turboss Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Zdravím, nikde som nenašiel zrovna tento problem tak sa chcem opýtať, mám octaviu 66 kw motor AGR , rok 2000, kupil som tam novú váhu vzduchu pierburg, auto ide horšie ako šlo zo starou váhou, spotreba vyšla asi o liter hore, a auto pri akcelerácii zakúri, dá sa s tým niečo robiť poradte, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Jo dá, když váhu, tak jedině origo Bosch, to zaprvé a za druhé je potřeba vag a někoho kdo s tím umí, udělat log 3 a 11 kanál, od 1200ot na 3 rychlost plnej knedl. Z toho jedině se pozná,co se děje, nebo neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboss Vloženo 12. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 pridávam log z dneska, pozrite sa nato kto sa v tom vyzná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 Nějak nemůžu nalézt ten log Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboss Vloženo 12. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 log pridaný log octavia 66 kw váha vzduchu pierburg motor AGR.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboss Vloženo 13. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 nikto nič ? pomôžte niekto, nemože byť problem v tubuse ten je od magnetti marelli, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 (editace) tak mám doma dvě váhy, bosh a pietburg(Vozidlo má mít originálně pietburg) ale když jí tam dám tak vozidlo netáhne, má problém vyjet na jednicku do vetsiho kopce, ale kdyz stojím, držím CCA 30vterin plny kotlik, tak auto plesk a jede jak drak, proto tam mam zatim bosch, ale vozidlo nejede jak má, vyřešil jsi to už nějak?Myslím si , že mi vozidlo padá do nouze.. Editováno: 22. Listopad 2011, autor: Honza Kovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 vahu vzduchu som asi pred mesiacom menil aj ja, jednak mi pri chipe povedali ze je zla vaha vzduchu, ale prejavovala sa aj v nizkych otackach ked mi auto ako keby zdochynalo. kupil som vahu magnetti marelli za cca 70€ na moju motorizaciu a velka spokojnost. o nieco nizsia spotreba, lepsie startuje, nedusi sa. hadam to tak vydrzi nejaky cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.