Publikováno Červen 27, 201114 r Ahoj, tak jsem se dostal do stadia, kdy bych se pustil do zakladni udrzby a jednoduchych oprav sam, jen nemam potrebne naradi naradi. Zatim jsem mel cest s "genialnimi" tisicihrany :-!. Ono nejakou predstavu mam, ale kdyby to tu nekdo sepsal a HLAVNE poradil, kde takovou sadu koupit, tak by to uz nemelo chybu. Diky ;-)
Červenec 7, 201114 r Tu samou otázku jsem si taky položil. No nevím, v některých obchodech prodávají sadu s autonářadím, ale jestli to bude stačit to nevím.. Každopádně co jsem zjistil, tak golu a pak sadu torxů určitě.. S tím jsem se setkal když jsem chtěl něco udělat, ale bohužel ani jedno nemám, tak jsem si pomohl malinkým šroubovákem a kleštěma.. a nebo doporučuju, aby jsi se podíval co budeš chtít kde dělat a podle toho koupil příslušný nářadí, to bude asi nej
Červenec 12, 201114 r Teda já vám do toho nechci moc kecat, ale pokud doma nemáte nějaké to nářadí, tak s největší pravděpodobností nepatříte mezi lidi s (nazvěme to) kutilským duchem. Pak by bylo možná vhodnější údržbu svěřit někomu jinému.
Červenec 12, 201114 r Děkuju. Ale nemám ani kde, se v tom autě hrabat, proto je mi nářadí k ničemu a svěřuji to bohužel co cizích rukou.
Červenec 13, 201114 r to 'Wittmann': Nechceš, ale kecáš. Každej nějak začínal... Doporučuju nějakou gola sadu, pak sadu imbusů a torxů. Ještě nějaké ploché šroubováky a křížáky, kombinačky a další kleště. Občas se i hodí nějaký magnet na delší tyčce (když třeba zapadne šroubek někam) Jestli chcete ještě třeba měnit olej tak i stahovák na filtr. Záleží co všechno chcete dělat, ale podle mne všeobecná sada není.
Červenec 13, 201114 r já si před třemi roky koupil tuto golu za devět stovek v Lídlu , pak malou sadu torxů v Globusu za 99,- a zatím jsem s tím vždy vystačil. Jo ještě jsem dokupovával extra 7 imbus (ten standardně v sadě není a na přední brzdiče se bez něj neobejdete). Dokonce jsem si za pomocí tohoto modrého kufříku poradil i na dovči v Bulharsku, kdy se mi po natankování LPG totálně ucpal přívod do filtru kapalné fáze
Červenec 13, 201114 r to 'Wittmann': Nechceš, ale kecáš. Každej nějak začínal... Píšu nechci "moc kecat", to mírné kecání nevylučuje Prostě si to nějak nedokážu v reálu moc představit. V každém případě snaha si zaslouží
Červenec 13, 201114 r to 'Malta': S tou sedmičkou mi povídej.... Předevčírem jsem na tom zkrachoval Chtěl jsem si sundat třmeny na pískování a lakování
Červenec 14, 201114 r Hornbach (tam ho koupil já), nebo jakýkoli hobby market a máš sedmičku doma , já právě než mě čekala výměna kotoučů a desek, tak jsem důkladně študoval DP co bude k tomu potřeba a koupil si ji dopředu
Červenec 18, 201114 r já si před třemi roky koupil tuto golu za devět stovek v Lídlu , pak malou sadu torxů v Globusu za 99,- a zatím jsem s tím vždy vystačil. Jo ještě jsem dokupovával extra 7 imbus (ten standardně v sadě není a na přední brzdiče se bez něj neobejdete). Dokonce jsem si za pomocí tohoto modrého kufříku poradil i na dovči v Bulharsku, kdy se mi po natankování LPG totálně ucpal přívod do filtru kapalné fáze sedmičku imbus? já jsem taky právě chtěl sundavat třmeny a byl tam se mi zdá tisícihran, je to možný?
Srpen 6, 201114 r tak že by po faceliftu dávali torx? To nevím, jedině ověřit u někoho kdo už na stejném ročníku dělal přední brzdy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.