vrtat do plast. podběhu dírka 6mm pro uchycení zástěrky nahoře a ještě se má přišroubovat šroubem do prahu zespodu. V tom místě je jakýsi šteft s otvorem na klíč-vnitřní čtyřhran. Nestačí to chytit jen na dva šrouby a nic nevrtat a co ten šroub v prahu? Máte někdo foto př. žástěrek? ten "šteft s otvorem na klíč-vnitřní čtyřhran" je prave plastova cast do ktorej sa srobuje ta uchytavacia skrutka - torx. netreba nic vrtat, auto je ready z vyroby na zasterky. predna sa prichytava tusim 2x skrutka torx a potom tie plastove spony. Editováno: 22. leden 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 A je tam problém s nějkou dírkou jo? Není to moc vidět? A neničí ti kamínky lak? Ničí, ale jen těm co jedou zatebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Tak jsem dnes dával origo zástěrky. Zadní v pohodě, ale u předních jsem se zasek. Podle náčrtku se má vrtat do plast. podběhu dírka 6mm pro uchycení zástěrky nahoře a ještě se má přišroubovat šroubem do prahu zespodu. V tom místě je jakýsi šteft s otvorem na klíč-vnitřní čtyřhran. Nestačí to chytit jen na dva šrouby a nic nevrtat a co ten šroub v prahu? Máte někdo foto př. žástěrek? Už sem ti to psal tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ndpost&p=342627 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) Tak jsem dnes dával origo zástěrky. Zadní v pohodě, ale u předních jsem se zasek. Podle náčrtku se má vrtat do plast. podběhu dírka 6mm pro uchycení zástěrky nahoře a ještě se má přišroubovat šroubem do prahu zespodu. V tom místě je jakýsi šteft s otvorem na klíč-vnitřní čtyřhran. Nestačí to chytit jen na dva šrouby a nic nevrtat a co ten šroub v prahu? Máte někdo foto př. žástěrek? Už sem ti to psal tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ndpost&p=342627 No to víš už je to měsíc a já na to úplně zapomněl, takže dvakrát díky Editováno: 22. leden 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta 1 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Dobrý, líbí se a teď tam někdo frknite nějaký obrázek se zástérkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.