Přejít na obsah

Zástěrky

PitBull

Doporučené příspěvky

Když to zkusím shodit, abych viděl jak to vypadá, půjde to tam pak v poho dát zpátky, nebo se mi to bude už někde odchlípat, je to tam lepený?

Přilepený tam určitě nejsou, ale možná už je budeš mít relativně ztuhlý věkem. :D Já sem je měl nanadaný asi měsíc, pak sem dával blinkry tak sli na chvili dolu, uz byly mírně zasraný tak sem to celý musel očistit ale šli zpátky v pohodě. Oni sou samy o sobě zakouslí do blatníku takže naoko by měli držet i bez šroubů. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když to zkusím shodit, abych viděl jak to vypadá, půjde to tam pak v poho dát zpátky, nebo se mi to bude už někde odchlípat, je to tam lepený?

v poho....nic nikde odchlipovat nebude -_- nevím jak ostatním, ale mě tam pořád krásně sednou... a kombík se mi taky líbí víc bez toho, ale jak říkám, je to jen o vkusu tak mě nekamenujte B)

Odkaz ke komentáři

No,já je koupil tady na fóru za tři kila skoro nový. Než jsem je tam dal, tak mi tam prostě nechyběly, pak jsem je nadělil a ze začátku jsem si musel zvykat, teď už by to bez nich bylo holý...než bych si zase zvyknul. A s tim, že origo pasujou je super. Jako se vším ostatním - dával jsem teď tažný a hagusy a všechno v poho. Prostě prima skládačka, tyhle embéčka :skoda:

Odkaz ke komentáři

Objednával jsem svoji OII Combi se všema 4 zástěrkama a nevypadá to špatně a myslím že význam mají i v létě

kámoš si obědnával taky Octavii 2 a když mu prej četla co je za příplatek a on říkal že buď to chce nebo ne, tak u zástěrek sama řekla zástěrky ne to by vypadalo blbě :D ... ale je to aspoň originál a pěkně to sedí, narozdíl od těch zmetků z mototechen s nápisem škoda apod -_-

Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...

Tak jsem dnes dával origo zástěrky. Zadní v pohodě, ale u předních jsem se zasek. Podle náčrtku se má vrtat do plast. podběhu dírka 6mm pro uchycení zástěrky nahoře a ještě se má přišroubovat šroubem do prahu zespodu. V tom místě je jakýsi šteft s otvorem na klíč-vnitřní čtyřhran. Nestačí to chytit jen na dva šrouby a nic nevrtat a co ten šroub v prahu? Máte někdo foto př. žástěrek?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes dával origo zástěrky. Zadní v pohodě, ale u předních jsem se zasek. Podle náčrtku se má vrtat do plast. podběhu dírka 6mm pro uchycení zástěrky nahoře a ještě se má přišroubovat šroubem do prahu zespodu. V tom místě je jakýsi šteft s otvorem na klíč-vnitřní čtyřhran. Nestačí to chytit jen na dva šrouby a nic nevrtat a co ten šroub v prahu? Máte někdo foto př. žástěrek?

ten "šteft s otvorem na klíč-vnitřní čtyřhran" je prave plastova cast do ktorej sa srobuje ta uchytavacia skrutka - torx. netreba nic vrtat, auto je ready z vyroby na zasterky. predna sa prichytava tusim 2x skrutka torx a potom tie plastove spony.

Editováno: , autor: Tunak
Odkaz ke komentáři

Už sem ti to psal tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ndpost&p=342627 :)

Odkaz ke komentáři

Už sem ti to psal tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ndpost&p=342627 :)

No to víš už je to měsíc a já na to úplně zapomněl, takže dvakrát díky :palec2:

Editováno: , autor: Peterer
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...