Publikováno Červenec 9, 201114 r Hledám, ale nemůžu najít konkrétní informaci. Vlastním Octavii 1 s 1.6 74kW, rv 1998. Rád bych do ni 6ti stupňovou převodovku (občas tam prostě chybí). Je to vůbec reálné a za kolik by se dala z vrakoviště fnční převodovka sehnat?
Červenec 14, 201114 r Pokud vím, tak neexistuje. 6tka jde ale určitě dodělat, ale bude to stát ranec.
Červenec 16, 201114 r třeba z Leona cupry, to mám taky v plánu, ale neni to jen o převodovce, ale i o dalších věcech, který se musej udělat
Červenec 17, 201114 r Autor Co jsou další věci krom poloos? No z 1.9 TDI těžko, ta bude jinak zpřevodovaná, jelikož nafťáky mají úplně jinak otáčky jak benzín. Nebo se pletu? Na co jsem koukal tak z golfa, ale je tu další věc na kterou narážím, jak si ověřím že rychloska je v tak skvělém stavu jak prodejce uvádí? Upraveno Červenec 18, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Červenec 17, 201114 r vim ze kdysy jsem to hledal na TDIcko a pres google jsem se dopatral k firme ktera to dodelavala na puvodni prevodovce, cena byla asi 30t za cestovni - dlouh kvalty a 34t za sportovni kratsi. a s ohledem na ty ceny me i preslo to ze bych to dodelaval...
Srpen 8, 201114 r Taky jsem resil 6q, postupne jsem shanel veci, ze je zandam do auta, az se mi sesly 2 prevodovky DRW, je to 6q z golfa 1,9TDi PD(96kw) + veci okolo uz se chystam na montaz, tak vsechno nafotim a dam info, pokud by nekdo chtel tak zbyle veci navic budou na prodej Upraveno Srpen 23, 201114 r od zdesim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.