Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

mám problém s lambda sondou. V diagnostice se objevila chyba 17511.(17511 Řada válců 1 sonda 1, topný okruh výkon příliš malý)

Tak jsem vymenil lambdu a vymazal chybu a po 30km se chyba objevila znovu.

Nevite někdo co s tím, kde je ještě chyba. Kabely jsem prohlížel a nevypada to, že by byly někde přerušeny.

Hádám, že tato chyba je spojená pouze s vyhřevem lambdy a lamda samotná funguje dál.

Týká se ta chyba pouze dvou kabelů na výhřev?

Jedná se o nějaký známý problem u FABIE? ( Fabia 1,2 HTP 47 2003)

Prosím moderatora, aby tento příspěvek nezavírali, nikde jinde sem přesně tuhle chybu nenašel.

• 2 měsíce později...

Mám tiež motor 1,2 47 kw AZQ a ten istý problém. U teba to ako dopadlo, ja zatiaľ neviem ako ďalej, sonda /BOSCH - žiadna no name/ vymenená a chyba tá ista. Teplota na sonde stúpa veľmi pomaly a dosiahne 560 stupňov. Na kamaratovom aute /ten istý motor/ je teplota 600 - 610 stupňov a aj teplota rýchlejšie stúpa.

• 1 rok později...

chcem sa spytat je dobre kupit lambda sondu pouzivanu? ak hej ako si viem overit jej funkcnost?

Lambdu kupovať použivanu je riziko že bude tiež mrtva jedine ked ti ju da vyskušať ten dotyčny.

dnes rano som spravil diagnostiku a mi vypisalo chyby vid. obr 1, tak som ich zmazal a po prejdeni cca 70 km mi vypisalo uz iba jednu chybu vid. obr 2

Moje otazky:

1. Myslite ze je potrebne menit lambda sondu?

2. Co znamena lambda sonda za katalyzator? je este nejaka aj pred katalyzator?

3. Na nete som videl lambda sondu za 20 € ale konktor je polamany da sa to vymenit ci nie?

4. Vymena lamda sondy si vyzaduje servis ci sa to da spravit aj doma v garazi?

To su zatial otazky co ma napadli, ked ma nieco este napadne tak dopisem :)

Dakujem za odpovede :)

post-77314-0-94156200-1355075171_thumb.j

post-77314-0-34800800-1355075183_thumb.j

Najprv skontroluj kabelaž pred konektorom sondy1. často sa tie tenke kable zlomia.

• 3 roky později...

ahoj chlapy resim tento problem na cordobe pise to stejne popis zavady kod si nejsu jistej,ale staci nastartovat vymazat a a bud naskoci po  zahrati na urcitou teplotu nebo treba po kilometru.  nemam radej lambdu menit? jaka je sance,ze je KO RJ? pripadne jake mate zkusenosti s cinskyma lambdama? hrozne blbe se neco hleda podle auta v katalogu  vyjizdi neci, podle vin neco jine nevim co objednat na lambdu pred katem okolo litru

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.