Manek88 Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Ahoj, tak jsem se dostal do stadia, kdy bych se pustil do zakladni udrzby a jednoduchych oprav sam, jen nemam potrebne naradi naradi. Zatim jsem mel cest s "genialnimi" tisicihrany :-!. Ono nejakou predstavu mam, ale kdyby to tu nekdo sepsal a HLAVNE poradil, kde takovou sadu koupit, tak by to uz nemelo chybu. Diky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Tu samou otázku jsem si taky položil. No nevím, v některých obchodech prodávají sadu s autonářadím, ale jestli to bude stačit to nevím.. Každopádně co jsem zjistil, tak golu a pak sadu torxů určitě.. S tím jsem se setkal když jsem chtěl něco udělat, ale bohužel ani jedno nemám, tak jsem si pomohl malinkým šroubovákem a kleštěma.. a nebo doporučuju, aby jsi se podíval co budeš chtít kde dělat a podle toho koupil příslušný nářadí, to bude asi nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 Teda já vám do toho nechci moc kecat, ale pokud doma nemáte nějaké to nářadí, tak s největší pravděpodobností nepatříte mezi lidi s (nazvěme to) kutilským duchem. Pak by bylo možná vhodnější údržbu svěřit někomu jinému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 Děkuju. Ale nemám ani kde, se v tom autě hrabat, proto je mi nářadí k ničemu a svěřuji to bohužel co cizích rukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 to 'Wittmann': Nechceš, ale kecáš. Každej nějak začínal... Doporučuju nějakou gola sadu, pak sadu imbusů a torxů. Ještě nějaké ploché šroubováky a křížáky, kombinačky a další kleště. Občas se i hodí nějaký magnet na delší tyčce (když třeba zapadne šroubek někam) Jestli chcete ještě třeba měnit olej tak i stahovák na filtr. Záleží co všechno chcete dělat, ale podle mne všeobecná sada není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 já si před třemi roky koupil tuto golu za devět stovek v Lídlu , pak malou sadu torxů v Globusu za 99,- a zatím jsem s tím vždy vystačil. Jo ještě jsem dokupovával extra 7 imbus (ten standardně v sadě není a na přední brzdiče se bez něj neobejdete). Dokonce jsem si za pomocí tohoto modrého kufříku poradil i na dovči v Bulharsku, kdy se mi po natankování LPG totálně ucpal přívod do filtru kapalné fáze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 to 'Wittmann': Nechceš, ale kecáš. Každej nějak začínal... Píšu nechci "moc kecat", to mírné kecání nevylučuje Prostě si to nějak nedokážu v reálu moc představit. V každém případě snaha si zaslouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 to 'Malta': S tou sedmičkou mi povídej.... Předevčírem jsem na tom zkrachoval Chtěl jsem si sundat třmeny na pískování a lakování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Hornbach (tam ho koupil já), nebo jakýkoli hobby market a máš sedmičku doma , já právě než mě čekala výměna kotoučů a desek, tak jsem důkladně študoval DP co bude k tomu potřeba a koupil si ji dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 já si před třemi roky koupil tuto golu za devět stovek v Lídlu , pak malou sadu torxů v Globusu za 99,- a zatím jsem s tím vždy vystačil. Jo ještě jsem dokupovával extra 7 imbus (ten standardně v sadě není a na přední brzdiče se bez něj neobejdete). Dokonce jsem si za pomocí tohoto modrého kufříku poradil i na dovči v Bulharsku, kdy se mi po natankování LPG totálně ucpal přívod do filtru kapalné fáze sedmičku imbus? já jsem taky právě chtěl sundavat třmeny a byl tam se mi zdá tisícihran, je to možný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 a co máš za RV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 a co máš za RV? r.v. 2007, jedna z posledních... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 tak že by po faceliftu dávali torx? To nevím, jedině ověřit u někoho kdo už na stejném ročníku dělal přední brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.