plasmo Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 Hledám, ale nemůžu najít konkrétní informaci. Vlastním Octavii 1 s 1.6 74kW, rv 1998. Rád bych do ni 6ti stupňovou převodovku (občas tam prostě chybí). Je to vůbec reálné a za kolik by se dala z vrakoviště fnční převodovka sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 To chce pátrat...třeba po 96kw tdi_golf/toledo/ atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Pokud vím, tak neexistuje. 6tka jde ale určitě dodělat, ale bude to stát ranec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 třeba z Leona cupry, to mám taky v plánu, ale neni to jen o převodovce, ale i o dalších věcech, který se musej udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 17. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 (editace) Co jsou další věci krom poloos? No z 1.9 TDI těžko, ta bude jinak zpřevodovaná, jelikož nafťáky mají úplně jinak otáčky jak benzín. Nebo se pletu? Na co jsem koukal tak z golfa, ale je tu další věc na kterou narážím, jak si ověřím že rychloska je v tak skvělém stavu jak prodejce uvádí? Editováno: 18. Červenec 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 vim ze kdysy jsem to hledal na TDIcko a pres google jsem se dopatral k firme ktera to dodelavala na puvodni prevodovce, cena byla asi 30t za cestovni - dlouh kvalty a 34t za sportovni kratsi. a s ohledem na ty ceny me i preslo to ze bych to dodelaval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 (editace) Taky jsem resil 6q, postupne jsem shanel veci, ze je zandam do auta, az se mi sesly 2 prevodovky DRW, je to 6q z golfa 1,9TDi PD(96kw) + veci okolo uz se chystam na montaz, tak vsechno nafotim a dam info, pokud by nekdo chtel tak zbyle veci navic budou na prodej Editováno: 23. Srpen 2011, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.