palomm Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 Ahojte, mam otazocku mam pokazený zámek dveráí u vodica.Nakolko to je jediný zámek na aute potreboval by som ho opravit ,po vytiahnuti vlozky zamku som si kupil opravarensku sadu na fabii.Ale nepomohlo to nakolko su tam rozlomene nejake casti a niesu v tej opravarenskej sade.Nemateniekdo presný návod na rozobratie tejto vlozky zamku.Poprípde je mozne vyskladat na inom zámku tento moj zamok ak mojmu klucu aby som nemusel mat dva kluce? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 Objednaj si novu vlozku zamku podla VIN kodu k tvojmu autu. Ano preskladat sa da vlozka zamku na tvoj povodny kluc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pneu.blaha Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 kluci jak se ta vložka vyndá mě se točí do kola a taky mi to nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingman Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Nevíte někdo jestli zámky zadních dveří na F1 (celý díl tak jak je na konektoru) je shodný pro kombíka i hatchback? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 je schodný, záleží pouze pravý a levý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turista Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Zdar. Zámek zamyká ale tak nějak jsem cítil že je jiný než na druhé straně. Odkryl jsem krytky a zjistil že pod č.1 chybí šroubek. Dám tam tedy nový ale jde mi o to zda jenom třmen dotažením zajišťuje nebo zda prochází skrz až na pouzdro vložky zámku? Dík za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.