Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Hledám, ale nemůžu najít konkrétní informaci. Vlastním Octavii 1 s 1.6 74kW, rv 1998. Rád bych do ni 6ti stupňovou převodovku (občas tam prostě chybí). Je to vůbec reálné a za kolik by se dala z vrakoviště fnční převodovka sehnat?

To chce pátrat...třeba po 96kw tdi_golf/toledo/ atd <_<

Pokud vím, tak neexistuje. 6tka jde ale určitě dodělat, ale bude to stát ranec.

třeba z Leona cupry, to mám taky v plánu, ale neni to jen o převodovce, ale i o dalších věcech, který se musej udělat

• Autor

Co jsou další věci krom poloos?

No z 1.9 TDI těžko, ta bude jinak zpřevodovaná, jelikož nafťáky mají úplně jinak otáčky jak benzín. Nebo se pletu? Na co jsem koukal tak z golfa, ale je tu další věc na kterou narážím, jak si ověřím že rychloska je v tak skvělém stavu jak prodejce uvádí?

Upraveno od Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!

vim ze kdysy jsem to hledal na TDIcko a pres google jsem se dopatral k firme ktera to dodelavala na puvodni prevodovce, cena byla asi 30t za cestovni - dlouh kvalty a 34t za sportovni kratsi. a s ohledem na ty ceny me i preslo to ze bych to dodelaval... :(

• 3 týdny později...

Taky jsem resil 6q, postupne jsem shanel veci, ze je zandam do auta, az se mi sesly 2 prevodovky DRW, je to 6q z golfa 1,9TDi PD(96kw) + veci okolo

uz se chystam na montaz, tak vsechno nafotim a dam info, pokud by nekdo chtel tak zbyle veci navic budou na prodej

Upraveno od zdesim

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.