Přejít na obsah

Základní nářadí

Manek88

Doporučené příspěvky

Ahoj, tak jsem se dostal do stadia, kdy bych se pustil do zakladni udrzby a jednoduchych oprav sam, jen nemam potrebne naradi naradi. Zatim jsem mel cest s "genialnimi" tisicihrany :-!.

Ono nejakou predstavu mam, ale kdyby to tu nekdo sepsal a HLAVNE poradil, kde takovou sadu koupit, tak by to uz nemelo chybu.

Diky ;-)

post-23-1156182784.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Tu samou otázku jsem si taky položil. No nevím, v některých obchodech prodávají sadu s autonářadím, ale jestli to bude stačit to nevím.. Každopádně co jsem zjistil, tak golu a pak sadu torxů určitě.. S tím jsem se setkal když jsem chtěl něco udělat, ale bohužel ani jedno nemám, tak jsem si pomohl malinkým šroubovákem a kleštěma.. :D a nebo doporučuju, aby jsi se podíval co budeš chtít kde dělat a podle toho koupil příslušný nářadí, to bude asi nej :)

Odkaz ke komentáři

to 'Wittmann':

Nechceš, ale kecáš.

Každej nějak začínal... :p

Doporučuju nějakou gola sadu, pak sadu imbusů a torxů.

Ještě nějaké ploché šroubováky a křížáky, kombinačky a další kleště.

Občas se i hodí nějaký magnet na delší tyčce (když třeba zapadne šroubek někam) ;)

Jestli chcete ještě třeba měnit olej tak i stahovák na filtr.

Záleží co všechno chcete dělat, ale podle mne všeobecná sada není.

Odkaz ke komentáři

já si před třemi roky koupil tuto golu za devět stovek v Lídlu :palec2: , pak malou sadu torxů v Globusu za 99,- a zatím jsem s tím vždy vystačil. Jo ještě jsem dokupovával extra 7 imbus (ten standardně v sadě není a na přední brzdiče se bez něj neobejdete). Dokonce jsem si za pomocí tohoto modrého kufříku poradil i na dovči v Bulharsku, kdy se mi po natankování LPG totálně ucpal přívod do filtru kapalné fáze lol

Odkaz ke komentáři

já si před třemi roky koupil tuto golu za devět stovek v Lídlu :palec2: , pak malou sadu torxů v Globusu za 99,- a zatím jsem s tím vždy vystačil. Jo ještě jsem dokupovával extra 7 imbus (ten standardně v sadě není a na přední brzdiče se bez něj neobejdete). Dokonce jsem si za pomocí tohoto modrého kufříku poradil i na dovči v Bulharsku, kdy se mi po natankování LPG totálně ucpal přívod do filtru kapalné fáze lol

sedmičku imbus? já jsem taky právě chtěl sundavat třmeny a byl tam se mi zdá tisícihran, je to možný?

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...